標題: (天水圍)人夫想搵CD談談心 互相抱擁 [打印本頁]

作者: Lazy_tong    時間: 2021-10-12 23:20     標題: (天水圍)人夫想搵CD談談心 互相抱擁

最好想搵天水圍 地點就腳" T% _8 _. a/ |
8 h7 ~( h6 k( ]7 q8 H4 @0 B
我唔介意你打扮 2 v% E5 x, H' ?( s$ |8 X1 O. P
- P9 e& T. z3 ^- A, k5 a
只希望有人可以我係我失落既時候陪下我 傾下計
' u+ f" l( R- c8 q6 Y* u! z$ [6 p# B! A
就算男裝 女裝都可以
% ]) }# w6 z# d! ]5 Y6 U5 K4 Q
$ o7 N/ d1 Y9 ^( J- g我都會好似對女仔咁對你地, F1 S$ A7 W) {$ X! T

( i- v/ N' o/ m3 w/ G9 Q; }, u+ A如果可以既話留個WeChat 傾下計
作者: gila    時間: 2021-10-12 23:26

真係唔好搞咁多野。搵返你老婆傾。坦承去溝通下。
作者: Lazy_tong    時間: 2021-10-13 00:41

引用:
原帖由 gila 於 2021-10-12 23:26 發表   4 X% e9 |% A3 Y
# U' V' W5 `5 P& M
難道我係Bi 鐘意偽娘' Y2 g( m+ `8 I% [
又周圍同人講咩
作者: fish    時間: 2021-10-13 09:13

就算男裝 女裝都可以/ C0 k& |! M5 x& x( F% ?( o
, E3 y: o- [  F+ J7 y% ]( K
搵男人咪得囉
作者: Charlotte_Tse    時間: 2021-10-13 11:28     標題: 回復 3# Lazy_tong 的帖子

結了婚,就修心養性吧!
作者: june5167    時間: 2021-10-13 22:03     標題: 回復 1# Lazy_tong 的帖子

Pm u please check
作者: oral_sex    時間: 2021-10-15 08:54

我理解你,結左婚其實唔係某些人想的那樣美好,在我認識的已婚人士當中沒有一個婚後沒和其它人發生過關系,兩夫婦關系有多好結婚有多久也如是,五六十歲有幾個子女才離婚也不小,有時找一些別的安慰心情放鬆後反而不會走到離婚那一步!
作者: Gttk0000    時間: 2023-5-2 03:19     標題: Pm

Pm me thx .
作者: christina01    時間: 2023-5-2 06:31

家家有本難念的經.......
作者: mieo31meo    時間: 2023-5-2 12:21

引用:
原帖由 gila 於 2021-10-12 23:26 發表   ' }  s# |' V7 y% p6 \# {! a
% \/ v3 x0 D' J- }1 C
同男搞嘢可說服自己冇出軌丫嘛
作者: darkmage    時間: 2023-5-3 17:32

可以Pm我交換聯絡吧∼
作者: ivykwan777    時間: 2023-5-4 13:53

可以pm我呀。

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0