標題: 旺角买丝袜 [打印本頁]

作者: simeilo    時間: 2008-4-6 21:22     標題: 旺角买丝袜

请问旺角有咩买丝袜的好地方啊?波鞋街果边都得!
4 w% K" k# g7 {' }大家帮帮手解答?. ^- t6 {/ f5 g  ^  X9 u
  Q: H) a1 U; S, L) X2 u, q
作者: noel    時間: 2008-4-6 23:42

女人街囉, 你既好地方係咩意思先? 要多款, 易買? 波鞋街無絲襪舖的
作者: 小軒    時間: 2008-4-7 04:37

其實好多的~要睇你要求d咩
作者: simeilo    時間: 2008-4-7 10:15     標題: 回復 2# 的帖子

即系款式选择比较多咯~
作者: noel    時間: 2008-4-7 14:44

咁女人街啦, 亞皆老街果頭果幾檔勁多選擇, 但價錢比旺中d 舖貴, 咁當然旺中就少d 選擇啦, 但依個岩岩轉季既時候去就$9 都買到對彩色厚絲或花紋絲襪
作者: Jay    時間: 2008-4-7 19:28

旺角中心啦!估到好多款嫁!
- B/ b) L" r* f  T( t4 q/ f女人街就平囉!
作者: sghk_abcd    時間: 2008-4-7 19:55

引用:
原帖由 noel 於 2008-4-7 14:44 發表 5 T8 W1 h4 M% n, G: Z' s
咁女人街啦, 亞皆老街果頭果幾檔勁多選擇, 但價錢比旺中d 舖貴, 咁當然旺中就少d 選擇啦, 但依個岩岩轉季既時候去就$9 都買到對彩色厚絲或花紋絲襪
/ ]6 m) G0 r5 T' P- R/ s2 z
花園街仲好...
作者: 0o雞脾o0    時間: 2008-4-7 22:38

旺中同女人街仲多....! \7 H7 p% M7 G, m$ ]
不過價$見人見至
作者: 1011025    時間: 2008-4-9 01:20

我通常係女人街到買。& @" A% b3 ?$ z
其實個到d款都好多ga la﹗
, K' e2 W2 _: K( w我次之去到揀都花多眼亂﹗
作者: 疾風怒濤    時間: 2008-4-9 14:33

旺角女人街都算 ok 多架 la

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0