標題: 新嘗試 日間外出 [打印本頁]

作者: win    時間: 2021-10-16 15:55     標題: 新嘗試 日間外出

今日覺得自己裝扮都可以,主要低調d,於是嘗試日間外出,其實真係無人會留意你,著返一般女仔衫同用返女仔手袋,其實其他人行過都唔會特別留意你,加上而家戴口罩,基本上無人留意你
作者: win    時間: 2021-10-16 16:13

今日試左日間搭巴士,同其他人搭同一架lift,都無野,無人會特別望你,我已經算係高高大身形
作者: Annalam    時間: 2021-10-16 17:03

可唔可以分享下服飾?
作者: win    時間: 2021-10-16 17:54

黑色外套,黑色半身裙,白色線衫
作者: misslady    時間: 2021-10-16 19:46

會不會,貼相 ?
0 P) n  R' ^. C( `: G' w% f% Y4 U- B4 t
(o^^o)
作者: cindyhk    時間: 2021-10-16 21:08

我今日好似見到有個姊妹。衣著同妳講一樣。坐巴士上層最後一排位。
引用:
原帖由 win 於 16-10-2021 17:54 發表   
: {% Y; [; E* f* P# B7 L: d, Z1 k黑色外套,黑色半身裙,白色線衫

作者: heidiqueen    時間: 2021-10-17 00:04

會不會貼相 ?
作者: joey221    時間: 2021-10-17 01:12

引用:
原帖由 win 於 2021-10-16 15:55 發表   7 C' y8 j; N/ O& {
今日覺得自己裝扮都可以,主要低調d,於是嘗試日間外出,其實真係無人會留意你,著返一般女仔衫同用返女仔手袋,其實其他人行過都唔會特別留意你,加上而家戴口罩,基本上無人留意你
, K8 G) [* Y, ~; S  H
/ T& A; z5 k3 k3 S( n, `8 m
我外出時8 Q1 v4 q7 ]7 r1 k3 y3 d: Y
會穿上長裙( `$ R, H% O3 p
比短裙方便
作者: win    時間: 2021-10-17 01:34     標題: 回復 6# cindyhk 的帖子

幾點邊區?
作者: laam16    時間: 2021-10-17 03:17

可唔可以分享下服飾?
作者: cindyhk    時間: 2021-10-17 07:19

中午12時15分左右。湾仔區上車。向西行1号城巴。
引用:
原帖由 win 於 17-10-2021 01:34 發表   & D& {0 o7 A" y+ y$ a' U+ h# m
幾點邊區?

作者: win    時間: 2021-10-17 08:22

引用:
原帖由 cindyhk 於 2021-10-17 07:19 發表   
2 e( c# C' {# X( O8 V' {2 C/ j* Q中午12時15分左右。湾仔區上車。向西行1号城巴。
& ?) k- m* D( J6 E% }+ |) c% Z" W5 l. m
) W* E: Q: Q- a! J3 c! ~. E
有機會是我,一眼就被看穿了嗎?😂你也是女裝嗎?
; z( @! R# \' T: S% \' q我有什麼要改善可以比意見,謝謝你😊
作者: kkmonster    時間: 2021-10-17 11:52

good try, will improve
作者: silksocksboy    時間: 2021-10-17 16:38

加油。
作者: cindyyee    時間: 2021-10-17 21:07

引用:
原帖由 win 於 2021-10-16 15:55 發表   
) O# T) k! U+ C& e0 m" S. u2 E9 _今日覺得自己裝扮都可以,主要低調d,於是嘗試日間外出,其實真係無人會留意你,著返一般女仔衫同用返女仔手袋,其實其他人行過都唔會特別留意你,加上而家戴口罩,基本上無人留意你
" f1 Q  J7 ?+ H$ K  z+ r! J1 ^1 m. U1 S
日頭出去開心好多, 以前淨係敢深夜出去度度都關晒門
作者: JoJo1217    時間: 2021-10-18 10:33

引用:
原帖由 win 於 2021-10-16 15:55 發表   
' }- Y! O) n3 t7 Y2 O( j今日覺得自己裝扮都可以,主要低調d,於是嘗試日間外出,其實真係無人會留意你,著返一般女仔衫同用返女仔手袋,其實其他人行過都唔會特別留意你,加上而家戴口罩,基本上無人留意你
! \; _9 P; D# \. u5 I, ^% H2 m& D; |! R
只要著得低調D" z  ?# ?/ l, k! S
唔好咁sexy
3 g8 D. F4 @6 l# g行為似翻個女仔
; Y; j; [4 B2 v& @4 G4 @基本上無人會留意路人甲乙丙
! m5 z: Y: H2 }3 _- h9 B
$ }" n9 B, R  X! G/ u[ 本帖最後由 JoJo1217 於 2021-10-18 10:35 編輯 ]

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0