標題: 前列腺高潮同射精感覺有乜分別? [打印本頁]

作者: xrm6013s    時間: 2021-8-23 23:58     標題: 前列腺高潮同射精感覺有乜分別?

射精只可以得10秒8秒高潮,如果想追求好似女仔不斷高潮係咪應該要前列腺高潮先做到??- P6 v0 y) F4 v

+ Y) f$ f' s+ C& i& A" B: Y* ~但我爬左發覺好多人一開始都好似好難做到, 想請有經驗的姊妹指教一下
( P' ^: S& F+ F  \3 T. ?' R" D9 v- v5 c7 H' E3 o5 O7 R' T2 s
同埋想問下前列腺高潮是否唔一定會射精? 就好似女仔有時高潮都唔會出水只會打冷陣!! _3 q8 H4 q( e& z; w  W/ U

# k8 z5 }; F7 F1 o) X[ 本帖最後由 xrm6013s 於 2021-8-24 10:57 編輯 ]
作者: xrm6013s    時間: 2021-8-23 23:59

點解D字出唔哂??
作者: joey221    時間: 2021-8-24 00:37

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-8-23 23:58 發表   
& W2 T" W8 z. v射精只可以得10秒8秒高潮,如果想追求好似女人不斷高潮
7 I4 B0 \! [$ {! I* \8 Q  u% J, H) j2 W, Q
我享受被入侵肉洞感覺
作者: tiffany0914    時間: 2021-8-24 00:40     標題: 回復 2# xrm6013s 的帖子

開新一行就會出到
作者: alexander    時間: 2021-8-24 07:56

好似係唔可以用D口語字 - ]  F: J4 J' `* b; d+ z
口的 口個 口既 口左
) L% m  }' G; Z. h依D字之後會斬左
作者: xrm6013s    時間: 2021-8-24 10:49

引用:
原帖由 alexander 於 2021-8-24 07:56 發表   
, s& Z. m3 N% o6 N2 M好似係唔可以用D口語字
2 ~% ^7 \* O4 J, Q7 d: [! ^2 g1 q口的 口個 口既 口左
* H0 y8 w1 S, e8 q/ d- g" _依D字之後會斬左
) c$ D8 N) N1 R6 f
好似係, Thanks
作者: xrm6013s    時間: 2021-8-24 10:52

引用:
原帖由 joey221 於 2021-8-24 00:37 發表   * l* k/ I! \: l+ c3 c7 Z

6 K& u6 _/ X  i% L7 x: y$ X+ L0 e3 ]& _+ t: f. ~8 Y( t, e$ p
我享受被入侵肉洞感覺
+ b, O& x* L' ~6 ]
我係直男, 但巳經習慣左一定要CD先會J得開心 , 宜家想追求好似女人有更多次的高潮
( L3 H9 J  h- w6 V# A5 Y
7 o$ J% F% R/ S' z2 A# F; p[ 本帖最後由 xrm6013s 於 2021-8-24 10:55 編輯 ]
作者: alexander    時間: 2021-8-24 11:51

我諗每個人反應都唔一樣* Q9 v$ p8 }2 u# \/ y7 N. b+ I
我高潮果下就都會射但只係射少少 大概維持 2-3秒左右?0 X; b$ `( Q+ c, N. O
但個人唔會進入聖人模式同埋會唔想俾佢停& ]- ]9 A3 R8 D0 G0 t' G
依個狀態可以不停循環
作者: xrm6013s    時間: 2021-8-24 13:55

引用:
原帖由 alexander 於 2021-8-24 11:51 發表   ; p/ M3 c$ g+ b6 e5 }
我諗每個人反應都唔一樣6 G4 c; j6 [7 h% A- b, |
我高潮果下就都會射但只係射少少 大概維持 2-3秒左右?
4 J# p* [+ S& J( U但個人唔會進入聖人模式同埋會唔想俾佢停- Z: k# ^- P, b0 }- I( P
依個狀態可以不停循環
3 o* s: M/ T- @$ R" x' D4 ?! M& w" S; o; b) L- ~3 y, o) b
咁可以隔幾耐又循環? 可以高潮幾多次?? 1 x6 ~7 U# }! Z$ Y# X  J
會唔會唔射精都有高潮?
$ x, @2 V% t  A/ R同普通打J射精感覺有乜分別?
作者: alexander    時間: 2021-8-24 15:19

