標題: 直男點解中意cd? [打印本頁]

作者: soyi    時間: 2021-8-12 23:51     標題: 直男點解中意cd?

有冇直男中意cd多過中意真女人?點解?8 M) z. N* Z8 ]+ |. a+ k" i
搞cd爽d定係搞真女人?
; k, j! _9 p/ g0 l3 u' ]9 d6 Q有時我cd後都想同直男拍拖,就同真女人一樣,似個小女人咁,想被男人寵愛同氹下我,比我嗲下,情到濃時會攬攬錫錫,同做愛,用口幫佢。不過我已經40了,身高都有180,雖然打扮起上黎都算似女人,同埋都會好嗲,做愛時應該都會好騷,但應該都冇乜人會揀我。
) `/ @: B# a0 N; m5 |+ G6 U如果我自己一個住的話,我諗我會嘗試認識40以上的男人!" k$ ?. M+ M* b' B) [" n6 {
- l! t  S/ F4 s* `) G
作者: emily1954315    時間: 2021-8-13 00:04

我揀你
作者: gila    時間: 2021-8-13 01:05

年紀愈大,心態都會轉變。隨緣。
作者: ph~rh    時間: 2021-8-13 10:12

因為好多男人都係外協人士丫,唔靚唔似女唔索唔夠正,咪唔食囉∼男人係咁
作者: misslady    時間: 2021-8-13 11:15

引用:
原帖由 soyi 於 2021-8-12 23:51 發表   : O% {8 e2 S; V, G
有冇直男中意cd多過中意真女人?點解?5 j0 p' }. v, y  ^" o: L
搞cd爽d定係搞真女人?
: ?6 V! [$ W. @( Q8 P有時我cd後都想同直男拍拖,就同真女人一樣,似個小女人咁,想被男人寵愛同氹下我,比我嗲下,情到濃時會攬攬錫錫,同做愛,用口幫佢。不過我已 ...
# h+ V/ ~) f7 w! T, P) B
) K0 v" t4 q; r! D$ S' o, x4 k
真好多 ?
7 X5 b# ?( Y8 X. w* c, w* ^
8 P- F9 h8 Z" A7 |(^_−)−☆
作者: heidiqueen    時間: 2021-8-13 23:27

年紀愈大,心態都會轉變.........
; i- t4 L3 b8 Y9 q0 s! ^, r# f* i隨緣.........
作者: ph~rh    時間: 2021-8-14 02:16

我直講:世界上冇醜女人,只有賴
1 {: ~, `- |. |女人,要加油,方法總比困難多。( w0 B$ R$ R; g2 ^

: o0 o' \' l8 }! r[ 本帖最後由 ph~rh 於 2021-8-14 06:11 編輯 ]

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0