標題: 戴住少女Bra Set去行街買Lunch [打印本頁]

作者: Johnlovebra    時間: 2022-2-5 01:44     標題: 戴住少女Bra Set去行街買Lunch

前幾日屋企人外出好夜先返,而且十分凍,所以自己一個落去買午餐…我又戴Bra Set啦5 ]2 C& x' l$ }7 a4 {0 q
2 h6 A' {; w: x( J- p3 ]) O/ i( s
今次呢套係6ixty 8ight少女Bra Set,但因為實在好凍,所以加多件淘寶買的莫代爾吊帶背心(如圖),尤其呢個Bra比較箍,所以非常好Feel;外面著正常去街衫同大褸。不過因為吊帶背心屬於交叉帶款,實在好容易露肩帶,如果無著大褸就肯定會走光,著上大褸走光機會就較微。其實…我真想知道當日出街過程中,我有無不慎露出吊帶背心的交叉肩帶!) f+ C& t" S2 T: I

8 b  ]: C% m9 ]; x! ~6 `6 u除了去買午餐(無錯,當時正值中午!),我亦去到屋企附近一個商場,在一間Bra舖研究有無邊款學生Bra我有興趣買,亦曾經走入6ixty 8ight分店看看最近有甚麼新款的Bra,可惜款式不太合心意,所以空手而回
, b9 X8 M( y, I( y$ ?
" H: x, V. Z5 l$ b3 P是次外出期間曾經兩次問店員我需要的物品有無貨,亦曾同老細講過一次電話,總計大約一小時,繼上次戴Bra Set落樓、在屋企附近找尋老友的銀包後,又一次戴Bra Set外出,而且時間、走動距離都比上次倍增,實在太刺激好玩!
& {! t9 F* b7 k4 |
) h/ N) ]2 r1 o1 Q期待再下一次戴Bra Set外出,到時候再分享
5 k! ]8 C; C  P) ]& R! C& |. c0 R7 N3 Z, B% a8 h' A
作者: khman01    時間: 2022-2-5 02:14     標題: 回復 1# Johnlovebra 的帖子

6ixty 8ight少女Bra Set 應該係都唔肥啦 ,因為6ixty 8ight少女Bra Set都係比較細
作者: Johnlovebra    時間: 2022-2-5 02:26

引用:
原帖由 khman01 於 2022-2-5 02:14 發表   
; k7 s' C3 \5 `& |, l1 U/ m6ixty 8ight少女Bra Set 應該係都唔肥啦 ,因為6ixty 8ight少女Bra Set都係比較細
. I. l. R( ?' y4 Z6 j- z3 _& T5 i1 [8 Z* p# F" m# R
最緊要著上去好Feel,呢套我依家都著緊
作者: applebaby    時間: 2022-2-5 07:36

好好享受下
作者: SweetDreamer    時間: 2022-2-5 12:30

多謝分享....................
作者: user9527    時間: 2022-2-5 15:18

Self Love 屬幼邊 % Z6 J5 `8 a7 H8 i
都幾靚
作者: p12345    時間: 2022-2-5 17:14

妹妹都是喜歡少女風
作者: Johnlovebra    時間: 2022-2-5 19:09

引用:
原帖由 p12345 於 2022-2-5 17:14 發表   
9 s; ^4 V5 t1 s) E妹妹都是喜歡少女風
& K) A" \) q* W- m

9 t7 M4 @3 s2 W# M7 V0 C3 ?我只係鍾意少女款、學生Bra,其他就興趣不大啦
作者: misslady    時間: 2022-2-5 19:45

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-2-5 02:26 發表   1 _" O- Y5 ]& W+ V$ F9 Y
8 O  K) B! ~4 r+ [$ W; V( J; o2 W
2 w! z! S5 S" t( ~
最緊要著上去好Feel,呢套我依家都著緊
2 J5 b  F+ e3 C* T, e5 N, ]8 v& p0 q
( h/ d# \; F/ v7 n& F* v
好享受。
作者: cyw    時間: 2022-2-6 11:51