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-8-24 13:55 發表   $ D$ N5 I7 d! V' I) ~- ?* A
0 h9 a% Y' e: |' a: q
5 s$ j- L/ n" b2 k
咁可以隔幾耐又循環? 可以高潮幾多次?? ; O% X  c4 e' K3 s
會唔會唔射精都有高潮?5 {9 {6 ?2 w/ v; m/ g
同普通打J射精感覺有乜分別?
; @4 J( U6 V; u4 y2 N8 v
4 T  L- D9 \% ^' W9 V/ w隔幾耐就大概 2-5分鐘掛 我都唔得閒計喇   總之都可以幾密下
5 g! S- C3 e" S' w高潮我試過最多4次
7 ~" \% E5 u! [1 \+ b4 Q同普通打J最大分別係 佢唔excatly係射 係流出黎
作者: xrm6013s    時間: 2021-8-24 16:51

引用:
原帖由 alexander 於 2021-8-24 15:19 發表   
4 y* C. }3 i$ ^
5 F/ h! E4 X4 x# ~0 J2 `/ M0 v
# ]6 u" x# P1 ]) Z9 r9 W隔幾耐就大概 2-5分鐘掛 我都唔得閒計喇   總之都可以幾密下8 G% K* [# ]7 L) H
高潮我試過最多4次
' I# n/ x) W+ |4 W. ]9 X同普通打J最大分別係 佢唔excatly係射 係流出黎
! K3 a2 _. [+ q1 P1 d! |

- V6 F' Y: r- ?6 E" W6 s即係話半個鐘有4次射精高潮感覺?!咁正?!/ b* q) v4 ~$ }. P" @1 w8 Y
普通打J只得1次高潮感覺, 然後就聖人模式....
作者: alexander    時間: 2021-8-24 17:24     標題: 回復 11# xrm6013s 的帖子

好難用文字形容   m3 B" J0 d( Q# I/ ]
其實中間果啲高潮 我覺得只係平時射野高潮既 8成 感覺左右
4 L3 B+ X# k" _: C$ p5 R1 C/ ~9 A: m最爽都係最後插到射/噴果下
作者: xrm6013s    時間: 2021-8-24 17:51

引用:
原帖由 alexander 於 2021-8-24 17:24 發表   
1 K  ]: V! |$ R好難用文字形容 3 K) b0 n. L( i; x( M) s6 N
其實中間果啲高潮 我覺得只係平時射野高潮既 8成 感覺左右 4 j, w' J" k7 f! A! N
最爽都係最後插到射/噴果下
( o2 W/ S: [4 z% }
$ o* J! s- o- N" p0 a7 h3 ?' B
請問用咩玩具??
( c3 U1 k9 a0 q" K$ R因為我唔係好想買假陽具
1 p  C9 S) w, H5 O6 @5 r+ L, f比較接受下面呢D; Z! b! {" a$ n( u+ K0 D

: h$ F  U6 C0 ?- h
& P& \: E% ^( A" f[ 本帖最後由 xrm6013s 於 2021-8-24 18:25 編輯 ]
作者: alexander    時間: 2021-8-24 19:28

我開頭都唔接受假9 所以玩你講果隻按摩器" z' g6 m' ]9 w- f( r; I4 m& Y
佢係做到高潮既 但唔係次次得 可能我都唔係太識玩啦
( A( x# ~7 a0 f: W0 F
! K% N1 m0 [9 u: V4 Q/ b6 v最後好奇心驅使次下買左假9黎試
6 M$ K. a. m5 u" J8 j% y: b. P7 v點知假9 係仲正過依D按摩器  仲更加到位 更加舒服 我都唔知點解 可能每個人都唔同啦 ( p9 r& i) D' r# L6 C( ^
# T5 V' ?5 i+ ?
我買過幾條假 9 結論係唔一定粗就係正 我依家玩果條係比較幼身都短 已經好滿足 每次都可以玩到插射
作者: xrm6013s    時間: 2021-8-24 19:36

引用:
原帖由 alexander 於 2021-8-24 19:28 發表   1 E. I* B2 K$ l* A, `! X
我開頭都唔接受假9 所以玩你講果隻按摩器3 g0 }5 N; w* F
佢係做到高潮既 但唔係次次得 可能我都唔係太識玩啦
% j9 Q; W4 e3 m$ R  u! Y" b: u8 n; M# S
最後好奇心驅使次下買左假9黎試
# z( T* u% R- Y# _; W( c點知假9 係仲正過依D按摩器  仲更加到位 更加舒服 我都唔知點解 可能每個人 ...
* k( B/ B' ~' f6 C( t0 Y4 x1 e; U9 }1 T- y
你係咪用有吸盤吸在地上果種然後坐落去? 定普通果D?
, p! {+ w! J6 ~! P6 t前列腺位置好在肛門對上6-8cm, 所以我諗假9應該唔洗太長, 反而係咪應該要彎彎地? 最緊要掂到前列腺個位
作者: alexander    時間: 2021-8-24 19:51     標題: 回復 15# xrm6013s 的帖子

