標題: 第一次出房門就GG左........ [打印本頁]

作者: jesscd    時間: 2021-8-6 10:56     標題: 第一次出房門就GG左........

趁女友唔係屋企CD玩下,諗住出一出走廊
( _4 Q) B3 b+ q7 e1 K7 q點知一出門口唔夠行兩步就見到清潔姐姐....望左我幾眼........) [- P" c1 V( {8 ~( {( U8 \
雖然有戴口罩, 但我嚇到掉轉頭返入屋......其實我只係飲完個檸檬茶想拎個膠樽去大堂回收咁短路🤡🤡🤡
. L. g0 j7 Y% ^$ F& A6 h2 g' q) ]
始終個樣同身材唔似女, 面太方又無腰.......加上唔識化妝, 咁就GG左啦
作者: Maggie_cd2018    時間: 2021-8-6 11:53

咁清潔姐姐咪知你什麼單位?下次見到你咪勁監介
作者: jesscd    時間: 2021-8-6 11:55     標題: 回復 2# Maggie_cd2018 的帖子

係........ 我都唔知點算
作者: hellohi    時間: 2021-8-6 13:02

清潔姐姐會唔會問你女友架
作者: gila    時間: 2021-8-6 13:39

心態上, 其實玩緊懲罰遊戲, 咁岩輸左, 要扮女生到大堂掉垃圾. 心態上會否好過D?
作者: JoJo1217    時間: 2021-8-6 14:18

可能當時嚇一嚇無時間諗
2 @/ c) k- b1 B) o4 e7 _; \+ }否則應該直入後樓梯落一層再搭lift落大堂9 I8 _5 H) C- I$ J& x
上番來時佢都應該做完野7 b9 P8 g; C3 H% l; l3 U. G

2 g  O( m9 Q6 ~+ Z  g3 }其實如果係擔心的話
3 P* r5 B* F$ V( R: x# `開大門之後應該先聽下走廊有無聲才出門
作者: ann08082005    時間: 2021-8-6 14:18

有無照片看看............
作者: misslady    時間: 2021-8-6 15:54

引用:
原帖由 hellohi 於 2021-8-6 13:02 發表   
4 p3 f+ l* ?! D3 t- [+ X% @清潔姐姐會唔會問你女友架
. ?. ^" [4 Q; a6 \4 g7 e% d: _# `, H9 P6 ?! H& D. a
如果⋯⋯上下班時間吾同,應該吾會。  ]7 f8 J( q- v
7 z; ~# K7 Y; V! K1 G& C
不過⋯⋯清潔姐姐可以同看更講!
作者: jesscd    時間: 2021-8-6 16:06     標題: 回復 5# gila 的帖子

唔會啦, 因為我真係想體驗女仔生活, 一日咁多都好呀.....* V* i' b  k( p' A# ]3 ?
8 ^4 t+ O7 s! }/ l# f7 ]$ `
又唔識化妝, 如果可以整整對眼應該會好D+ g7 _2 r: [! `" _% \% J
我已經有口罩又眼鏡, 仲要長假髮.....唔知會唔會認得
作者: jesscd    時間: 2021-8-6 16:06     標題: 回復 8# misslady 的帖子

可能炒散PT, 近半年好多都做唔長........
作者: joey221    時間: 2021-8-6 21:32     標題: 回復 1# jesscd 的帖子

希望她,以為你是真的女仔
作者: StephanieCat    時間: 2021-8-6 22:20

換個角度認,個清潔姐姐未必一眼就望到你係男,同埋好過俾鄰居見到啦
作者: heidiqueen    時間: 2021-8-6 22:32

清潔姐姐會唔會問你女友??
作者: MissDoris    時間: 2021-8-7 01:52

引用:
原帖由 jesscd 於 2021-8-6 10:56 發表   ) I% j, A* o3 ?3 @8 j9 v. [$ o
2 ~8 d* B2 j$ A6 P: u% u, w& l點知一出門口唔夠行兩步就見到清潔姐姐....望左我幾眼........
9 @4 k, t8 @6 Y/ q* a雖然有戴口罩, 但我嚇到掉轉頭返入屋......其實我只係飲完個檸檬茶想拎個膠樽去大堂回收咁短路🤡ԍ ...
0 {9 D( L0 w9 y- v2 a6 p
) Y5 ^2 I, l# i
G 什麽 G? 著女人衫犯法?好羞恥?如果係你就以後唔好做
作者: mgercdpete    時間: 2021-8-7 11:32