作者: phbaby    時間: 2022-2-6 20:41

可有穿上後的相分享呀
作者: Johnlovebra    時間: 2022-2-6 22:25

引用:
原帖由 phbaby 於 2022-2-6 20:41 發表   
$ G& `) Q6 k3 j( A4 A1 u可有穿上後的相分享呀
! h( ~1 r  A% L+ Q: q( X" i' k4 }5 u% @7 K, x
不會分享穿上後的相啦
作者: 二三三    時間: 2022-2-6 22:40

多谢分享喔
作者: silkypanties    時間: 2022-2-7 13:53

下次又會再行遠D, 快D再來一次, 好快又夏天架喇
作者: kk012003    時間: 2022-2-7 17:13

唔錯唔錯, 我都希望將來有機會帶bra 去街~
作者: 中國人    時間: 2022-2-7 19:52

我都試過冬天著bra出街,薄墊款,我大部分bar同底底都係6ixty8ight
作者: heidiqueen    時間: 2022-2-7 21:58

不錯!! 不錯!!
% o; J% e" _5 u2 [% X
作者: Johnlovebra    時間: 2022-2-7 23:16

引用:
原帖由 silkypanties 於 2022-2-7 13:53 發表   
' E$ ^9 R6 d" ?下次又會再行遠D, 快D再來一次, 好快又夏天架喇
$ q" h/ x( z+ t1 v1 v) W/ _* f( a
0 Y" q  H. [7 d, ?" k8 a& T  v& f要有機會先可以啦,雖然我都好想快D再有呢個機會
作者: Johnlovebra    時間: 2022-2-7 23:17

引用:
原帖由 kk012003 於 2022-2-7 17:13 發表   
0 p" @8 F6 p2 \/ l7 X1 F唔錯唔錯, 我都希望將來有機會帶bra 去街~
3 K2 S6 k- |# l! l: Q
9 B" u4 ^7 i" d$ v會有機會的
作者: Johnlovebra    時間: 2022-2-7 23:18

引用:
原帖由 中國人 於 2022-2-7 19:52 發表   
; [! n( b: m6 b2 k7 z我都試過冬天著bra出街,薄墊款,我大部分bar同底底都係6ixty8ight
' a( ~! e0 [# T8 ?7 x, `3 Y3 p9 E, I0 ]$ l1 h& ?
有興趣睇睇你的薄墊款Bra的收藏
作者: misslady    時間: 2022-2-8 12:49

引用:
原帖由 silkypanties 於 2022-2-7 13:53 發表   
( {0 E+ l2 F+ [8 v* k: Z# f下次又會再行遠D, 快D再來一次, 好快又夏天架喇
! h4 L) \- a8 ~6 R

4 R( U% M- x; ]0 C3 B" I4 `; Z, \8 g  _夏天會,好現。
6 m0 M( Z. |5 ~+ U8 m- H0 r
& z* }- v8 `7 g& `(o^^o)
作者: Johnlovebra    時間: 2022-2-8 17:05

引用:
原帖由 misslady 於 2022-2-8 12:49 發表   
1 c: `% f8 F4 z* w5 F) Q* W
5 U- Y" S- m+ U# J$ i2 |2 R8 Z" v+ N, U
夏天會,好現。
$ P* q2 `/ A2 N8 C0 L" B$ P! V! z' i& d, Q7 E
(o^^o)
8 a! z/ e( ]( ]2 q% p" o$ g" O$ Z9 E0 i  ?  q+ a3 s
夏天唔敢咁樣玩
作者: alansze106    時間: 2022-2-8 20:55     標題: 回復 1# Johnlovebra 的帖子

一般般
作者: 中國人    時間: 2022-2-9 01:11     標題: 回復 20# Johnlovebra 的帖子

我果d全部lace款,仲有幾件連身款
作者: Johnlovebra    時間: 2022-2-9 01:25

引用:
原帖由 中國人 於 2022-2-9 01:11 發表   
7 ?' w" J- f& ~) N6 |: z我果d全部lace款,仲有幾件連身款
; Q0 _1 {* r7 k2 S4 |$ ], ]
8 n# e9 R) ~( B; q( }" d0 S
應該都幾好著
作者: 中國人    時間: 2022-2-9 12:06     標題: 回復 25# Johnlovebra 的帖子