冇所謂 邊隻都OK 但我買吸盤 可以玩多D唔同既姿勢 + ^: \8 Q8 {4 d# U, T% s' ?
本身假9 都有少少微彎 所以OK
作者: xrm6013s    時間: 2021-8-24 21:04

引用:
原帖由 alexander 於 2021-8-24 19:51 發表   5 D+ D  N; c0 F# C9 j, Z; a( i
冇所謂 邊隻都OK 但我買吸盤 可以玩多D唔同既姿勢 ' x! j/ {9 {" _1 g  t
本身假9 都有少少微彎 所以OK
$ U+ V4 H" P8 o8 Y( y
( r# Y. W" `. [3 ~$ k
咁又係, 不過按摩器可以出街都玩得
作者: kwong0444    時間: 2021-8-25 23:58

試曾經誤打誤撞試過一次成功,比射精更high, 只會射水
作者: 1677    時間: 2021-8-26 17:21

我記得有人話過係類似想屙尿但又冇尿出,
$ S' I. r) G! v) {就算有都只係少少咁滲出黎。4 f0 K  ~" F% A1 c9 e% h% T, `
而且係持續o既感覺,唔會十秒八秒就完。
作者: xrm6013s    時間: 2021-8-26 19:07

引用:
原帖由 kwong0444 於 2021-8-25 23:58 發表   
1 Z( ?9 a8 J6 n$ w7 B6 k試曾經誤打誤撞試過一次成功,比射精更high, 只會射水
, w0 }3 U* m( n3 s& J! _
) x9 D- @( c  V. s5 n$ r6 S" h8 H) z即係潮吹?
作者: xrm6013s    時間: 2021-8-26 19:10

引用:
原帖由 1677 於 2021-8-26 17:21 發表   
6 o( N% _" \- z8 A/ V$ W我記得有人話過係類似想屙尿但又冇尿出,- a8 \& l+ j3 H2 M& V# D/ n
就算有都只係少少咁滲出黎。
5 W, C- H# U& v1 v( O% V而且係持續o既感覺,唔會十秒八秒就完。
" H. m5 }$ d! p7 f( [
1 `8 I2 B. I# O3 h. U9 b  c! k
好難想像係咩感覺
作者: joey221    時間: 2021-8-28 23:11

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2021-8-24 10:52 發表   
5 Q5 y$ f4 L) Z/ C) ~0 V* ]+ L' X, {7 b4 L3 J4 n! A
我係直男, 但巳經習慣左一定要CD先會J得開心 , 宜家想追求好似女人有更多次的高潮
( H9 q0 Y3 j5 @5 t; U
$ M8 r7 O7 G" ^- \+ {! ~9 H我喜歡穿上裙子
  k- ]0 h# y% d+ F給予進入
. B3 V5 V2 t* v( c身心也滿足
作者: tracy4    時間: 2021-8-31 10:20

引用:
原帖由 alexander 於 2021-8-24 15:19 發表   & D' D7 N5 f2 E5 m

/ n; N1 P& o: E
0 k1 l2 }$ l6 k2 B' D/ g& Y隔幾耐就大概 2-5分鐘掛 我都唔得閒計喇   總之都可以幾密下* ~$ g, L4 ?6 b' {. W& J
高潮我試過最多4次 ) R. k* I+ S0 h4 k
同普通打J最大分別係 佢唔excatly係射 係流出黎
% n! p, |! T3 E" A
我試過插
  F/ N4 a  W  Z1 W0 q又帶鎖插
) r% m& W" X( z9 j1 Q8 @# b! M都冇乜感覺
作者: xrm6013s    時間: 2021-9-1 10:16

引用:
原帖由 tracy4 於 2021-8-31 10:20 發表   
: S+ B4 a. P! f$ g' i% Z0 e
; Z" Z% p$ R( K) f% k我試過插6 V, i( a6 i4 p' G, d$ f3 Q0 P. L
又帶鎖插
9 y: B- V9 X  f$ N; b1 ^: a都冇乜感覺
" _/ y4 |+ S  c8 l7 @2 u' \8 c! {$ C. ~1 t4 v
痛唔痛?

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0