標題: 搵唔到女朋友 不如搵翻個cd/ts/藥娘 做女朋友算 [打印本頁]

作者: txc    時間: 2021-6-4 16:21     標題: 搵唔到女朋友 不如搵翻個cd/ts/藥娘 做女朋友算

如題
7 ~7 S/ F* z( }A1(正常女性)% D5 j0 }" I4 E: @/ g
169高 中等身材/一般身材 有dd肚腩! B. [5 k- |! ~# r2 N, G" X
冇咩特別既人 最叻就係陪人 聆聽者 6 ~) y% I7 `+ W2 ]& J
想搵個一般身材/瘦既女仔 高過我都可以 我唔介意* ?, u2 l% d2 n9 N+ H
詳情可以pm/留低你地既 tg/line/WeChat
作者: gila    時間: 2021-6-4 18:01

唔好灰心, 希望在明天. 將自己條件提升, 自然大把女埋身.
作者: hi0383    時間: 2021-6-4 22:30

引用:
原帖由 txc 於 2021-6-4 16:21 發表   : f# L" H$ Z5 h& q0 m1 X2 v
如題
/ D7 {+ w: e2 x' w0 t( y2 P! j- XA1(正常女性)7 E8 e4 M% S; W. N5 u. e
169高 中等身材/一般身材 有dd肚腩
% u! x% j# P% e- |+ \冇咩特別既人 最叻就係陪人 聆聽者
2 U9 z3 _+ x7 W! S想搵個一般身材/瘦既女仔 高過我都可以 我唔介意4 i- g, R  ?) {
詳情可以pm/留低你地既 tg/line/WeChat
% i3 x  [, o0 @/ I" x! J2 h* B* }! K# t- q5 Q
" M( }- ^6 Y. n' G9 ]4 d1 m( ]8 z
你係女?
作者: txc    時間: 2021-6-4 23:36     標題: 回復 2# gila 的帖子

有原因既。
8 E& x3 Z# I" q8 P# j3 x一黎翻工地方全部麻甩佬& d6 o% ~; j$ o# U. j* G' y
二黎心態既問題,佛系搵女友
作者: txc    時間: 2021-6-4 23:37     標題: 回復 3# hi0383 的帖子

我直男黎
  S& E* g2 ?/ Y: {% e3 H
作者: hi0383    時間: 2021-6-4 23:55

引用:
原帖由 txc 於 2021-6-4 23:37 發表   
- Z$ }& z  P( Q8 M+ x我直男黎
. r2 M+ a# Z0 {+ ~' J
! t3 Q1 c0 s1 T6 w/ h( i9 d: l8 g: o

( Y. k: n- H2 P8 ]諗住偽娘易D?
; Y- l6 x- L3 G0 v: |# S  N$ P; `6 O2 U有D偽娘唔鐘意GAY
作者: Fayia:(    時間: 2021-6-5 04:56

呢個人都幾fun 想溝cdts 但係講到我地次貨咁 溝唔到女先要黎溝我地 都真係抵你溝唔到女
作者: gila    時間: 2021-6-5 08:29

好多人心態都係咁, 算正常吧? 只不過大家無講出聲.0 w5 L- \' C6 y* @, s

' H# J. o& U8 L, [" G& Q
引用:
原帖由 Fayia:( 於 2021-6-5 04:56 發表   
/ c& s  J  B6 |' [8 w呢個人都幾fun 想溝cdts 但係講到我地次貨咁 溝唔到女先要黎溝我地 都真係抵你溝唔到女

作者: txc    時間: 2021-6-5 08:58     標題: 回復 7# Fayia:( 的帖子

我冇講過話你地係次貨 只係你自己心態諗多
0 K: q) `4 P4 j社會上唔係靜係得一種女性 而加cd 藥娘等等 已經開始多* k* }" i3 D6 S' Y+ A6 M
我由始至終都當你地係正常女性無異 唔會話因為你地係cd而覺得你地易溝 6 d* ?4 G& c( l: v8 E( ?) w
我既目的好簡單 就係想搵一個人陪/過日後既生活
作者: Nanase    時間: 2021-6-5 16:10

溝唔到女咪就係可能衰響呢D野到囉
) W8 u2 p, z2 S2 L無諗清楚自己既言行可能出左問題
! p6 {# @; A" u; A搞到人地對你反感 , 仲蒙而不知
+ K5 X! t- Q! @  I+ t" f  I% {表達得唔好 , 搞到人地對你第一印象差劣...想有人埋身都難
6 ~3 |6 _/ I4 j+ [* b9 V溝唔到女唔係無原因的1 f1 D1 F2 z6 p% J

( r3 G# _1 s: M( X0 w) }
作者: hi0383    時間: 2021-6-6 02:51

引用:
原帖由 Nanase 於 2021-6-5 16:10 發表   : G, e, X! h/ T9 ?( M
溝唔到女咪就係可能衰響呢D野到囉
  `. x/ F1 N8 V! R5 W0 i無諗清楚自己既言行可能出左問題
3 C4 `) s" R& l' w; a  Q+ {: |& P搞到人地對你反感 , 仲蒙而不知
0 X" F' v1 X2 l% H) A  b表達得唔好 , 搞到人地對你第一印象差劣...想有人埋身都難
# d& C7 H" @/ x溝唔到女唔係無原因的
) b* U* i6 i9 a& R
( ~, G9 d5 @) v1 O) z
% j/ \* A! \5 F2 Z4 k, z! K* Y5 J3 c( u# U' z3 |; {
  ]6 l" s9 Z  o# i$ G8 P1 S9 y
D 毒L係咁
作者: Charlotte_Tse    時間: 2021-6-6 09:31     標題: 回復 1# txc 的帖子

