標題: 好開心, 今日終於成功左[已補相] [打印本頁]

作者: jesscd    時間: 2021-8-18 19:29     標題: 好開心, 今日終於成功左[已補相]

頭先終於出到門口, 雖然路程唔遠,但已經好滿足 ^0^
2 O" o$ W( \# x" g. r3 F- C8 ]! j) L: k1 k; B- s, [4 R+ Z
當我去到LIFT口好滿足咁自拍個時, 突然有個男仔係轉角位行出黎, 我地近距離撞到, 佢之後同我講左聲SORRY後走左, 我估佢睇唔出我CD, 又無奇怪目光, 無乜理過我就行左去啦, 超驚險
; C2 I! L& U- s3 z[local]1[/local]
) @. ~5 x9 r+ h) i3 z+ N- q' m
8 Y+ c- M+ L/ D) Z7 f" D[ 本帖最後由 jesscd 於 2021-8-19 10:42 編輯 ]
作者: ph~rh    時間: 2021-8-18 19:30

開心事∼
作者: joey221    時間: 2021-8-18 20:02

引用:
原帖由 jesscd 於 2021-8-18 19:29 發表   
! \5 A3 g: M. x% W頭先終於出到門口, 雖然路程唔遠,但已經好滿足 ^0^# ?, ?& D$ T' c7 y

6 t( c& r  @, `6 T1 ]# b5 n( e- E當我去到LIFT口好滿足咁自拍個時, 突然有個男仔係轉角位行出黎, 我地近距離撞到, 佢之後同我講左聲SORRY後走左, 我估佢睇唔出我CD, 又無奇怪目光, 無乜理過我就 ...
/ J3 r6 f+ k1 z/ f+ x3 D/ Q9 {
" D+ M- g  @& l1 R外出時當作自己是真正女生,穿衣平凡些,應該冇問題
作者: soyi    時間: 2021-8-18 21:56     標題: 回復 1# jesscd 的帖子

我都好想呀!有無相分享?$ D* c: ^4 b$ X: D7 V% G
我覺得只要係女生打扮,打扮唔誇張,身形又唔算大隻,動態似女仔,加上又有口罩,基本上响街,d人唔會無啦啦懷疑一個長髮女生打扮ge人係咪男人
+ S8 Q" g& _, J' L1 V; @3 \6 m9 e  v- C4 r4 k7 ~- M  Q5 G
作者: jesscd    時間: 2021-8-18 22:08     標題: 回復 4# soyi 的帖子

唔識貼相上黎…………
作者: soyi    時間: 2021-8-18 22:34     標題: 回復 5# jesscd 的帖子

你發帖時,你會睇到有欗上傳附件,然後撳選擇檔案,之後拉到下面撳發表帖子
作者: hitogirl    時間: 2021-8-18 23:05

我明啊 之前我都以為會好顯眼 出到街就發覺其實冇人理咁濟😂
作者: ashleyashley    時間: 2021-8-18 23:17

替你開心啦~~~~~
作者: bernadete9999    時間: 2021-8-19 00:49

Congratulations sis!!
作者: shuinu    時間: 2021-8-19 01:27

唔知點解, 我睇到尼個話題 而吸引我入來睇... TS 的终極目標!  7 [1 y) R# C* E  G0 M8 O; w" Q

% Z, V. Z1 {* l, F* m9 V7 M/ P6 r" j' R6 S3 q
$ a( i9 A9 @% N& v; E/ c9 D6 V* B% d
[attach]275976[/attach]
) V# K4 y2 O6 [9 x. J% k) V3 @5 y% @  q& V& O! d7 m0 U
作者: nicole00    時間: 2021-8-19 02:46

我都好想咁試
作者: jesscd    時間: 2021-8-19 07:50     標題: 回復 10# shuinu 的帖子

嘩…………我打錯字?2 n/ d  [5 F4 X' S

6 J7 z" L( I) W8 R0 G. ?5 Pbtw…我發覺我尋日化妝同女裝時已經無左男性個種性興奮,完全消失左,可能我剩係掛住扮靚同襯衫……我覺得我思想上改變緊
作者: applebaby    時間: 2021-8-19 09:00