都幾好,薄墊夠貼胸,我試過入面淨著bra加件風褸就落街,一係入面著sportbra
作者: Johnlovebra    時間: 2022-2-9 15:45

引用:
原帖由 中國人 於 2022-2-9 12:06 發表   ; n# s9 n" t9 K
都幾好,薄墊夠貼胸,我試過入面淨著bra加件風褸就落街,一係入面著sportbra
1 c0 D6 P3 T- k, }
! N1 d9 _3 A4 y: z3 R
Sports Bra應該會比較容易走光?
作者: misslady    時間: 2022-2-9 16:01

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-2-8 17:05 發表   
) h. L2 R$ S  m! N2 q+ N( |% L. _3 X$ p

) s" V  g2 \% ]+ t夏天唔敢咁樣玩
! \5 \0 M6 ?: X( c: j9 u' I+ d
2 V4 y3 N7 H/ [. h5 M1 a6 K4 n現在天氣,正合適
0 z* G. d8 P3 ?. w7 p, I$ s; N% ^! ?1 j5 r% y
(o^^o)
作者: Johnlovebra    時間: 2022-2-9 23:23

引用:
原帖由 misslady 於 2022-2-9 16:01 發表   2 y7 j1 i: l1 x5 h, h# e; h, x: f
5 L: }/ F  Z& a. ?8 _" N, e6 ^; L

7 b" W+ q+ L3 W現在天氣,正合適
1 S1 K. y# }8 Z: _
  g% @" T9 ]& t% M(o^^o)
! F# Z2 `* L; b3 z+ S! Z
, P$ D1 q; A: ]9 {9 e$ G- M
係呀,所以有機會一定玩
作者: Zerodec    時間: 2022-2-10 13:24     標題: 回復 24# 中國人 的帖子

連身款都有?
作者: Zerodec    時間: 2022-2-10 13:26     標題: 回復 29# Johnlovebra 的帖子

夏天 bra 就唔會了, 底底都仲會著
作者: Johnlovebra    時間: 2022-2-10 13:56

引用:
原帖由 Zerodec 於 2022-2-10 13:26 發表   - @6 e* j% E8 O& D% q$ v
夏天 bra 就唔會了, 底底都仲會著
/ e9 `# Q. e- ~) j; S
9 ^) t! ~) X  A6 D夏天我都唔會啦,太容易被發現
作者: SAYA030    時間: 2022-2-10 14:15

我多數都喺入面著死庫水加絲襪
作者: Johnlovebra    時間: 2022-2-10 14:55

引用:
原帖由 SAYA030 於 2022-2-10 14:15 發表   2 F) _% H3 H! j+ j  ~$ g
我多數都喺入面著死庫水加絲襪
4 T; S1 Q9 v" E8 m
, a* ]- t- E( f) q# H" x死庫水泳衣我都有一件,絲襪就興趣不大
作者: 中國人    時間: 2022-2-10 15:26     標題: 回復 27# Johnlovebra 的帖子

Sportbra唔會啦,包得仲好🤣🤣
作者: 中國人    時間: 2022-2-10 15:28     標題: 回復 30# Zerodec 的帖子

係呀,著連身款底底都唔洗著
作者: Wing117    時間: 2022-2-20 19:52

邊間bra鋪有得一齊研究咁好 ! x5 b0 v2 m& A1 ~4 G9 z
介紹!介紹!
作者: Johnlovebra    時間: 2022-2-21 12:03

引用:
原帖由 Wing117 於 2022-2-20 19:52 發表   ; P5 I3 P& K# S% A3 T" N8 R& o4 w
邊間bra鋪有得一齊研究咁好 ! V) T  V( q# c* O
介紹!介紹!
' Q7 n/ |! M0 ~6 m- c- v5 `
; R+ b: ^. J; D9 o我當時看的那間只是自己在看Display出來的學生Bra啦# V# d' o9 @6 m1 j/ i* Z( O
  c2 q/ Q) @8 L( N
一齊研究的都有,堅尼地城的恆澧不錯的,我也有去買過
作者: Wing117    時間: 2022-2-21 17:58

