標題: 前列腺高潮同射精感覺有乜分別? [打印本頁]

作者: xrm6013s    時間: 2021-8-23 23:58     標題: 前列腺高潮同射精感覺有乜分別?

射精只可以得10秒8秒高潮,如果想追求好似女仔不斷高潮係咪應該要前列腺高潮先做到??
6 U$ [8 C# K5 f/ }/ I( B2 F; x& d2 N* u# \0 G4 Z0 B7 B( ^; _
但我爬左發覺好多人一開始都好似好難做到, 想請有經驗的姊妹指教一下7 }$ I6 X- H6 v: H

2 l3 i" A+ ]9 a, Z+ U0 B同埋想問下前列腺高潮是否唔一定會射精? 就好似女仔有時高潮都唔會出水只會打冷陣!
8 e( m& {3 O+ O9 x* G, U
) |/ c8 u8 u" l" j: |( ^8 c+ Y6 B[ 本帖最後由 xrm6013s 於 2021-8-24 10:57 編輯 ]
作者: xrm6013s    時間: 2021-8-23 23:59

點解D字出唔哂??
作者: joey221    時間: 2021-8-24 00:37

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-8-23 23:58 發表   
* ], e/ y5 [3 q射精只可以得10秒8秒高潮,如果想追求好似女人不斷高潮
7 n8 ^5 U; G  h- N9 @  |, m" e: J1 k, }7 U. x
我享受被入侵肉洞感覺
作者: tiffany0914    時間: 2021-8-24 00:40     標題: 回復 2# xrm6013s 的帖子

開新一行就會出到
作者: alexander    時間: 2021-8-24 07:56

好似係唔可以用D口語字
: c. P; a+ G  p0 y8 `) {  J2 N& t2 N口的 口個 口既 口左$ E5 m  e2 A! }
依D字之後會斬左
作者: xrm6013s    時間: 2021-8-24 10:49

引用:
原帖由 alexander 於 2021-8-24 07:56 發表   
8 n: a+ s& `! ?+ H( S2 X好似係唔可以用D口語字
3 m4 P6 F3 y( ~口的 口個 口既 口左
8 _0 t" {/ z4 Y) {2 `6 R; i9 g依D字之後會斬左
& g* x: C) o6 i+ t. D0 W3 v好似係, Thanks
作者: xrm6013s    時間: 2021-8-24 10:52

引用:
原帖由 joey221 於 2021-8-24 00:37 發表   . V% W$ p4 V1 A" X! I
5 I5 W4 m6 K$ L, k  H. V1 c. j' f
" s/ r7 Q& J% z) G6 L- ]9 }
我享受被入侵肉洞感覺
- L$ [& o3 |! }7 o我係直男, 但巳經習慣左一定要CD先會J得開心 , 宜家想追求好似女人有更多次的高潮
! x) \: p4 H  N4 q1 I: v
& c) @' l8 ?4 x0 ?" v[ 本帖最後由 xrm6013s 於 2021-8-24 10:55 編輯 ]
作者: alexander    時間: 2021-8-24 11:51

我諗每個人反應都唔一樣* m) a4 b' W& r. {3 G9 O: ?' E; a! q3 u
我高潮果下就都會射但只係射少少 大概維持 2-3秒左右?
( v) U! E3 m, G+ A4 m  J6 f但個人唔會進入聖人模式同埋會唔想俾佢停, Y5 q2 x6 m# R; ~9 c; q
依個狀態可以不停循環
作者: xrm6013s    時間: 2021-8-24 13:55

引用:
原帖由 alexander 於 2021-8-24 11:51 發表   
: _! m/ S# e* }2 A' f/ j/ ~9 S! u我諗每個人反應都唔一樣
" i+ u7 L' G2 S9 t- {我高潮果下就都會射但只係射少少 大概維持 2-3秒左右?9 H7 B% n: l, \4 I( ^$ w. F+ N
但個人唔會進入聖人模式同埋會唔想俾佢停  ^( i5 \5 i9 B
依個狀態可以不停循環
2 G5 {5 Z& w* O/ d/ {+ G$ _: e: _- @7 ]$ S9 E
咁可以隔幾耐又循環? 可以高潮幾多次??   B6 X  D  \# f2 j; c- ]! d! [9 U% S
會唔會唔射精都有高潮?, h7 w) j. R" @6 a' ~
同普通打J射精感覺有乜分別?
作者: alexander    時間: 2021-8-24 15:19

