標題: 今晚有地九龍區 肥人夫搵cd [打印本頁]

作者: hmmmmm    時間: 2021-8-3 16:41     標題: 今晚有地九龍區 肥人夫搵cd

Pm tg thanks
作者: suedemi    時間: 2021-8-4 00:19

肥成點?
作者: christina01    時間: 2021-8-4 06:44

九龍那裡…………
作者: gila    時間: 2021-8-4 09:15

塊地大成點?
作者: hmmmmm    時間: 2021-8-4 09:42     標題: 回復 4# gila 的帖子

同你塊面差唔多
作者: JoJo1217    時間: 2021-8-4 11:06

原來是大地主
作者: hi0383    時間: 2021-8-8 17:22

引用:
原帖由 hmmmmm 於 2021-8-3 16:41 發表     F$ r0 l  C8 N
Pm tg thanks
% M8 N! c" E+ \  ^& h1 u% z9 t. x8 l! V

# X" B! ?1 W4 \2 p/ S6 O肥係你優點?
/ x* Q' d2 `& v9 v: j講真你結到婚都算好命
+ Y+ O8 F* C/ J5 Q定係老婆唔岩玩1 i% Y9 n/ I* g' M
不如早日離婚,唔好害人
作者: Charlotte_Tse    時間: 2021-8-9 00:06

身高、體重都唔講,最無誠意算這種囉!
作者: hmmmmm    時間: 2021-8-10 13:55

都幾好笑/ T# t$ B3 N4 x9 h
成班道德撚上身# p( _( V7 \: {. c# V  t
咪話pm tg 囉 又要話冇誠意
! w5 R& `: P4 f  q' V你add得我相就一定交換既 我係唔鐘意係到俾身高體重
. y, J0 G. D0 n6 P我講定我肥又要俾你問係唔係優點 你真係吹得過有人係好呢味; y+ F: y6 ^6 w4 _2 x# x# z- {8 ]
喂cd都有需要 講真出面咪又係咁搵人玩?
& C, ?9 P6 o2 u5 t4 b! K" a/ _" L4 r你情我願又要俾你judge我?我開正牌頭冇呃冇tum 你地又要judge? 2 F4 _% V/ E- e! W6 ^
你真係吹得過我次次出post都搵到人玩? 6 J; D+ M+ @" q9 [
害唔害到人都真係唔關你事 你個世界觀咁細既就唔好出黎扮專家 - D6 r- l5 \' F% p
我同我老婆之間自然有溝通- n! T/ y( E, L  i  W
你地先至係最stereotype 個班 咁就唔好我講粗口正衰仔a歧視你哋 一樣米養百樣人 唔好以為自己個套道德標準大哂 我冇逼過任何人

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0