標題: 被逼女裝講野 [打印本頁]

作者: win    時間: 2021-10-16 13:23     標題: 被逼女裝講野

之前係酒店換好女裝後外出,點知一出門口再睇下手袋,發現漏左房卡係房。唯有女裝落去counter同佢講補返張房卡比我
作者: gila    時間: 2021-10-16 14:01

跟住呢?之後發生什麼事? 問你什麼? 需要給他身份證資料嗎? reception 是男是女?
# m! A7 q  d2 b5 H7 C* c% ]- m
! U% c& Z' M* H- b(這些事可能對其他CD有幫助.請分享更多.)
作者: cindyyee    時間: 2021-10-16 14:05

試過一次出完街番唔到房然後叫人上嚟搞, 最後同佢對資料佢換咭
作者: bernadete9999    時間: 2021-10-16 15:35

I know that wasn’t fun….but it’s a good experience….
作者: win    時間: 2021-10-16 15:51

好彩手袋有帶身份證, 個counter 係男,佢睇完我身份證叫返我先生
作者: win    時間: 2021-10-16 15:52

不過過程都順利,無特別阻攔
作者: misslady    時間: 2021-10-16 19:48

引用:
原帖由 win 於 2021-10-16 15:51 發表   ) U: ?  v  V. u, a8 f3 B/ v7 ~: @
好彩手袋有帶身份證, 個counter 係男,佢睇完我身份證叫返我先生
* p4 c) k/ c, t2 y- n1 d2 l$ O

' ?1 p% D! b! N& G5 X/ v' f9 X應該,已經好女仔樣?. \, C: Z* s; B4 N# E

6 s# ?5 M* W( `& \- r$ \- R# s(o^^o)
作者: heidiqueen    時間: 2021-10-17 00:05

作者: joey221    時間: 2021-10-17 01:06

引用:
原帖由 win 於 2021-10-16 13:23 發表   $ U5 |" e7 D1 b3 X
之前係酒店換好女裝後外出,點知一出門口再睇下手袋,發現漏左房卡係房。唯有女裝落去counter同佢講補返張房卡比我
& r, h1 ~( w( z3 j* E3 s
$ Q/ K" y8 W% `1 g! C" {; o  @我在国內
2 O# W/ L7 |7 q3 x: h7 o5 w酒店有房咭8 a( a4 S' t! s! P9 l; d! g
但是# i  b; o# d/ U$ s8 i/ c
每一樓層,也有服務員
) `7 `* g% f  g% ]; ]( t會問去那一房間,
作者: tkglobe    時間: 2021-10-19 00:28

只是表現正常,其實冇乜人會理

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0