標題: 唉.......我衰多口........ [打印本頁]

作者: jesscd    時間: 2021-8-24 11:54     標題: 唉.......我衰多口........

話說星期前知道有個Frd轉玩Cosplay, 問佢邊度有得買con & 假髮啦, 之後講講下我同佢坦白左我係偽娘, 我有女裝習慣, 開始都無乜野仲話一齊出街, 仲比左幾張相佢睇, 點知幾日後就......無再同我講野.... , e/ d* `5 G# ?# z2 {  F

- }% P; Z. ]" T' m. n  }6 q我都明白既, 十幾年兄弟, 幾frd都好突然變左女人係佢面前係好難接受.......咁就無左個兄弟啦
作者: gila    時間: 2021-8-24 12:19

少左個兄弟,日後可能多左個姊妹。5 P  M. `- _* _$ t  P# B+ Y

4 S4 ]4 U% S" |可能有一日女裝起你面前出現: "咁岩既,我都係偽娘"
作者: jesscd    時間: 2021-8-24 13:14     標題: 回復 2# gila 的帖子

佢玩動漫COSPLAY, 無即刻反面算係接受到.....一話一齊出街就.....
作者: ph~rh    時間: 2021-8-24 13:36

你已經叫出櫃,比啲時間佢地啦∼唔係一時半刻,可以接受到嫁
- T4 t3 R  {+ n' T7 [$ A3 T唔好太上心丫
作者: rita    時間: 2021-8-24 15:08

我接受到囉
作者: nightmate19    時間: 2021-8-24 15:23

如果真係兄弟應該會支持你
作者: misslady    時間: 2021-8-24 16:25

比啲時間,可看看. a# G  `  y. f; O7 o; C  N) V
- ^6 H- l1 h1 s) s0 ?' d
(o^^o)
作者: applebaby    時間: 2021-8-24 20:15

等一陣啦,有轉機
作者: jesscd    時間: 2021-8-24 22:52

今次我衰左啦,都唔知佢以後會點睇我……
作者: Nanase    時間: 2021-8-25 01:45

出櫃失敗咪自然係變成死變態% l9 e" J3 W) b* x" e7 m# F0 O: s# o8 v

' D, f6 d8 Q- \/ w! I- x
作者: 偽娘貓    時間: 2021-8-25 02:34

可能佢喺度懷疑緊自己既性取向呢
作者: sana214sana    時間: 2021-8-25 08:43

你好勇敢呀,支持你,比時間你朋友消化一下,他會明白你的
作者: jesscd    時間: 2021-8-25 13:22

我而家都好迷惑..........
作者: jesscd    時間: 2021-8-25 13:24     標題: 回復 10# Nanase 的帖子

作者: misslady    時間: 2021-8-25 14:07

引用:
原帖由 jesscd 於 2021-8-25 13:24 發表   
4 y% n4 Q+ T/ l" s# O
8 a  R# [; f: N  v/ R+ h# Q) |+ i& B# P0 Q' L( `
其實,你都不是想,岀櫃?* \! i: [9 `4 U3 f  w

2 m+ a6 L$ P# y7 P" g7 Q3 M(o^^o)
作者: jesscd    時間: 2021-8-25 14:15     標題: 回復 15# misslady 的帖子

我都無話我鍾意仔仔.......佢都識我女友.........
作者: misslady    時間: 2021-8-25 16:25

引用:
原帖由 jesscd 於 2021-8-25 14:15 發表   $ x- S( `6 [% c- B
我都無話我鍾意仔仔.......佢都識我女友.........
. x% [" d$ L; ^' y, V8 M1 \' z! x6 M3 p+ b' X: G, p3 i" f
所以話,誤會 。4 u7 n: G  o# ]& L
+ `) H0 c) `6 E! k% F3 X. L% t- K
Btw ,會不會,返轉頭,和你 GF 講,你 cd ?
; p$ I) |0 p/ I: \) E) \
3 h- [5 s0 ?' d6 q5 ]* H?
作者: 路西法0.5    時間: 2021-8-25 18:34

比较平时的朋友揾CD圈朋友比较容易分享兴趣
作者: 心若詩意    時間: 2021-8-25 19:33     標題: 回復 10# Nanase 的帖子

作者: alexander    時間: 2021-8-25 20:15

就算幾friend都好都唔會講自己係CD 7 L6 A3 S/ b0 ~9 f' y0 O+ L0 h  j3 _+ L% j
我諗你個兄弟都係誤會你係gay架喇
作者: jesscd    時間: 2021-8-25 21:19     標題: 回復 18# 路西法0.5 的帖子

成個交友群都係約炮, 真女都唔會應承啦....
作者: heidiqueen    時間: 2021-8-26 22:16

我諗你個兄弟都係誤會你係gay架喇
2 B8 E# c2 `; a+ e
作者: princess    時間: 2021-8-26 22:33

Don't think too much!: p/ c% s, [0 ~- N, N8 i
Give him some time to tolerate!
作者: winniegobby    時間: 2021-9-5 01:37

我識左差唔多廿年既兄弟,都知我鍾意著絲襪啦,如果係兄弟,就會接受,俾啲時間佢。
作者: Serissa    時間: 2021-9-5 17:41

真係兄弟會支持你

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0