標題: 著咩衫身型可以更似女性 [打印本頁]

作者: FAI1    時間: 2021-7-17 21:31     標題: 著咩衫身型可以更似女性

膊頭比較闊, 籮柚又冇乜肉,著咩裙可以更女性化?: X  f, K, a* z7 ^! _5 e- Q5 O
呢個吊帶裙效果好差😐
作者: Charlotte_Tse    時間: 2021-7-17 22:32     標題: 回復 1# FAI1 的帖子

請問有沒有半身照,望望你的身型呢?
1 o7 C# s9 R; ~6 ?0 v+ t8 K% Y齋講,好難想像哦!
作者: yathei    時間: 2021-7-18 11:49

引用:
原帖由 FAI1 於 2021-7-17 21:31 發表   
  j# n. o1 s; M; ^膊頭比較闊, 籮柚又冇乜肉,著咩裙可以更女性化?5 Y9 v. x- x. o3 L3 F6 ]
呢個吊帶裙效果好差😐
4 S; X* G& j( u; u4 u* a& I
% r3 v% ~: |# m天生條件唔係好好的話,都無咩選擇。  x1 c4 ?) k! s8 |" O# m
e.g. A字裙到膝頭位
作者: misslady    時間: 2021-7-18 16:13

引用:
原帖由 FAI1 於 2021-7-17 21:31 發表   
+ W9 ~2 d. I' z膊頭比較闊, 籮柚又冇乜肉,著咩裙可以更女性化?
9 a3 h( I; Z$ L* z; W8 J呢個吊帶裙效果好差😐
" @9 y  a$ W& F8 j- A7 \9 I$ W3 h( g! ^1 i
男生,膊頭闊,仲穿吊帶裙,未更現膊。
" }/ M2 E' S( F& m4 x0 b& y- ?; o5 i. x3 m6 y1 A+ |* h* ]
有冇試過 suit ?
作者: hhb2zy    時間: 2021-7-18 20:43

好抽象,主要系每个人身材而定,高矮肥瘦都有吾同噶搭配先可以显身材噶嘛!!!
作者: asd159852    時間: 2021-7-19 14:52

連身裙
作者: は名的啊啊    時間: 2021-7-19 23:28

很棒的
作者: Fayia:(    時間: 2021-7-20 01:37

膊頭闊就著大v領戴吊墮
作者: mgercdpete    時間: 2021-7-20 15:27

連身裙好似最易

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0