標題: 有冇試過 [打印本頁]

作者: soyi    時間: 2021-8-10 23:16     標題: 有冇試過

想問姊妹有冇試過一個人去離島的酒店住一兩日,然後換上女装出去行?9 d7 H4 R* q! |1 @8 `8 t1 |" P9 @
$ w; Z  c- q; A- w9 p) \# a& H
作者: gila    時間: 2021-8-10 23:47

介紹下可以點玩? 有咩路線?
1 |0 ^2 d1 {& d6 J5 R5 L有間酒店想去,影日落好正,不過好貴。暫時實現唔到。
作者: mgercdpete    時間: 2021-8-10 23:51

好提意, 遠離城市,比較冇咁易撞到熟人
作者: soyi    時間: 2021-8-11 00:00     標題: 回復 2# gila 的帖子

我没試過,因為不是一個人住,所以一直都冇女裝出去,突然有個念頭想試
作者: soyi    時間: 2021-8-11 00:05     標題: 回復 3# mgercdpete 的帖子

係呀,我諗住去離島,女裝出去行,會冇咁驚撞到熟人,會感覺自由d,冇咁拘束,但聽姊妺講,話好似一個人的話,離島d酒店唔會租比你,唉………
作者: soyi    時間: 2021-8-11 00:11     標題: 回復 2# gila 的帖子

想問一個人租離島d酒店,係咪唔會租比你?
作者: gila    時間: 2021-8-11 07:36

引用:
原帖由 soyi 於 2021-8-11 00:11 發表   8 }( g1 U5 L& s/ `7 s5 H) a
想問一個人租離島d酒店,係咪唔會租比你?
  d5 ^  c7 h6 o" `+ i  Z( `# j& T
1 F) i- u0 l5 d8 u# B唔會,有生意唔會唔做。
作者: JoJo1217    時間: 2021-8-11 13:29

而家唔知6 ]7 T0 s6 c+ l% b- r
旺季一定唔會9 v3 f/ [  n2 `% v, y+ {' `. B9 \
驚你用來自盡
作者: misslady    時間: 2021-8-11 15:45

引用:
原帖由 soyi 於 2021-8-10 23:16 發表   
9 c. S6 q5 S+ `! L) T想問姊妹有冇試過一個人去離島的酒店住一兩日,然後換上女装出去行?
% n( F8 s* N% r( N# x2 W

( f- O' I% u5 o之後呢?' F* u2 V9 b( a( y% |! m
. e9 R- ]# w5 r$ e; c! K/ J
(o^^o)
作者: applebaby    時間: 2021-8-11 19:07

北角一帶的酒店如何,有無人有經驗可分享?
作者: Rachel    時間: 2021-8-11 20:52

Book左離島兩程,未去www, P: w; j' ^% h' P
不過有fd join
# D. L5 [( Z1 d5 i8 O1 h3 z) _* p+ M* }  |; Z
唔係冇得飛,都唔會book離島XD
9 i+ Z7 Q$ D/ S( }6 H+ }雖然有d好平,多數都貴
, h( [* O1 z" e. K
3 {9 K% z6 c# C6 U/ O' x* j
/ [9 [0 R; u0 r2 G3 ]; T! y另回上面問北角區
* S  ?. t# j3 _' |( NN年前join過北角Ibis,冇過夜+太耐,冇印象
+ ^' x0 u1 o. H$ T六月book過頤庭(近炮台山果間),都OK既⋯除非撞著Kai Kai地職員8 F9 b! i+ m, Z. B: ~2 N
兩次都係同一fd去( n' k9 n& m, D

/ a$ Y# L1 x. }8 m[ 本帖最後由 Rachel 於 2021-8-11 20:59 編輯 ]
作者: Rachel    時間: 2021-8-11 21:06

引用:
原帖由 gila 於 2021-8-10 23:47 發表   
% d1 V, b7 c- ], w' |! ?# a# w1 ^介紹下可以點玩? 有咩路線?
5 q0 l# Q; Y! w  v有間酒店想去,影日落好正,不過好貴。暫時實現唔到。
" Z8 Q0 T: H$ @  ^# x& K覺得gila 講大澳1 B9 D: P. f* z' {" V2 O
因為我都睇過XD
作者: Nanase    時間: 2021-8-11 22:08

引用:
原帖由 gila 於 2021-8-11 07:36 發表   
8 W& i$ |# `( b- |! C6 R/ G  i, g+ m

. i% _+ f7 E% k& A唔會,有生意唔會唔做。
; p- `0 g# J3 C8 @5 R0 t

$ Z- a6 e2 h& H. N$ L" _8 L會 , 怕租客自殺 ! 以前係自殺聖地 !( t2 F( F, O  O4 d9 S8 K$ T
長洲酒店同渡假屋一樣Check In時要2個人先可以Check In
" Q0 ?& e; W5 B, D9 K. r6 Z* U/ F" V( o7 ^5 f* B' l: J
PS 可以用唔同渠道訂到房...但Check In時要2個人4 X2 B2 v  c+ I' s/ {
2 B$ T/ f, X! w) [
作者: heidiqueen    時間: 2021-8-11 23:00

出門口果下最難.........
0 C4 h1 w0 q* _% P" R& m) w) H: E
作者: uniformx    時間: 2021-8-12 01:59

引用:
原帖由 soyi 於 2021-8-10 23:16 發表   9 f# c2 [6 W, q
想問姊妹有冇試過一個人去離島的酒店住一兩日,然後換上女装出去行?
不限離島
2 {, X& c" t# G4 [某酒店大堂在平台層,可經地面停車場出入5 m. h$ y, j3 H2 Q. F
某酒店大堂在一樓,升降機到地直出街

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0