睇到都驚險,正路應該唔好返屋企,扮街外人。但明白好緊張,好難咁冷靜.......
作者: suki1314    時間: 2021-8-7 12:38

上個星期我仲尷尬,酒店化完妝出去偽街番到酒店,同我lock左度門要拎身份証去樓下大堂開番
作者: Marie0749    時間: 2021-8-7 13:15

最驚唔記得帶鎖匙入唔番屋
作者: sec2x    時間: 2021-8-7 14:37

引用:
原帖由 suki1314 於 2021-8-7 12:38 發表   + S6 H# f+ B' L
上個星期我仲尷尬,酒店化完妝出去偽街番到酒店,同我lock左度門要拎身份証去樓下大堂開番
" J6 O! Y& d! ~3 \6 d3 I
無拎房卡?
作者: fanbellayuki    時間: 2021-8-7 19:07

其實唔使諗太多,隨時清潔姐姐都唔記得左件事。反正又唔會專登走番黎問你~
作者: misslady    時間: 2021-8-7 19:17

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2021-8-6 22:20 發表   + ^2 f$ H, H" ?
換個角度認,個清潔姐姐未必一眼就望到你係男,同埋好過俾鄰居見到啦
& h$ k! A1 |. c4 a" R7 \& ?* Z
1 U, X/ S, f" k其實,鄰居,有冇裝了門口 cam ?6 p! m1 Z, t, b! o( c* F5 ~2 W; h6 C

( ]- u( u  `" b9 z(o^^o)
作者: uniformx    時間: 2021-8-7 19:44

得就出,唔得唔出
4 a8 a# s" N6 n. L; u; B8 }% r4 M4 G冇妥協
作者: wadashi    時間: 2021-8-7 23:21

So excited!!!
作者: jesscd    時間: 2021-8-8 16:06

好彩有口罩,研究緊眼同眼既眼眉如何女性化啲
作者: hi0383    時間: 2021-8-8 17:17

引用:
原帖由 jesscd 於 2021-8-6 10:56 發表   $ x9 S( d1 S  |& h
+ v( Z8 }% q- r* P( J: {: q點知一出門口唔夠行兩步就見到清潔姐姐....望左我幾眼........
: s+ p3 _8 A4 \4 F雖然有戴口罩, 但我嚇到掉轉頭返入屋......其實我只係飲完個檸檬茶想拎個膠樽去大堂回收咁短路🤡ԍ ...
& e) n2 c8 _6 n. |: t
2 T! [9 Y# L9 }" ?7 j
成十年會員
, h: X6 i; X$ l  x# f0 |竟然仲未識化妝?" y6 E7 [. G7 R7 J) ?- B# O
如果純粹享受女裝; s9 e2 c' J' G; I* h
就冇必要出街
作者: jesscd    時間: 2021-8-8 22:19     標題: 回復 24# hi0383 的帖子

因為而家搬左出黎住, 唔再同屋企人住....又唔同既
作者: jesscd    時間: 2021-8-9 08:49     標題: 回復 14# MissDoris 的帖子

驚影響人地...........唔關事
作者: misslady    時間: 2021-8-9 11:29

引用:
原帖由 suki1314 於 2021-8-7 12:38 發表   
( y" L/ w0 A; f4 P# k' t上個星期我仲尷尬,酒店化完妝出去偽街番到酒店,同我lock左度門要拎身份証去樓下大堂開番
) x$ l; U/ R0 q; @+ v$ a; `& I$ ^. i# v* t! @' g+ w
這個又幾?(╯﹏╰)
作者: alexander    時間: 2021-8-9 17:35     標題: 回復 27# misslady 的帖子

通常我發惡夢就會夢到依D情境
作者: misslady    時間: 2021-8-10 13:08

引用:
原帖由 alexander 於 2021-8-9 17:35 發表   
* J9 q6 [2 t, d" L通常我發惡夢就會夢到依D情境
9 k9 U' ?5 \; x8 e# y$ t. o4 s
+ N6 [3 ~9 K, h; k1 Q' p9 B8 {之前,去酒店,
2 d; ~# R2 I' A" |5 X1 PCd 岀門口前,
1 U. Z( Y+ |3 }& j; m+ K( m真 再三確定,門咭有 跟身 0 P$ \1 Q  H3 A/ p6 c: o
& J  X! J/ w8 H$ r8 g4 ~: [2 W+ ~
(*^o^*)
作者: JoJo1217    時間: 2021-8-10 14:52