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-2-21 12:03 發表   
, e5 i, I3 N: `" X% G6 N  h0 R( `3 e
7 M% \& {2 E8 ?, c2 p
我當時看的那間只是自己在看Display出來的學生Bra啦
: D/ ^3 e5 z3 [$ L1 r( @+ o- i. [, M/ U9 n4 Y6 p
一齊研究的都有,堅尼地城的恆澧不錯的,我也有去買過
2 l8 `) z1 M- X
/ K. M. E( b5 r( p7 A$ y
果間好似偏向性商店或代購,反而鐘意細bra 鋪,例如 灣仔普樂里同西營盤SOLO
作者: Johnlovebra    時間: 2022-2-21 23:46

引用:
原帖由 Wing117 於 2022-2-21 17:58 發表   
3 }' u' u0 o& ~6 b$ \
1 S2 b  b: E1 Y$ d! }- }/ u0 |% R. V
果間好似偏向性商店或代購,反而鐘意細bra 鋪,例如 灣仔普樂里同西營盤SOLO
6 f2 v: B/ |$ Y0 D% L  J, [* j) O# ]; H# }
恆澧都好多Bra賣,普樂里同西營盤Solo我都有去過,可惜少學生Bra款,所以就唔太適合我
作者: sexpic4me    時間: 2022-3-10 03:52

冬天著bra出街, 感覺好好
作者: Johnlovebra    時間: 2022-3-11 14:44

引用:
原帖由 sexpic4me 於 2022-3-10 03:52 發表   / f# V  o- u0 _6 A0 V4 u% C
冬天著bra出街, 感覺好好
- x5 G5 @3 ]6 {0 [1 l, C# n
% I6 G- w2 f0 y% l' [0 N
係呀,可惜依家已經秒速變夏天,想玩都無得玩,我最近再買了新的、不太顯眼的Bra,雖然不顯眼,但始終出汗會有印,只能夠等到轉涼再玩過
作者: hojasho    時間: 2022-3-11 19:15

最正係自己著住,身邊女女都係現帶,好正
作者: 校服收藏者    時間: 2023-1-19 19:27

而家凍凍地又著得* U. }5 }% [/ q3 t- |
不過想知係無CD落街?
作者: kkmonster    時間: 2023-1-19 21:50

enjoy your trip
作者: mimiwong    時間: 2023-1-24 14:36

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-2-5 01:44 發表   
& ^6 p/ S2 I$ Y8 ?& O. s前幾日屋企人外出好夜先返,而且十分凍,所以自己一個落去買午餐…我又戴Bra Set啦4 k$ H4 S9 z; o, }

! V/ B4 b% \6 U. N今次呢套係6ixty 8ight少女Bra Set,但因為實在好凍,所以加多件淘寶買的莫代爾吊帶背心(如圖),尤其呢個Bra比較箍,所以非常 ...
- k3 p) B9 D4 }" i3 a& {8 J  F% @
- B: T, r5 ?% H我個人都好鍾意著女生衣服、著上感覺好難形容、而且女生衣服好似特別柔軟舒服、真係要好好享受呢種感覺
作者: pigpigpigpig    時間: 2023-1-24 18:19

我鍾意著薄pad
作者: Johnlovebra    時間: 2023-1-25 13:05

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2023-1-19 19:27 發表   
( C% I+ E0 ~$ j9 ?/ y+ i而家凍凍地又著得2 s, Y' p# E. @3 G, O
不過想知係無CD落街?
" y) d2 ^9 M; w& |9 y. i: P
" t) w: O  j" ]+ V/ L' F我只係鍾意著少女Bra,CD無興趣
作者: misslady    時間: 2023-1-25 19:17

今年,仲有冇去 試
作者: Johnlovebra    時間: 2023-1-29 00:37

引用:
原帖由 misslady 於 2023-1-25 19:17 發表   % B2 `. M+ G9 c7 h
今年,仲有冇去 試
& U3 `6 z+ ~9 V' N9 n
* K& M3 ^+ z+ ~/ W2 I  @
有,最近考到車牌,問朋友借車開,返可惜家裡附近沒有停車場,只可以泊咪錶位。週末晚上未到免費時段,或上午免費時段過後,就要去付費,那時候家裡人要不都睡了,要不就是未起床,或是有事要辦出去了,那就可以穿Bra和女內褲都樓下入錶,幾乎每個星期都可以這樣做

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0