標題: 有冇試過? [打印本頁]

作者: soyi    時間: 2021-8-13 16:37     標題: 有冇試過?

有冇姊妹偽街時,遇到警察查身份證?
作者: ph~rh    時間: 2021-8-13 17:08

有丫,叫左小姐,再睇身份証,(我已經講左身份証係我黎嫁,都係叫我小姐,之後問左我好多我
作者: soyi    時間: 2021-8-13 17:18     標題: 回復 2# ph~rh 的帖子

有冇問點解著到女人咁?有冇刁難你?
作者: ph~rh    時間: 2021-8-13 17:29     標題: 回復 3# soyi 的帖子

本小姐我著男裝,都係叫我小姐,係佢問題,我冇叫佢叫我小姐,冇為難我,只係問題多多∼
作者: misslady    時間: 2021-8-13 18:11

引用:
原帖由 ph~rh 於 2021-8-13 17:29 發表   
2 {% Z- |/ Y4 ^6 W6 Q. o8 V; ^" l本小姐我著男裝,都係叫我小姐,係佢問題,我冇叫佢叫我小姐,冇為難我,只係問題多多∼
% G/ g/ L2 v; W; f: j" K. U) G) ?% I0 d
6 N- B+ i/ W* A' n2 Q7 C$ @
其實,點解吾女警查女仔?) t, t8 e4 W! a
^_^
作者: ph~rh    時間: 2021-8-13 18:21     標題: 回復 5# misslady 的帖子

正常查身份証男女警都可以,除非佢要摸我,就一定會女警,但因為身份証問題,佢地用男警都唔係犯法,咁我好大獲
作者: soyi    時間: 2021-8-13 18:33     標題: 回復 4# ph~rh 的帖子

你著男裝都以為你係女仔,咁你應該真係好似😍
作者: JoJo1217    時間: 2021-8-13 18:50

在街上截停查身分證就未試過
# l* X, w6 G: ]- \1 W1 ^+ T, r- {% g; a坐車被截停查就試過兩次
作者: soyi    時間: 2021-8-13 18:54     標題: 回復 8# JoJo1217 的帖子

有冇問張身份證係咪你?
作者: mgercdpete    時間: 2021-8-13 19:43

竟然無刁難你,真難得
作者: heidiqueen    時間: 2021-8-13 23:29

有冇問張身份證係咪你?
作者: misslady    時間: 2021-8-14 17:47

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-8-13 18:50 發表   
" S! V8 d/ l/ N& a( v0 `在街上截停查身分證就未試過
+ O5 ?. Y. |& g3 @" G" d' R坐車被截停查就試過兩次
- @' _# u$ O1 {5 }" Q; l$ N! t" B
$ b& }: s/ W4 ~+ S已經女裝?" f! y+ m6 a9 T* C+ A5 W
$ I& x% m6 ]7 J+ l
(o^^o)
作者: JoJo1217    時間: 2021-8-14 22:01

引用:
原帖由 mgercdpete 於 2021-8-13 19:43 發表   ) c1 Y. J  W) t1 e, @/ a
竟然無刁難你,真難得
! j) v" B  M5 f$ x: k6 R8 F0 ^
8 N9 V+ [# c) p& x( f% m" _! i3 ~, S# t
全部都是2019之前的了% h; N0 H1 s. ]+ O/ ?# `% R
那時他們都只是好奇
8 w0 m9 X# O! O' r; X沒有今時今日的刁難
$ v$ g% e1 I2 t$ c7 g" u# g) @這兩年已甚少出街
  h% m% d& ~3 B) Z+ _6 z' s已沒什麼機會遇上

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0