標題: 好開心, 今日終於成功左[已補相] [打印本頁]

作者: jesscd    時間: 2021-8-18 19:29     標題: 好開心, 今日終於成功左[已補相]

頭先終於出到門口, 雖然路程唔遠,但已經好滿足 ^0^. I9 S4 \: e3 i  i

- b: r8 K1 {8 K# U& ~+ v7 G當我去到LIFT口好滿足咁自拍個時, 突然有個男仔係轉角位行出黎, 我地近距離撞到, 佢之後同我講左聲SORRY後走左, 我估佢睇唔出我CD, 又無奇怪目光, 無乜理過我就行左去啦, 超驚險4 d+ r* w4 k" G: c
[local]1[/local]8 g$ b# S+ s  b
8 w/ A0 U* l! C6 m4 J+ r3 E* n
作者: ph~rh    時間: 2021-8-18 19:30

開心事∼
作者: joey221    時間: 2021-8-18 20:02

引用:
原帖由 jesscd 於 2021-8-18 19:29 發表   6 H1 R" p- W6 a
頭先終於出到門口, 雖然路程唔遠,但已經好滿足 ^0^6 B# d9 A* y$ ?1 n% P% Y7 ^
% c' R& w$ z, ^- V+ g7 ]
當我去到LIFT口好滿足咁自拍個時, 突然有個男仔係轉角位行出黎, 我地近距離撞到, 佢之後同我講左聲SORRY後走左, 我估佢睇唔出我CD, 又無奇怪目光, 無乜理過我就 ...
# O' S& T8 l4 g) X' t# ]; s' w8 U
外出時當作自己是真正女生,穿衣平凡些,應該冇問題
作者: soyi    時間: 2021-8-18 21:56     標題: 回復 1# jesscd 的帖子

我都好想呀!有無相分享?
9 m( x' R/ I9 `6 h, p( V; f! d. t  h我覺得只要係女生打扮,打扮唔誇張,身形又唔算大隻,動態似女仔,加上又有口罩,基本上响街,d人唔會無啦啦懷疑一個長髮女生打扮ge人係咪男人
( Y1 F2 x) _$ P: _
( M& K. A3 h. N0 R3 u: d$ V1 @- p[ 本帖最後由 soyi 於 2021-8-18 22:30 編輯 ]
作者: jesscd    時間: 2021-8-18 22:08     標題: 回復 4# soyi 的帖子

唔識貼相上黎…………
作者: soyi    時間: 2021-8-18 22:34     標題: 回復 5# jesscd 的帖子

你發帖時,你會睇到有欗上傳附件,然後撳選擇檔案,之後拉到下面撳發表帖子
作者: hitogirl    時間: 2021-8-18 23:05

我明啊 之前我都以為會好顯眼 出到街就發覺其實冇人理咁濟😂
作者: ashleyashley    時間: 2021-8-18 23:17

替你開心啦~~~~~
作者: bernadete9999    時間: 2021-8-19 00:49

Congratulations sis!!
作者: shuinu    時間: 2021-8-19 01:27

唔知點解, 我睇到尼個話題 而吸引我入來睇... TS 的终極目標!  4 W( u6 U, P" M  o+ k: D! h

4 t1 d. f- l- r/ u8 h& N. n5 A2 K
8 {& M9 T0 C0 e9 W: d' {% t# _; e
[attach]275976[/attach]/ w) C, a9 E( u7 B
% R. S4 E) r* q; p" c. m
作者: nicole00    時間: 2021-8-19 02:46

我都好想咁試
作者: jesscd    時間: 2021-8-19 07:50     標題: 回復 10# shuinu 的帖子

嘩…………我打錯字?: b) q0 U; w1 s0 {. b
5 l/ Y3 j, p9 v+ {' M
btw…我發覺我尋日化妝同女裝時已經無左男性個種性興奮,完全消失左,可能我剩係掛住扮靚同襯衫……我覺得我思想上改變緊
作者: applebaby    時間: 2021-8-19 09:00

