標題: 底底一問~ [打印本頁]

作者: wtf    時間: 2009-9-6 00:08     標題: 底底一問~

葵青區同荃灣 邊到有d靚既底底買 >..<?4 i# Q) ?( s! j' C% u2 A3 S
有冇人知道 :o?
作者: cdtv    時間: 2009-9-6 13:15

荃灣吉之島同千色店啦
6 A, y5 R  W. I: `8 `9 d/ e. X由其係吉之島最好
, p+ [' @: d& n+ h$ p調左 d 貨架之後3 V9 L; N$ [( l
而家內衣部o係個角落度, 唔係好多人行入去, 經過 ge 人亦唔會見到你
, ?! [5 ^' p% v0 l揀內衣一流呀, d質素亦都唔錯, 我前個月先o係o個度買左兩條
作者: wtf    時間: 2009-9-6 23:03

引用:
原帖由 cdtv 於 2009-9-6 13:15 發表
& r: C4 |5 n/ t+ U荃灣吉之島同千色店啦5 C4 Z: W! q3 s# c! g8 }# O
由其係吉之島最好
/ i% F. ?+ F2 K! ]. z* F4 p調左 d 貨架之後
3 X; |3 c- F. t' P+ Q* f/ m, k而家內衣部o係個角落度, 唔係好多人行入去, 經過 ge 人亦唔會見到你
! x; I4 [! A4 K: K揀內衣一流呀, d質素亦都唔錯, 我前個月先o係o個度買左兩條
) `5 e$ s" G( b& A; a
% c, c7 T+ J0 n0 W( n7 MTHANK YOU
作者: fetg2    時間: 2009-9-20 01:12

oh..the sales wont have problem ma?
作者: toir    時間: 2009-9-24 16:07     標題: 回復 4# 的帖子

有錢賺,應該不會管啦
作者: wtf    時間: 2009-9-24 16:53

我去左 荃豐 果到 有一間 , 不過我只係去果到買絲襪 , 我買左一對之後個老闆娘問夠唔夠 ,9 b- J, @8 r$ q7 d0 u, f
我話夠 , 佢仲話 下次可以佩埋色 , so 我下次會再去果到買埋底底
作者: calvyn.tsang    時間: 2010-10-20 14:10

你都咁鐘意絲襪.. 哈哈
作者: gt0211    時間: 2010-11-5 11:40

看不到看不到

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0