標題: 買bra一問 [打印本頁]

作者: soyi    時間: 2021-9-14 19:10     標題: 買bra一問

想女人街路攤買bra同底褲,邊間好?
作者: zz67098    時間: 2021-9-14 20:21     標題: 回復 1# soyi 的帖子

女人街D款嘛嘛
作者: fanbellayuki    時間: 2021-9-14 21:17

無特別記住∼ 見岩就買
作者: heidiqueen    時間: 2021-9-14 22:32

女人街D款嘛嘛
: b* D, U' M$ V) ?8 Z5 x6 O0 e
作者: kotex    時間: 2021-9-14 23:43

我上Mydress買多喜歡日系nissen
作者: noel    時間: 2021-9-15 04:41

求其入間6ixty8ight 都好過女人街啦,不過你要支持本土文化就無得好講
作者: 陳玲玲    時間: 2021-9-15 15:46

引用:
原帖由 kotex 於 2021-9-14 23:43 發表   
. s" E) s" u9 t我上Mydress買多喜歡日系nissen
" Y2 N- @  l5 k  A  B' C  f
Nissen有大碼適合我,不過價錢唔算平,已經好耐無幫襯* w8 w5 t% a8 y1 F
見淘寶都有得賣,價錢平少少,不過未見有適合我的尺碼
作者: misslady    時間: 2021-9-15 19:51

買靚啲,
) D# T  o# q* I穿得,舒服啲
  p6 [% ^% h- G! V! `6 w" V* p: L4 K6 b5 J: ]8 \
(o^^o)
作者: o_cambridge    時間: 2021-9-16 22:39

女人街,我會入鋪買! B6 v  `* l0 s+ Z
去underwear,夜晚八點半後入一般都好少人
  Z' B/ K$ U6 o; E1 O
- e( w- x; _1 k9 L; p款式唔係特別靚,不過買到
作者: StephanieCat    時間: 2021-9-18 16:56

如果你係都要女人街買,千奇唔好路灘買,係兩旁既舖頭,最好係去金魚街後邊個一段,兩旁既路邊有幾間舖頭係專買日韓款內衣,仲要係無人理你,我以前未敢去專賣店之前係去個邊買
& b) x# a8 Y+ O& N3 \/ b如果你想知多d可以pm我
' J" |3 o- |, I, x
6 c3 F. L& E) J( Z  `[ 本帖最後由 StephanieCat 於 2021-9-18 16:57 編輯 ]
作者: messi335890    時間: 2021-9-26 21:52

我都想去專門店度買但係一路都唔夠膽
作者: hka01234    時間: 2021-9-26 22:59

引用:
原帖由 messi335890 於 2021-9-26 21:52 發表   
2 f# E1 D) h" b* c1 J5 V( ?8 @我都想去專門店度買但係一路都唔夠膽
4 Y1 Y) W1 k! q
如果只係要無人理,其實H&x,M&x,unixxx果啲都唔會有人理,舖頭大,攞住一堆嘢俾錢都唔礙眼。
作者: misslady    時間: 2021-9-27 11:40

[quote]原帖由 hka01234 於 2021-9-26 22:59 發表   
+ ?) S  F; Q$ a5 U0 Q5 j& a+ v, A. v$ r4 ^' V6 Z
如果只係要無人理,其實H&x,M&x,unixxx果啲都唔會有人理,舖頭大,
6 Z6 h0 r% p( v/ T( `$ B  D4 C$ |  {. |+ x* h' ~
親身買, 是享受
5 i, l( p3 `: z: L
作者: Johnlovebra    時間: 2021-12-10 00:36

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2021-9-18 16:56 發表   ) K+ V& Y2 m: D, A5 k, i" @
如果你係都要女人街買,千奇唔好路灘買,係兩旁既舖頭,最好係去金魚街後邊個一段,兩旁既路邊有幾間舖頭係專買日韓款內衣,仲要係無人理你,我以前未敢去專賣店之前係去個邊買  P: d' D( P2 F  g
如果你想知多d可以pm我
  U( M2 x/ d& a5 u) I* t7 f: q% _
. I3 e+ f. {% j7 t8 c* _
路邊檔好耐以前有買過
- d0 R% V8 Z+ j' p2 y* e5 K* x0 ~$ C7 x1 C* j! n/ N1 a7 N
前幾日去過金魚街後邊個一段其中一間Bra Shop,有好多學生款Bra,重點係比其他Bra鋪平好多,只不過因為當時唔方便先無買,否則肯定又掃貨了
作者: lwhong5214    時間: 2022-9-7 08:19

我平時都係入專門店買
作者: slk    時間: 2022-9-7 09:34

如果有需要, 得閑行下女人街, 一定有收穫, 享受過程最重要.

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0