標題: 新人,40歲 [打印本頁]

作者: soyi    時間: 2021-8-9 16:50     標題: 新人,40歲

cd黎講40歲算唔算年紀大?有冇同我差唔多年紀?: t6 g' F$ j) k1 ]& w' l
小學已經偷著家姐媽咪d裙,bra黎著,到咗大概19歳就開用家姐媽咪d化妝品化妝。都間晤中先cd,到近呢兩年就多咗,keep住一星期一次。4 ]0 a9 b; c) G& \+ a
因為同屋企人住,平時都只能响房間cd,有化装,帶假髮,每次cd後都覺得自己係一個女人,都會好興奮,一定會對住塊鏡幻想自己比男人搞,然後自慰。
; \! s' x/ L( h) R但射完後就冇晒feel,好想keep未射之前
作者: CDYoyo    時間: 2021-8-9 17:07

引用:
原帖由 soyi 於 2021-8-9 16:50 發表   
3 W5 q+ {% \; b, e$ Zcd黎講40歲算唔算年紀大?有冇同我差唔多年紀?
# q' ]# ~- a& ~小學已經偷著家姐媽咪d裙,bra黎著,到咗大概19歳就開用家姐媽咪d化妝品化妝。都間晤中先cd,到近呢兩年就多咗,keep住一星期一次。; N1 l: ]& G7 g! ~7 D
因為同屋企人 ...
/ d( F& c9 H4 W6 u3 T6 C/ ?" i3 n1 F  U
! F6 L( T* I( T8 Y# J% r
妳好呀,CD無分年紀,只要自己舒服就得啦
作者: sadm    時間: 2021-8-9 17:14

我都係差唔多年紀5 `; i5 l( D1 y1 `

; l7 Z7 {: J" m2 A有好多時覺得活響幻想入面會更好
作者: soyi    時間: 2021-8-9 17:20     標題: 回復 2# CDYoyo 的帖子

有姊妹回覆,很開心
作者: soyi    時間: 2021-8-9 17:23     標題: 回復 3# sadm 的帖子

我以為多數都係十幾二十歲!謝謝你
作者: Qwer1967    時間: 2021-8-9 19:59

作者: StephanieCat    時間: 2021-8-9 20:03

我而家為左keep 住有feel,好多時都自慰個陣都係玩控射或者ruined orgasm,就算射左精都feel唔到高潮,可以長時間keep住唔入聖人mode
作者: soyi    時間: 2021-8-9 21:57     標題: 回復 7# StephanieCat 的帖子

好難控制唔射
作者: Marie0749    時間: 2021-8-9 21:57

有無比家姐媽咪發現佢d野有人惦過?
作者: heidiqueen    時間: 2021-8-9 22:12

CD無分年紀 , 只要自己舒服就得啦% l% \4 V- G6 g4 G0 s4 i# t2 J
好難控制唔射......
( R1 G2 f2 q7 V1 R1 a- J
作者: soyi    時間: 2021-8-9 23:53     標題: 回復 9# Marie0749 的帖子

好彩冇,如果發現都唔知點算
作者: soyi    時間: 2021-8-9 23:54     標題: 回復 10# heidiqueen 的帖子

但年紀越大,cd就冇咁似女人
作者: lafinus    時間: 2021-8-10 01:05

我再大你少少
作者: Hanacd    時間: 2021-8-10 07:04

我也是比妳大哦!只要妳有一顆性感的女人心,不會是問题,但建議要好好保持身裁啦就真!
作者: Venom1688    時間: 2021-8-10 09:37

我比你大一點,自細就著媽媽的bra及底玩,到現在已婚,只能偷偷著老婆底番工
作者: christina01    時間: 2021-8-10 12:08

個身上有女裝、就感覺自己係一個女人……😜😜
作者: maisie    時間: 2021-8-10 12:37

詩詩一樣同上面的姊妹比你大啦,
作者: misslady    時間: 2021-8-10 13:01

引用:
原帖由 Venom1688 於 2021-8-10 09:37 發表   
" m7 t/ p6 Y" H/ Q4 i& m9 @我比你大一點,自細就著媽媽的bra及底玩,到現在已婚,只能偷偷著老婆底番工
8 n. _0 @3 N. }

8 l1 `: U( x4 R1 R老婆吾發現 ?
- j& W6 y' M7 S  O) ]% ~% ?8 c/ Y5 Q5 o4 J# t  l1 R1 c
(*^o^*)
作者: JoJo1217    時間: 2021-8-10 14:42

關上門就是純個人的事
' U9 Q5 e) z$ S3 A: J- K八十歲都可以CD
作者: ann08082005    時間: 2021-8-10 17:25

哈, 我50了..........
作者: wahkaka    時間: 2021-8-10 17:31

我小學開始玩,都有接近40年了。
作者: Yukafu    時間: 2021-8-10 19:08

我58喇,我不懂化妝,每次出街,都係男裝打扮,但內裡著住胸圍,女裝底褲,M巾同絲襪。
作者: hong1982    時間: 2021-8-10 21:47

我同你歲數差唔多,有時間大家交流下

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0