標題: 中女有問題 [打印本頁]

作者: soyi    時間: 2021-10-12 23:45     標題: 中女有問題

其實有冇姊妹真係揾到男人拍拖?
1 ], e) i$ Y2 t; T/ b同埋有冇真係約到砲?
3 O% g1 q6 p4 S可以講下真實經驗嗎?
作者: joey221    時間: 2021-10-13 02:28

引用:
原帖由 soyi 於 2021-10-12 23:45 發表   ) D3 z% x4 P9 Z, B. F& j
其實有冇姊妹真係揾到男人拍拖?8 k# g' X9 e6 x8 R
同埋有冇真係約到砲?
) S9 N+ f: P2 K( S, g% l可以講下真實經驗嗎?
& ~! F7 Y" t8 P$ X8 C3 _5 w

+ G) P: e# ]1 p! \我有男友,每次見他時
" G1 b3 ?  Z& A$ r6 M$ z6 D5 _我會吸予我最女性一面見他
作者: kimchu    時間: 2021-10-13 12:00

其實有冇姊妹真係揾到男人拍拖?
* Y1 A( }$ R5 D9 u$ d& t5 v* h- D7 [. q1 r% m. c5 E6 h$ C
***點會無,爭在雙方認識後想唔想發展咁解!
, u- j/ h$ x( P1 k& Z
/ Q( o9 [9 q" Y9 E$ s同埋有冇真係約到砲?
. k9 m( w% X8 a1 Q6 f! |- ?
" a( M* ?$ G% `/ Y***點會無,爭在雙方見面後想唔想咁解!
7 U- {' E+ H% C8 S8 I5 e. u7 E5 N5 }2 b9 o; A3 c- K, L
每人的經驗都不外乎從網絡或社交圈子先認識再後續發展,每個故事都會唔一樣,但最初都相信是這樣的,我個人觀點!9 e  E; u' o% S: J* h

* G( j& x# J, J9 Z) T* k[ 本帖最後由 kimchu 於 2021-10-13 12:02 編輯 ]

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0