標題: Gmomo24小時女裝一個月+完全禁慾報告 [打印本頁]

作者: gmomo    時間: 2022-5-4 22:41     標題: Gmomo24小時女裝一個月+完全禁慾報告

之前香港疫情,搞到好鬼驚。0 w+ a: M; \" `2 D  B; V
於是就女裝壯膽!(我唔知由幾時開始一驚就會用女裝…)4 g5 w+ v* F7 O$ _& w
感覺依然係驚,但女裝左會…好d。  I1 E1 M1 R! j4 Z
同時間,要迎來打第一針同第二針疫苗…好鬼驚有配作用…" R4 G' h, X7 d5 l' F) f
所以就咁24小時從外到內100%女裝。. i8 o7 Q0 h7 w8 ]7 t) D6 w  X

# o% E1 A- N, H: h( A而打左第一針,要避免劇烈運動。所以同時我就禁埋慾。7 R: b/ `/ R: u: m3 @( E, \
(因為都係會加速血液吧)
* F! N/ O, Q" K: M  o) k; m第一針後三個星期禁慾+第二針後亦禁 = 結果一直超過一個月禁…# }" y' D% T2 C, d5 R
7 v; b: C4 ]+ V* ^, V7 v8 M: v
(而第一針後我係有少少氣促配作用既…7 t3 A5 T$ t) O
反而第二針無乜。)3 D7 Z8 _# `% Q+ r/ s; R
1 A3 I, t. ~6 _; g  H/ S  C
那報告一下超過兩個月後既結果吧。$ C1 a0 _' |, }# p$ |4 H, w
1) 先講禁慾…: d  l$ k& v" L
聽講禁完之後會…樣樣都勁d,火山大爆發咁。; B6 d' |8 X0 n: [. W( [
但我既“實驗”結果係相反。
/ U( ?2 B- o! }: w3 Q; k6 s: L( l$ f下面完全好似失去左功能咁!
+ f. ^! t; f$ `* o4 K5 v完全“起唔到身”。/ J; A2 H. e4 }3 j
過左大約三個星期後先開始回復。2 n3 j( r- v; d# ^7 l) X8 h4 \
但大腦訊息傳落下面通常係自動,而家好似多左個開關制咁,3 |- m! T" N7 z
有興奮既話,下面會問過上面可唔可以向上先會有反應。, p$ K2 @( L0 d) j9 G) H' c# s0 ~
不過,呢個我好似又一向都有既機能黎…, k* Y+ T$ |. o7 F/ C
, |5 o7 }6 _; n8 q) o
2) 根住講24小時CD…
" ], O- }1 F$ I! k- U9 N5 c如果女裝係好似想食雪糕、朱古力、甜品咁既欲望黎…" I1 f9 i+ @$ L) U
咁日日食雪糕係咪會厭?減低/無左個欲望呢?* K5 n, E# ~& ?9 ~5 x: `- V* v
(我而家一個人住,除左家人突然探我,本身就無野困住無得女裝既)3 O8 F0 g4 u; _4 u( {$ i' B6 ]
(而我女裝一向不是用黎洩慾既,純粹鍾意扮靚/著下裙等等)
. c- G- M- j5 B. ^0 Z經過測試,答案係…
' _2 ~- v- D9 _. r- S# [& `; \( O4 D: h  w7 ]
我想著下男裝!著下褲!(我好似超過一個月無著過褲咁…)) |1 c* P- X( l; y4 J" p" I- w. j
…結果我係一日著下男裝,一日著下女裝。
2 U7 O: {: E0 n4 i或者男裝/女裝混合黎著。
" G! f/ ]: s& X4 |, u! U女裝對於我個人黎講純粹係可樂飲品黎。
* R+ I: o4 a0 l  `0 q* x/ [- b男裝/女裝純粹係A餐同B餐。
% w' B: x4 K) P) A# qCD純粹係外界給予既一個Label黎。
" R0 ^/ j* U9 h/ U; y" Q8 n好似Lolita咁…只係外界覺得奇怪。9 ^- G" F1 O/ E/ j& F' R
但著既人根本唔會覺得奇怪。1 `3 I0 I( p, ]+ x) [$ u7 _

