標題: 唉.......我衰多口........ [打印本頁]

作者: jesscd    時間: 2021-8-24 11:54     標題: 唉.......我衰多口........

話說星期前知道有個Frd轉玩Cosplay, 問佢邊度有得買con & 假髮啦, 之後講講下我同佢坦白左我係偽娘, 我有女裝習慣, 開始都無乜野仲話一齊出街, 仲比左幾張相佢睇, 點知幾日後就......無再同我講野....
0 V4 U# w2 T- {% q3 C) O2 V9 p: D6 Y( h4 {( g7 Y7 R$ R4 b) s3 r& w) V
我都明白既, 十幾年兄弟, 幾frd都好突然變左女人係佢面前係好難接受.......咁就無左個兄弟啦
作者: gila    時間: 2021-8-24 12:19

少左個兄弟,日後可能多左個姊妹。' T* X+ o+ ~5 q  V3 ^$ J

! ~' ~, Z% T3 q9 {/ Y1 h2 V可能有一日女裝起你面前出現: "咁岩既,我都係偽娘"
作者: jesscd    時間: 2021-8-24 13:14     標題: 回復 2# gila 的帖子

佢玩動漫COSPLAY, 無即刻反面算係接受到.....一話一齊出街就.....
作者: ph~rh    時間: 2021-8-24 13:36

你已經叫出櫃,比啲時間佢地啦∼唔係一時半刻,可以接受到嫁
1 {1 c+ {' Z# @$ F- [: F5 R, ~( F唔好太上心丫
作者: rita    時間: 2021-8-24 15:08

我接受到囉
作者: nightmate19    時間: 2021-8-24 15:23

如果真係兄弟應該會支持你
作者: misslady    時間: 2021-8-24 16:25

比啲時間,可看看( @4 x( Z' {- _0 `, w* k

! w$ y5 B) a5 S; D) J(o^^o)
作者: applebaby    時間: 2021-8-24 20:15

等一陣啦,有轉機
作者: jesscd    時間: 2021-8-24 22:52

今次我衰左啦,都唔知佢以後會點睇我……
作者: Nanase    時間: 2021-8-25 01:45

出櫃失敗咪自然係變成死變態
" t& J6 v1 z5 h& q/ k! H% f1 t
+ q; y5 I; I% [4 \$ R/ e  W' B
作者: 偽娘貓    時間: 2021-8-25 02:34

可能佢喺度懷疑緊自己既性取向呢
作者: sana214sana    時間: 2021-8-25 08:43

你好勇敢呀,支持你,比時間你朋友消化一下,他會明白你的
作者: jesscd    時間: 2021-8-25 13:22

我而家都好迷惑..........
作者: jesscd    時間: 2021-8-25 13:24     標題: 回復 10# Nanase 的帖子

作者: misslady    時間: 2021-8-25 14:07

引用:
原帖由 jesscd 於 2021-8-25 13:24 發表   6 d# U8 a0 |+ v7 t$ R$ S( F/ E
9 ~+ C; S( H! \! h  h; p2 S' M; z/ Z4 j& A2 [' o7 b
其實,你都不是想,岀櫃?, l  S2 }& E- i; c% q: `

% e! G1 Z  H% Z- t(o^^o)
作者: jesscd    時間: 2021-8-25 14:15     標題: 回復 15# misslady 的帖子

我都無話我鍾意仔仔.......佢都識我女友.........
作者: misslady    時間: 2021-8-25 16:25

引用:
原帖由 jesscd 於 2021-8-25 14:15 發表   
8 o! P( L( F, j我都無話我鍾意仔仔.......佢都識我女友.........
$ p8 H; L2 [9 f; }- G4 i& p1 E" j0 u
所以話,誤會 。# g% ]2 t% A# N( ]( j
; s. m) M* P5 k/ d9 V: ]
Btw ,會不會,返轉頭,和你 GF 講,你 cd ? # ~+ y% t: q( L2 w* O. P
. v6 Q7 r2 {0 ~* ^) _4 Z7 X
?
作者: 路西法0.5    時間: 2021-8-25 18:34

比较平时的朋友揾CD圈朋友比较容易分享兴趣
作者: 心若詩意    時間: 2021-8-25 19:33     標題: 回復 10# Nanase 的帖子

作者: alexander    時間: 2021-8-25 20:15

就算幾friend都好都唔會講自己係CD 2 t  m4 O# q& }0 p! r4 J& A! Z
我諗你個兄弟都係誤會你係gay架喇
作者: jesscd    時間: 2021-8-25 21:19     標題: 回復 18# 路西法0.5 的帖子

成個交友群都係約炮, 真女都唔會應承啦....
作者: heidiqueen    時間: 2021-8-26 22:16

我諗你個兄弟都係誤會你係gay架喇
, J8 g! z0 j# ?2 k# w! E" V
作者: princess    時間: 2021-8-26 22:33

Don't think too much!
( ~+ _2 \( Q/ I3 s' SGive him some time to tolerate!
作者: winniegobby    時間: 2021-9-5 01:37

我識左差唔多廿年既兄弟,都知我鍾意著絲襪啦,如果係兄弟,就會接受,俾啲時間佢。
作者: Serissa    時間: 2021-9-5 17:41

真係兄弟會支持你

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0