標題: 問題中女!直男點解中意揾cd? [打印本頁]

作者: soyi    時間: 2021-10-10 23:53     標題: 問題中女!直男點解中意揾cd?

係咪揾唔到真女拍拖?定係對cd情有獨鍾?係咪會當真女咁看待?
& o1 \0 [5 j  _8 [' ^0 x覺得cd易媾d?搞cd爽過搞真女?
  N5 x- t0 C; c  c' a, r" i覺得同cd做愛會放d淫d?
作者: laofung    時間: 2021-10-11 09:32

咩都可能6 O( X9 Q! t* G( T, Z  h5 o- [
不過搵得CD唔可以叫直男啦
作者: joey221    時間: 2021-10-11 09:42

引用:
原帖由 soyi 於 2021-10-10 23:53 發表   0 Y: o! w9 C2 T/ Y& v$ [; l
係咪揾唔到真女拍拖?定係對cd情有獨鍾?係咪會當真女咁看待?% g3 H. _4 H; ?3 d6 S$ R6 Z* A
覺得cd易媾d?搞cd爽過搞真女?
( P3 L3 L6 H# Y; w8 ^$ A覺得同cd做愛會放d淫d?
  b0 n) l/ v* a8 z& I! y( m. V: Q$ S# @
很多時 cd 比真正女人,更了解如何令男人舒服
作者: fish    時間: 2021-10-11 21:19

當人飛機杯
作者: noel    時間: 2021-10-12 02:38

直男就唔會中意cd啦,呢度D所謂直男,揾免費炮友之嘛
作者: 心若詩意    時間: 2021-10-12 05:33

對同性生殖器還能硬的怎麽會是直男?
作者: eviltrensa    時間: 2021-10-12 09:20

因為唔會搞大人地個肚,唔洗負責任。
作者: kinkikeith    時間: 2021-10-12 17:31

我覺得係女朋友唔一定比人搞後門,但CD同你做愛係一定要比你搞後門! d2 W, y+ n0 R* ^0 q% R
& ^% B8 D+ n9 Y( d: M1 S" M3 W! Y
結論:想識CD做【女朋友】
作者: kimchu    時間: 2021-10-13 12:08

引用:
原帖由 noel 於 2021-10-12 02:38 發表   ' M5 }9 D- d) _+ t# I
直男就唔會中意cd啦,呢度D所謂直男,揾免費炮友之嘛
# U- F. L4 q; Y* m4 W
/ C$ H$ a- R. c) D' ?
7 j- v4 d4 Q4 L8 E9 s
Exact 7ly

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0