標題: 0甘係潮吹嗎? [打印本頁]

作者: sasalady    時間: 2022-2-9 16:39     標題: 0甘係潮吹嗎?

我最近試過,用手指自插後面,同時一面打J,但可能插後面時分散左感覺,JJ不太硬,但就好舒服,後面0既high,搞到JJ失禁,0甘係咪即係潮吹呢?
作者: gila    時間: 2022-2-9 16:47

只係失禁就唔係. 有人幫你會好D.
作者: sasalady    時間: 2022-2-9 16:56     標題: 回復 2# gila 的帖子

0甘潮吹同失禁系点分别0既呢?真系好想试
作者: gila    時間: 2022-2-9 18:00

呢個絕學好耐都無試過,好想再試。不過幫人,自己會好攰,而且滿足感不大。自己試就傷身。 所以成為絕學了。1 Z* j  o1 f% ~$ I4 Y

' T6 s  w6 n2 L) F# I6 V# f2 A7 U" ^1 [$ j  n" f: y
' T' m5 M" O, D) F$ ~2 ]5 j8 {
自己揣摩一下。1 G4 r8 X" C3 Q/ R; _$ l
9 Q4 j" O3 G! X3 z
引用:
原帖由 sasalady 於 2022-2-9 16:56 發表   
5 F! H, h9 I/ l" D! @0甘潮吹同失禁系点分别0既呢?真系好想试
# ]/ t  ^0 J' J, n- G9 w; Q- \6 m3 Z1 L* }% @: _/ a
作者: zuezue    時間: 2022-2-9 23:22

估唔到 gila 咁放....,我以為平日妳只装扮下買下衫化下装
作者: joey221    時間: 2022-2-10 00:50

引用:
原帖由 sasalady 於 2022-2-9 16:39 發表   
# K& g* ?- `1 F5 X2 ^/ z" [& I我最近試過,用手指自插後面,同時一面打J,但可能插後面時分散左感覺,JJ不太硬,但就好舒服,後面0既high,搞到JJ失禁,0甘係咪即係潮吹呢?
' K1 [. ^4 F/ [# p8 d9 F. f$ c$ D  D8 \  f" u! f
我只是後面有感覺
5 ?+ z& r+ \6 z2 z, i2 O可能長期穿上女裝內衭* p6 f% H/ {: p9 e- m: \1 f
把jj 收貼太緊。
作者: SweetDreamer    時間: 2022-2-10 11:35

恐怕是失禁居多.................
作者: gila    時間: 2022-2-10 12:17

我唔放。所以先成為絕學。可遇不可求。
+ q1 D- v% U. j' @" G/ O" F: H  }; m2 _+ `
引用:
原帖由 zuezue 於 2022-2-9 23:22 發表   
2 s( h& g, e8 H估唔到 gila 咁放....,我以為平日妳只装扮下買下衫化下装

作者: JoJo1217    時間: 2022-2-10 14:26

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2022-2-10 11:35 發表   
. V. L. e7 B) j5 h5 i: [) y/ e恐怕是失禁居多.................
  j" O+ @- e1 z, Q7 H; p9 ]+ Q0 c6 g& h" O+ Y( c- ^( @! F
我都認為係
3 O. [+ M5 i, o, \/ C* w( P# w+ x; U女士的都係
# e$ b$ f) I8 j* p7 m1 s射幾滴都話; z; k1 M* O5 d5 e2 T5 j- J
如果射得多# g; D9 @; r* D5 t
唔係尿边有地方儲存咁多液體射出來?
作者: denisews1018    時間: 2022-2-11 08:23

~管他呢,   o係舒服狀態、、、 排尿也有快感的 (真是的)
作者: sasalady    時間: 2022-2-11 15:23

系,真係好舒服,雖然JJ唔係好硬,亦唔係射精那種高潮,但係就有種控制唔到的快感~~
作者: JoJo1217    時間: 2022-2-11 15:55

遲D疫情無咁緊張時: q. e4 Z1 |- _* S
真係要搵個浴缸試下
作者: gila    時間: 2022-2-11 16:14

要唔要幫手又幫口? , @' M, o0 F. b

, |  k! x1 F& M! ~$ p8 p
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2022-2-11 15:55 發表   6 E$ u; x) P" t4 ^) r
遲D疫情無咁緊張時
. y1 @9 J+ e: Y" q* W1 h/ V真係要搵個浴缸試下

作者: xrm6013s    時間: 2022-2-11 17:01

引用:
原帖由 sasalady 於 2022-2-9 16:39 發表   5 J0 I* n1 }% S' G; ~. ~
我最近試過,用手指自插後面,同時一面打J,但可能插後面時分散左感覺,JJ不太硬,但就好舒服,後面0既high,搞到JJ失禁,0甘係咪即係潮吹呢?
2 ~& u! \6 @9 p& f/ V6 Z9 Z9 A! e- N9 g( D
我試左幾次都唔得, 冇感覺, 可能唔慣有硬物後入
作者: JoJo1217    時間: 2022-2-12 13:18

引用:
原帖由 gila 於 2022-2-11 16:14 發表   
7 r& d0 q4 Q! q. N% o/ Z要唔要幫手又幫口? : B. l  d" J5 {$ W+ m' Z

6 @, y$ q! N0 R4 D9 B$ b
, `0 g5 l3 R, Q! {
女神有 offer
1 S- z" A. H, i一於先來個鴛鴦嬉水
作者: gila    時間: 2022-2-12 22:14

咩呀? 講緊潮吹。同鴛鴦嬉水無關。
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2022-2-12 13:18 發表   
8 s/ U+ U: y" u$ s7 s8 }8 J+ y3 p  P5 U2 z& O! a6 T. ]
女神有 offer3 i1 |( |! m( j# r6 B# n
一於先來個鴛鴦嬉水

作者: hf-1141    時間: 2022-2-12 22:40

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2022-2-11 17:01 發表   ) C' \& c) R- ]' C2 ~

; k+ U. V( D+ l  k# H  u. c
) I% D6 ~- ]1 `, w$ h我試左幾次都唔得, 冇感覺, 可能唔慣有硬物後入
+ s% B# J) Y, e( ~' z' t4 i* n9 B. q' z& C6 D( K
其實正常,
作者: Nagajima    時間: 2022-2-20 00:00

不是每次都可以,禁慾越久越好啦
作者: lulume    時間: 2022-2-20 06:37

還沒試過是什麼感覺真想體驗

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0