標題: 有冇試過 [打印本頁]

作者: soyi    時間: 2021-8-10 23:16     標題: 有冇試過

想問姊妹有冇試過一個人去離島的酒店住一兩日,然後換上女装出去行?. U( B) D: M$ E+ b- E  L2 w

) F3 g8 x) N& \: [9 h[ 本帖最後由 soyi 於 2021-8-10 23:17 編輯 ]
作者: gila    時間: 2021-8-10 23:47

介紹下可以點玩? 有咩路線?7 j+ Y1 a- u- e) Z6 ~
有間酒店想去,影日落好正,不過好貴。暫時實現唔到。
作者: mgercdpete    時間: 2021-8-10 23:51

好提意, 遠離城市,比較冇咁易撞到熟人
作者: soyi    時間: 2021-8-11 00:00     標題: 回復 2# gila 的帖子

我没試過,因為不是一個人住,所以一直都冇女裝出去,突然有個念頭想試
作者: soyi    時間: 2021-8-11 00:05     標題: 回復 3# mgercdpete 的帖子

係呀,我諗住去離島,女裝出去行,會冇咁驚撞到熟人,會感覺自由d,冇咁拘束,但聽姊妺講,話好似一個人的話,離島d酒店唔會租比你,唉………
作者: soyi    時間: 2021-8-11 00:11     標題: 回復 2# gila 的帖子

想問一個人租離島d酒店,係咪唔會租比你?
作者: gila    時間: 2021-8-11 07:36

引用:
原帖由 soyi 於 2021-8-11 00:11 發表   % L) n3 E4 t6 W+ {
想問一個人租離島d酒店,係咪唔會租比你?
( l# ]0 n! S3 T; F/ m1 D) q3 P( N3 P) y# ~3 E
唔會,有生意唔會唔做。
作者: JoJo1217    時間: 2021-8-11 13:29

而家唔知
" E6 x% u: l* ]: H; _2 O: d旺季一定唔會
4 E  }5 @8 j+ }2 n+ _1 C5 r6 G驚你用來自盡
作者: misslady    時間: 2021-8-11 15:45

引用:
原帖由 soyi 於 2021-8-10 23:16 發表   ' r6 E2 n9 ^* d4 l$ T  [
想問姊妹有冇試過一個人去離島的酒店住一兩日,然後換上女装出去行?
% f. h: k% @5 q9 c, E' _( l- V

+ Y. e4 [: `8 z, e* \  ?! N之後呢?
- v" z& g7 A6 h1 G* r1 f! \* s# i3 l8 w8 G# R& V! V
(o^^o)
作者: applebaby    時間: 2021-8-11 19:07

北角一帶的酒店如何,有無人有經驗可分享?
作者: Rachel    時間: 2021-8-11 20:52

Book左離島兩程,未去www! w( P$ G( [4 t0 m
不過有fd join: k5 I+ ]$ V3 J

1 X1 v& J& x+ F% x  }# W5 x唔係冇得飛,都唔會book離島XD
5 f$ M0 W* b8 c雖然有d好平,多數都貴
/ O) f1 q+ z$ a4 G1 X5 E6 V5 z5 |8 a: n: y8 Q, y, L
0 Q' i% g4 s+ }  U( A$ p: X
另回上面問北角區  O* d0 ^- x$ j/ A$ m( g4 K% d
N年前join過北角Ibis,冇過夜+太耐,冇印象
3 N- ]' N& ^) V9 A' B六月book過頤庭(近炮台山果間),都OK既⋯除非撞著Kai Kai地職員
4 Y8 V- Y5 o( |! a) v# ~$ r) I- D兩次都係同一fd去7 b3 n9 z' N" P' ?

4 |; y3 L8 O2 v5 [5 L[ 本帖最後由 Rachel 於 2021-8-11 20:59 編輯 ]
作者: Rachel    時間: 2021-8-11 21:06

引用:
原帖由 gila 於 2021-8-10 23:47 發表   
/ `0 |0 a* \& A+ }介紹下可以點玩? 有咩路線?
) T- K$ s) k1 R有間酒店想去,影日落好正,不過好貴。暫時實現唔到。
4 r' q. w9 ?& e: u) k3 u覺得gila 講大澳* [; W/ \5 T' `/ T6 w% \
因為我都睇過XD
作者: Nanase    時間: 2021-8-11 22:08

引用:
原帖由 gila 於 2021-8-11 07:36 發表   
& m% p- _  X; Y. _* x8 n/ v  h, @% w) g5 A3 V9 x* P8 k8 H

3 H3 d* R; K, Q唔會,有生意唔會唔做。
' E- p$ r3 A  g4 r8 x2 p  e6 m# `7 t) e9 g, n+ P
會 , 怕租客自殺 ! 以前係自殺聖地 !
* m6 X8 Y$ ]& e長洲酒店同渡假屋一樣Check In時要2個人先可以Check In
$ x" s1 u! H) y  \4 E: b" z, X
4 w/ M. E. L! {( s5 ?PS 可以用唔同渠道訂到房...但Check In時要2個人
8 }! j' w2 m+ w- ^
. J$ C) i. q8 [1 b[ 本帖最後由 Nanase 於 2021-8-11 22:13 編輯 ]
作者: heidiqueen    時間: 2021-8-11 23:00

出門口果下最難.........% M# z4 H& _2 C9 D; N  q" h( z' m! K( C

作者: uniformx    時間: 2021-8-12 01:59

引用:
原帖由 soyi 於 2021-8-10 23:16 發表   . S# c# k& N, I, P: l
想問姊妹有冇試過一個人去離島的酒店住一兩日,然後換上女装出去行?
不限離島
5 E: H% ~7 K% e! s- P1 w某酒店大堂在平台層,可經地面停車場出入4 `* Q: F9 }( E$ n+ T. x1 V
某酒店大堂在一樓,升降機到地直出街

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0