替你開心,人生重新開始了。
作者: misslady    時間: 2021-8-19 10:02

引用:
原帖由 jesscd 於 2021-8-18 19:29 發表   
) H3 g1 ^- L1 F! y. O1 y: C8 H, [& `* y頭先終於出到門口, 雖然路程唔遠,但已經好滿足 ^0^
1 f! H+ G' d' D/ _( ~; r. N. R! Y5 P' t! c) A% e) U
當我去到LIFT口好滿足咁自拍個時, 突然有個男仔係轉角位行出黎, 我地近距離撞到, 佢之後同我講左聲SORRY後走左, 我估佢睇唔出我CD, 又無奇怪目光, 無乜理過我就 ...
* N9 C, j9 A; i! [
0 K' \' D: E5 J+ I1 n5 a" w可喜。
% m' J2 x- H$ S8 M( O4 o) v% F
! D& S4 K. u/ ^) a  HBtw 點解個男生,要講 sorry ?
作者: jesscd    時間: 2021-8-19 10:39

因為佢轉角位行出黎撞到我, 超近距離, 嚇死我
作者: misslady    時間: 2021-8-19 11:25

引用:
原帖由 jesscd 於 2021-8-19 10:39 發表   
1 Z& J. E' l; }* J因為佢轉角位行出黎撞到我, 超近距離, 嚇死我
+ t* v$ `0 h! V
6 X/ G% ~4 [" E+ W! q) @4 C" W
可能,想妳好久了
5 Y# a; I7 q' q& t
5 y' [: E; R/ q6 D相好靚喎
; ?: h. a# }+ s+ z- j1 ~0 ^  ]這角度,2 Q8 X* `( R6 c* r
見胸,細腰,圓臀 % A) j) r! i. S: v# R! O0 ?0 H2 L

" _2 _8 E7 `7 h$ x(*^o^*)
作者: cyw    時間: 2021-8-19 11:34

作者: jesscd    時間: 2021-8-19 11:59     標題: 回復 16# misslady 的帖子

Bra無得別墊底, 由佢中空仲自然
2 S4 P4 F- I- _( B4 E1 z( cPATPAT有墊過既
7 D2 D, E9 @2 p. X8 V4 ~2 q5 U; [1 g! Z8 G" P# i7 J
腰就真係乜都無執
! t$ ^6 [! z+ i/ v, V8 g2 W( G" |* Q% k
作者: nicole00    時間: 2021-8-19 14:06

不可能認出吧
作者: applebaby    時間: 2021-8-19 14:36

好好呀,enjoy 去街呀
作者: siying    時間: 2021-8-20 09:44

自然,放轻松就可以啦
作者: 路西法0.5    時間: 2021-8-20 19:02

唔好理佢照行啦
作者: misslady    時間: 2021-8-20 20:46

引用:
原帖由 jesscd 於 2021-8-19 11:59 發表   + z; ?- B; {( f4 s
Bra無得別墊底, 由佢中空仲自然
5 Z& m$ h3 g" n# H/ S7 WPATPAT有墊過既
- I: s5 H- [8 `: r  i0 Q" T1 @* V* G1 O9 H: ^7 a2 H
腰就真係乜都無執
9 {0 p0 {0 s) \8 ]. `0 ^
4 F" {9 _) T1 s
咁,要加相了6 y& ~" Y2 s7 a
(o^^o)
作者: judy999456789    時間: 2021-8-24 21:42

作者: heidiqueen    時間: 2021-8-26 22:48

不錯!! 不錯!!6 X% S+ {: E$ W& s" D

作者: StephanieCat    時間: 2021-9-7 19:51

其實身材唔錯,一剎那既時間好難睇得出3 k; ~. ]1 E" V# u
其實我都好想試下咁著,不過呢d裙對於我呢d身材好難著,
作者: JT1030    時間: 2021-9-7 21:35

加油 自然點就可以
作者: Serissa    時間: 2021-9-8 15:32

其實自然d就冇人理

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0