請問你年紀是多少呢?若只是廿多歲,還大把機會呢!
作者: Hihibaby    時間: 2021-6-6 23:45

少少肚腩係咪一個賣點來?
作者: hi0383    時間: 2021-6-8 22:41

oh...6 b# p. l7 A7 ~
大家攪到D毒L潛哂水
作者: kimo    時間: 2021-6-9 01:40

可以試下等疫情過咗之後參加多啲社區活動,識朋友唔難,最難係搵到一啲啱傾,其實搵女朋友都係一樣姐
( O; B  a" Z( h  z1 }# b
5 d2 N4 g% G* C- V[ 本帖最後由 kimo 於 2021-6-9 01:42 編輯 ]
作者: joey221    時間: 2021-6-9 03:33

引用:
原帖由 txc 於 2021-6-4 16:21 發表   
( i! j6 j) |( {. W如題6 k& `- }( z* e$ C: |( E
A1(正常女性)+ b4 H) p3 A9 r: r* L. M
169高 中等身材/一般身材 有dd肚腩
( j% a% R. H) b1 j冇咩特別既人 最叻就係陪人 聆聽者
3 H8 t& C% G, M想搵個一般身材/瘦既女仔 高過我都可以 我唔介意
( a+ u# n; p# t詳情可以pm/留低你地既 tg/line/WeChat
; m2 D4 @( \" g6 s
% A" R% A( }% C3 X' w5 @找個真正女仔好些
作者: franky2000    時間: 2021-6-9 05:15     標題: 回復 4# txc 的帖子

完全明白你感受,我少年時極多女伴,可惜全部爛浦,到年長人工高了,女伴卻小了,也因工作環境下更難認識到女伴,後來別人介紹了一個丑樣的大陸女人給我認識,開始我完全不能接受,後來被她的(假誠意)打動了才和她結婚,婚後她拿了證件生了二個孩子孩後一百八十度大轉變,分床分房瞓,沒交談,零接觸!經常拿到錢就返大陸,留低我一個!還教唆子女遠離我,朋友們看不過眼,甚至連她的親人也看不過眼.我母親又走了,我現在陪感孤單,只能上網找人聊聊,同時亦希望可以認識一個真心交往的偽娘互相慰藉互相傾訴.可惜遇不到....
作者: hi0383    時間: 2021-6-9 20:36

引用:
原帖由 franky2000 於 2021-6-9 05:15 發表   
% b) P5 F6 T  n" u完全明白你感受,我少年時極多女伴,可惜全部爛浦,到年長人工高了,女伴卻小了,也因工作環境下更難認識到女伴,後來別人介紹了一個丑樣的大陸女人給我認識,開始我完全不能接受,後來被她的(假誠意)打動了才和她結婚,婚後她拿了證件生了二個孩子孩後一百八十度大轉變,分床分房瞓,沒交談,零接觸!經常拿到錢就返大陸,留低我一個!還教唆子女遠離我,朋友們看不過眼,甚至連她的親人也看不過眼.我母親又走了,我現在陪感孤單,只能上網找人聊聊,同時亦希望可以認識一個真心交往的偽娘互相慰藉互相傾訴.可惜遇不到....
9 `" n/ Y, W" }
3 U8 n2 R, L, {  H) @冇伴一定要結婚?
+ B# Z. U' [" M6 B6 f& o& L真係抵你死# a$ G" O7 g3 a, X) b7 G7 @& j* i; X7 Z
唔結婚咪乜事都冇; V- {. u6 s+ Z5 F& f
而家仲累埋兩個小朋友
0 Y' T4 a7 W4 J9 P' E一個壞家庭就咁誕生" s; D5 Q7 p/ o% q: }5 R8 A& ]3 L2 o
然後惡性循環& O6 E# V; N  s
累人累物
作者: Hanacd    時間: 2021-6-10 00:02     標題: 回復 18# hi0383 的帖子

真不幸!😰😰😰😰😰😰😰😰
作者: oral_sex    時間: 2021-6-13 01:46

你話自己溝唔到女先黎搵偽娘,如果你講真的話,咁你咁唔懂別人感受先係最大問題囉!
作者: icandysweetie    時間: 2021-6-15 15:17     標題: 回復 17# franky2000 的帖子

條女係你娶的/ h+ d% b% u( U/ G$ B. R
又係你同佢性交好多次才啤出兩個仔女9 _* D# F6 D0 A  z
錢又係你自願俾人的
1 g' s+ F! J: l. L
& o! b; T5 I" w; M( g) v你一不是細路仔二不是弱智。你係度怨邊Q個?
作者: stephen_hk    時間: 2021-6-15 23:33

樓主真係搞笑, 好似人地求佢咁, 真係唔知好嬲定好笑  F, J" q* D- l( v! {* A& ^
呢句"不如搵翻個cd/ts/藥娘 做女朋友算"
9 d1 z+ R& b; @' o- f1 \9 N究竟當人地係乜野? 尊重人都唔識
作者: hi0383    時間: 2021-6-20 18:01

真係有心就出黎回應啦
8 F0 L! x5 v+ t" W開post後就潛水& |. y: @- z0 S' e' v
都睇到唔會有咩誠意

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0