替你開心,人生重新開始了。
作者: misslady    時間: 2021-8-19 10:02

引用:
原帖由 jesscd 於 2021-8-18 19:29 發表   
" @& A! p. y1 W3 W2 z頭先終於出到門口, 雖然路程唔遠,但已經好滿足 ^0^! O4 B* W, l2 _5 y: p& m( k& `% T
" y+ K- V6 w' e! x" G& |
當我去到LIFT口好滿足咁自拍個時, 突然有個男仔係轉角位行出黎, 我地近距離撞到, 佢之後同我講左聲SORRY後走左, 我估佢睇唔出我CD, 又無奇怪目光, 無乜理過我就 ...
1 K& H+ t) M' w3 b

8 l7 B9 b. H: z7 n# }2 I, R* k4 d可喜。7 w# ]4 L3 _/ f, s  K8 i& k

% N. |9 s  q* y$ ]; ~% ZBtw 點解個男生,要講 sorry ?
作者: jesscd    時間: 2021-8-19 10:39

因為佢轉角位行出黎撞到我, 超近距離, 嚇死我
作者: misslady    時間: 2021-8-19 11:25

引用:
原帖由 jesscd 於 2021-8-19 10:39 發表   
8 v/ k4 Y- w2 l4 @& V因為佢轉角位行出黎撞到我, 超近距離, 嚇死我
5 e+ ?, m- g' y. V" O$ ^; S# B. G' t: K/ L( R8 _: t
可能,想妳好久了. r' `" C) p  Y  e- z  M% b

; e- W+ @5 W9 X6 t9 B相好靚喎
- @" f3 m& C' P$ a. G( ?6 l- `& `+ T這角度,
" r0 o4 h/ T2 h) m; D0 T0 ]見胸,細腰,圓臀 . x6 ?8 c8 q( S6 E4 ]
7 C9 ^) I# j5 f7 ^' Z1 E
(*^o^*)
作者: cyw    時間: 2021-8-19 11:34

作者: jesscd    時間: 2021-8-19 11:59     標題: 回復 16# misslady 的帖子

Bra無得別墊底, 由佢中空仲自然
6 ^: g- M, D$ r) x$ d: sPATPAT有墊過既# T3 m5 }5 w/ `, W) m" P5 `
! }8 w$ F9 b6 ]2 J/ \
腰就真係乜都無執
% U, _( I2 u% j2 e" Z
) Z: C) c4 d$ Q. g% _. D6 o[ 本帖最後由 jesscd 於 2021-8-19 13:04 編輯 ]
作者: nicole00    時間: 2021-8-19 14:06

不可能認出吧
作者: applebaby    時間: 2021-8-19 14:36

好好呀,enjoy 去街呀
作者: siying    時間: 2021-8-20 09:44

自然,放轻松就可以啦
作者: 路西法0.5    時間: 2021-8-20 19:02

唔好理佢照行啦
作者: misslady    時間: 2021-8-20 20:46

引用:
原帖由 jesscd 於 2021-8-19 11:59 發表   # Y, H* K" q& ~  \
Bra無得別墊底, 由佢中空仲自然
: G' q9 D( E( I  l% j( c3 MPATPAT有墊過既
; n) i- u$ L) w- {" L' D* ?- C# B0 {: k5 ~1 Z' s) I- x
腰就真係乜都無執
) r9 F$ b7 _* o, ~& s* s, e
1 {' K& B  @6 |7 Y7 {9 h9 m1 A; N2 Q咁,要加相了$ F  X' j3 c. \4 @3 n: e
(o^^o)
作者: judy999456789    時間: 2021-8-24 21:42

作者: heidiqueen    時間: 2021-8-26 22:48

不錯!! 不錯!!' S4 l0 _6 Q* e- r

作者: StephanieCat    時間: 2021-9-7 19:51

其實身材唔錯,一剎那既時間好難睇得出
3 F2 Z" L* c+ }0 O9 {; {其實我都好想試下咁著,不過呢d裙對於我呢d身材好難著,
作者: JT1030    時間: 2021-9-7 21:35

加油 自然點就可以
作者: Serissa    時間: 2021-9-8 15:32

其實自然d就冇人理

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0