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-8-24 13:55 發表   
& {% v; U3 U3 P; Z+ y8 l& `. g- M! D4 d+ S+ A
) k: }8 Z+ \& U% L; t" A# b+ F
咁可以隔幾耐又循環? 可以高潮幾多次?? " l( I8 X. c8 s0 F6 ^4 o
會唔會唔射精都有高潮?
, U3 G1 s9 m6 h  L! e同普通打J射精感覺有乜分別?
2 k7 _- w8 X+ U. {* C9 |& n6 O' j8 s/ o
隔幾耐就大概 2-5分鐘掛 我都唔得閒計喇   總之都可以幾密下: l( H- D$ j6 F! \# K" ?' R
高潮我試過最多4次 % a! ], w- ~' M4 X7 q' h
同普通打J最大分別係 佢唔excatly係射 係流出黎
作者: xrm6013s    時間: 2021-8-24 16:51

引用:
原帖由 alexander 於 2021-8-24 15:19 發表   ) H8 }) K# c: I) b

! q! C2 ~2 M, x- u' o8 G
  u5 ]# ^6 C  i1 ~隔幾耐就大概 2-5分鐘掛 我都唔得閒計喇   總之都可以幾密下
5 j/ r% F; l# H+ }+ ~高潮我試過最多4次 / H3 D6 X! P, t& v* x
同普通打J最大分別係 佢唔excatly係射 係流出黎
: H) O8 D2 H; E. K$ }6 j, b% J6 E
  W+ Q" p7 J0 V8 o
即係話半個鐘有4次射精高潮感覺?!咁正?!
) b: U1 V* X7 X, J7 V5 r9 F0 a普通打J只得1次高潮感覺, 然後就聖人模式....
作者: alexander    時間: 2021-8-24 17:24     標題: 回復 11# xrm6013s 的帖子

好難用文字形容 6 i: \4 x7 u! @0 x: M
其實中間果啲高潮 我覺得只係平時射野高潮既 8成 感覺左右 7 d: O# g  ?' O, b: L! ^
最爽都係最後插到射/噴果下
作者: xrm6013s    時間: 2021-8-24 17:51

引用:
原帖由 alexander 於 2021-8-24 17:24 發表   
4 B& n. r9 Q3 @) `好難用文字形容
- m+ s' ^# ]7 I# @3 \+ f其實中間果啲高潮 我覺得只係平時射野高潮既 8成 感覺左右
; N: H# C+ X0 ?/ a  H最爽都係最後插到射/噴果下
  j1 }7 h5 o* u5 J( r
& A7 f* O7 E$ A: q* B
請問用咩玩具??
5 |% X- b  R3 R: ?' j) w; s3 _因為我唔係好想買假陽具
' C/ D9 [/ X3 P$ t( _比較接受下面呢D
# B# p( a5 w1 @& r8 [( o8 y% p. N- j
  b1 ^% n, A- F9 N  x; J
作者: alexander    時間: 2021-8-24 19:28

我開頭都唔接受假9 所以玩你講果隻按摩器
: \8 Z, I  g# l1 L4 m, h; Y佢係做到高潮既 但唔係次次得 可能我都唔係太識玩啦
3 B) T4 q4 O7 @
5 Z0 z$ c" X1 ~2 S最後好奇心驅使次下買左假9黎試
' }3 J. _" K0 p) o% p4 S' E點知假9 係仲正過依D按摩器  仲更加到位 更加舒服 我都唔知點解 可能每個人都唔同啦
8 z, g. ], [! q: B3 t% A. M+ A# Q% K& F2 |4 J
我買過幾條假 9 結論係唔一定粗就係正 我依家玩果條係比較幼身都短 已經好滿足 每次都可以玩到插射
作者: xrm6013s    時間: 2021-8-24 19:36

引用:
原帖由 alexander 於 2021-8-24 19:28 發表   : `( x+ a0 ?8 D: q' E1 [3 k, X
我開頭都唔接受假9 所以玩你講果隻按摩器+ @6 ~$ C) B# |$ R: q9 ?: \
佢係做到高潮既 但唔係次次得 可能我都唔係太識玩啦
' o, {  @% d8 c3 o3 ^4 W  a% o( a( E
最後好奇心驅使次下買左假9黎試
% C2 N3 ^' Z) e) _( v+ b# o0 J點知假9 係仲正過依D按摩器  仲更加到位 更加舒服 我都唔知點解 可能每個人 ...
. f2 M8 K2 Z& t3 U

