標題: 女装冬季上班服撞衫 [打印本頁]

作者: gigi61978    時間: 2021-11-8 23:03     標題: 女装冬季上班服撞衫

自从個次撞到個刘亦菲咁款气质OL后, 我番工多左著啲女装混埋啲男装黎著, 比如男装西装外套配同色女装长裤,女装恤衫女装黑色外套(似男装款)配男装长裤。就算著成套西装,都著条運動形的女装内裤。幻想自己是公司内的女文员,OL同事 或女高層。有几次拿唔切啲男装干洗, 就著成套黑色女装外套长裤白色恤衫配對男装鞋番工都冇人发现。6 ?' R3 t6 e, H- x
6 X1 P6 P9 l: y8 z  y& w$ l& R
近排天气冷左,搭车番工都見多左女人著西裤。公司又多左女同事著套装西裤。今日見Blue Monday 谂住著套新買的套装西裤番工开心下,点知當我今日开完会送個傻妹女同事搭lift时,系架lift嗰镜度先发現我同佢撞衫買埋同款一套装(好肯定同牌子同款, 當然我是大码), 除了對鞋,我同佢著到好次姐妹咁。佢就应该唔觉, 我就high到扯晒。一啲都唔似啲女人同人撞衫就发脾气。
0 E8 x, R) u: n3 Y/ s  z' W2 A: z, k+ t
作者: ngyl1394    時間: 2021-11-9 09:23

wow! 天氣開始冬, 也見多了女士穿著長褲
作者: misslady    時間: 2021-11-9 12:34

著裙好* f8 ]7 x1 j9 D# n# }4 l9 ^, n
著裙靚7 y( I, c# ^% O5 o" ^) W

% x- B  ~+ B8 q/ q
作者: heidiqueen    時間: 2021-11-9 22:21

不錯!! 不錯!!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0