引用:
原帖由 suki1314 於 2021-8-7 12:38 發表   
# c% l  B( Y9 B; @上個星期我仲尷尬,酒店化完妝出去偽街番到酒店,同我lock左度門要拎身份証去樓下大堂開番
7 z/ K! p! d$ }4 T

) l" m8 q; e  y起碼有帶身份證
& T+ m/ P% Y# o% A! i- h$ |- K1 n7 a; z* N; L5 a* o) @
你係話你有帶卡但酒店lock你度門?- ]+ P8 w$ I3 Z: c
係咪過咗 check out 時間?
作者: ll_    時間: 2021-8-10 16:15

oh so sad...
作者: VinVin    時間: 2021-8-10 23:46

如果你2,3日內無聽到鄰居or保安or清潔之間有類似話題,你都唔洗驚,因為咁代表個清潔阿姐認唔出你or無當一回事
4 J* L$ i& ^3 T: W" N因為以你咁(形跡可疑)ge舉止,如果個阿姐有同人講的話,一定好快就會通晒天。
作者: MissDoris    時間: 2021-8-11 04:33

引用:
原帖由 jesscd 於 2021-8-9 08:49 發表   
4 B+ s; V- @$ T; X6 {' \0 e: Z8 y+ k驚影響人地...........唔關事
4 M3 X- A. |7 [

/ X7 L& X+ @7 J) D( ]8 ^願聞其詳, 可以點影響人地...
作者: jesscd    時間: 2021-8-11 17:04     標題: 回復 32# VinVin 的帖子

好快換人, 我又唔驚
作者: misslady    時間: 2021-8-11 17:16

引用:
原帖由 jesscd 於 2021-8-11 17:04 發表   
' \! e4 x  t/ ?& D/ a! }好快換人, 我又唔驚
' p2 C  g' ], h2 ~1 e, g! Q3 z
0 h1 r9 Z4 L. S! K看 #1 ,都有成5,6日, 都冇事了?
1 E' w8 @0 a+ x8 {9 d& N- W, F" M
(o^^o)
作者: ladycici    時間: 2021-8-15 22:00

清潔姐姐是服務提供者,她面對的客人,數以百計,她已見怪不怪,不用上心。
作者: jesscd    時間: 2021-8-16 16:04

經過哩個星期既嘗試, 我真係覺得如果偽街著返最最普通簡單既Tee + 牛仔褲 + 著普通裙 + 最多加件薄褸& V+ v' m) R5 d$ Q- F
人地係唔會理你, 根本係唔會覺得有問題, 尤其而家有口罩
2 J$ E. y! B: c- f8 j8 R1 U/ o2 b! C8 |& f
如果次次都花枝招展, 即使真係女你地會望啦
作者: misslady    時間: 2021-8-17 20:31

引用:
原帖由 jesscd 於 2021-8-16 16:04 發表   % o, I7 b( ^& S, z) E
經過哩個星期既嘗試, 我真係覺得如果偽街著返最最普通簡單既Tee + 牛仔褲 + 著普通裙 + 最多加件薄褸- I& U" O# R/ G) F) c
人地係唔會理你, 根本係唔會覺得有問題, 尤其而家有口罩4 Q0 Q( Z; n* G. n+ T0 }; `# H

, Y# h3 i/ C! K8 V4 s& d- r& [2 Z. z* ~如果次次都花枝招展, 即使真係女你地會望啦
  I" i  z1 T# n2 l: S$ z
% f: \9 Z$ J& y+ {' M0 ]1 [愈來愈,有心得。
# B# f# O; V0 L' U4 E/ ?$ D; f9 d' I3 d6 N  X; U/ I
(o^^o)
作者: jesscd    時間: 2021-8-17 20:37     標題: 回復 38# misslady 的帖子

我覺得自己心態思想可以轉變緊……
作者: ladycici    時間: 2021-8-17 20:51

有經驗的清潔姐姐,見多了,已見怪不怪,我今天在商場去洗手間,入內見到姐姐在清潔,她連清潔中的牌子也不示在門外,那,我就,妳做妳的,我做我的,不入廁格,在尿兜方便。
作者: jesscd    時間: 2021-8-17 23:10     標題: 回復 40# ladycici 的帖子

我都明,係個下嚇一嚇
作者: siying    時間: 2021-8-20 09:48

凡事都有第一次,轻松D就OK啦
作者: 路西法0.5    時間: 2021-8-20 18:58

建议买个丰臀裤啦

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0