1 I9 r9 C- r! ]$ ?; Y% f* d你係咪用有吸盤吸在地上果種然後坐落去? 定普通果D?/ [' r( n, \4 ?; ~8 o
前列腺位置好在肛門對上6-8cm, 所以我諗假9應該唔洗太長, 反而係咪應該要彎彎地? 最緊要掂到前列腺個位
作者: alexander    時間: 2021-8-24 19:51     標題: 回復 15# xrm6013s 的帖子

冇所謂 邊隻都OK 但我買吸盤 可以玩多D唔同既姿勢 . J- k! C2 K# j$ b' F& p
本身假9 都有少少微彎 所以OK
作者: xrm6013s    時間: 2021-8-24 21:04

引用:
原帖由 alexander 於 2021-8-24 19:51 發表   
) ]8 T: k. `; v" J+ r& U, x冇所謂 邊隻都OK 但我買吸盤 可以玩多D唔同既姿勢 2 U+ r& N; g" |) }, r6 q: g
本身假9 都有少少微彎 所以OK
. R0 K4 L, g% ~( y! Z& e

, {3 X# f+ X2 W# F! d4 A3 ]5 U咁又係, 不過按摩器可以出街都玩得
作者: kwong0444    時間: 2021-8-25 23:58

試曾經誤打誤撞試過一次成功,比射精更high, 只會射水
作者: 1677    時間: 2021-8-26 17:21

我記得有人話過係類似想屙尿但又冇尿出,
+ I) m  H- m6 g5 R4 B就算有都只係少少咁滲出黎。
* U+ A) X7 K% Z; F# s而且係持續o既感覺,唔會十秒八秒就完。
作者: xrm6013s    時間: 2021-8-26 19:07

引用:
原帖由 kwong0444 於 2021-8-25 23:58 發表   
: X, o) c" j3 J# o' l2 }試曾經誤打誤撞試過一次成功,比射精更high, 只會射水
2 D& t% v- R: M9 a8 b$ y

1 c! K: p2 w+ ~) Y+ B即係潮吹?
作者: xrm6013s    時間: 2021-8-26 19:10

引用:
原帖由 1677 於 2021-8-26 17:21 發表   , u& N& `, i: n
我記得有人話過係類似想屙尿但又冇尿出,# H9 V+ L5 S' ~8 ?* Y
就算有都只係少少咁滲出黎。
- s6 l7 Q! j& M. A. @; C5 ?- k0 h而且係持續o既感覺,唔會十秒八秒就完。
3 g3 p% W  }) Z( n" ]: P0 |

u' f$ G# O8 C; y4 r  y  {好難想像係咩感覺
作者: joey221    時間: 2021-8-28 23:11

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-8-24 10:52 發表   
* h1 v5 |9 Y1 r4 b9 j3 J* v; c* ]4 ]$ w7 G
我係直男, 但巳經習慣左一定要CD先會J得開心 , 宜家想追求好似女人有更多次的高潮
. `/ C7 k9 M% W2 Y
* E3 O: B  v$ C5 W! _5 I/ P我喜歡穿上裙子2 o/ f1 C( a, }. O) O3 D
給予進入
& [) _* A7 I1 S/ N1 [3 s身心也滿足
作者: tracy4    時間: 2021-8-31 10:20

引用:
原帖由 alexander 於 2021-8-24 15:19 發表   
0 c; ^" r; t9 F
, L3 O3 }. c( l8 s5 n' ?2 P
% @8 @  [" R6 r- u$ W  H隔幾耐就大概 2-5分鐘掛 我都唔得閒計喇   總之都可以幾密下
8 U6 y7 |, ]/ _) i高潮我試過最多4次
/ K8 n8 ?+ j6 ?5 G6 B1 o1 s同普通打J最大分別係 佢唔excatly係射 係流出黎
7 U/ o( f; n' @9 x+ `# U- z我試過插
9 W& n' u- |0 I5 C又帶鎖插
+ u- e! A+ d+ J  J都冇乜感覺
作者: xrm6013s    時間: 2021-9-1 10:16

引用:
原帖由 tracy4 於 2021-8-31 10:20 發表   
# E1 K/ S% r+ k  `; \1 s6 v1 x. @; Z) x/ Y/ x: H
我試過插8 S# [# t4 z, ^9 ?% ~. ]
又帶鎖插8 B* z$ Q* O! o' K6 L8 t6 y. W" C5 d
都冇乜感覺
2 F' J& X5 D$ P" m; D4 q  ^1 p+ N% d- S8 ]
痛唔痛?

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0