7 ~9 Y8 E; t: p/ |那個人想做男/女就要分開黎講…
9 ]/ l* ^5 O+ K' y) T" c, r7 U而我呢…4 t! [5 M6 c4 d( X: O' }7 o5 ?1 ]$ U( c
0 ^0 }2 k, r7 Y! f  o
結論:
- c6 p  A8 ?7 r! p想做女仔,有女性身形,想變靚,的而且確係慾望。/ J6 n* q2 R: `  z# |# h9 M
那如果慾望達成,我又會唔會想有男性身形,做返男仔呢?' @* q* C7 V+ y$ z: x; s. A' w
只可二選一既A餐同B餐…男/女
, n7 l4 q# S" g1 K, p4 b還有一個C餐,無性…無男無女器官
3 o* \/ E0 v: ?7 T6 b. n% ^D餐…
3 Z7 ~; R+ K* `9 Y! a" DE餐…+ Y. E+ w: B% ~, p8 `
& q4 O7 {: k% q4 N. H6 V/ F" \
男裝就要做男仔?- M+ e* d5 u' y2 j3 @+ W
女裝就要做女仔?9 H$ Y$ I4 l& W2 U
2 G- |  W) d/ F5 T* a
可不可以…6 G6 r, S4 L. y

1 u) t! t( ]8 K6 ]8 ~男裝但做女仔!+ D5 o' @, s3 m; l+ [. X
女裝但做男仔!(唔…呢個我好似唔想)# n- Q$ e( B: @! X: [3 r' [$ N

! u1 K! N+ K: G$ p0 d那我應該係想做女仔多一點。
+ j+ }. M/ p9 H未來,我應該會試下,男裝但做緊女仔。
* L3 }# a, e- C9 \3 D: n不CD,但係會比人覺得係女仔。1 {% S$ T9 i" N9 E9 y$ i6 w9 ~, A
(其實都試過男裝被人叫靚女/男洗手間被人以為入錯, f, @7 ~3 N5 d
兩次都係做緊男仔…)
3 w8 j7 E, _9 C" b/ w  E( d. S( I" H. H+ D- A* i6 w! [
想扮女仔可能先係真正既慾望。
: G5 T- o+ d# V/ M* pCD只係其中既一個投影。
" B2 M/ W6 A" a$ m; J- F3 D. w- R/ S; A$ K& S- q8 X
將來可能會出現…
1 T+ w/ Q7 n5 D1 \' C5 k- \GMOMO"男裝"自貼…但你會覺得係一個女仔CD緊…著緊男裝。
9 Q; v2 D9 q, W7 ~$ R& f- [但係內裡係一個女仔黎…
作者: gila    時間: 2022-5-5 07:15

少左上呢個論壇。
% e! R6 o* z; {9 H+ n" W/ [都係一次特別體驗。多謝你同大家分享。
作者: siying    時間: 2022-5-5 10:01

一个好特别的经验
作者: loveplug    時間: 2022-5-5 10:30

如果女裝係好似想食雪糕、朱古力、甜品咁既欲望黎, 我唸唸就日日食雪糕甜品, 這是因為我是十分喜歡穿著女裝衫褲
作者: misslady    時間: 2022-5-5 11:37

多謝分享
作者: heidiqueen    時間: 2022-5-5 22:08

多謝分享
作者: cymcahk    時間: 2022-5-5 23:24

這就是gender fluid
作者: 6c11    時間: 2022-5-5 23:29

多謝分享
作者: pigpigpigpig    時間: 2022-5-6 02:44

我都好想日日著女裝
作者: gmomo    時間: 2022-5-6 03:03

引用:
原帖由 cymcahk 於 2022-5-5 23:24 發表   4 d8 M4 Y% w' r$ g
這就是gender fluid
5 [& y7 `1 B8 w1 N  j

* T! F- U/ O$ C( Y1 C4 Q5 w啊!原來有學名!又學到野了。Thank you! " J8 S! @" b. }/ ]5 @2 \
) ?- _8 G/ E9 K& \3 E
引用:
原帖由 pigpigpigpig 於 2022-5-6 02:44 發表   & K/ ?  B1 K! W! j" k/ O, ]
我都好想日日著女裝
1 g, _( H9 A4 n' j8 u* r9 O7 i+ M, }+ K/ p, |
可以試下入面著/中性d打扮既…試下女裝褲先。( p2 x& n! K" z5 q( W! X0 }

1 W4 ~3 h! W9 ^" q6 o. \
引用:
原帖由 loveplug 於 2022-5-5 10:30 發表   $ H/ y: f$ i* m/ z1 f% I  N
如果女裝係好似想食雪糕、朱古力、甜品咁既欲望黎, 我唸唸就日日食雪糕甜品, 這是因為我是十分喜歡穿著女裝衫褲
; D4 i2 [% V; Z: T" D咁咪食囉,女裝衫褲…特別係褲,無乜人覺呢。# e; r" u+ w0 C4 |) k7 b" J
. B8 P) u4 b5 ]: n" Q8 Q: ]& E/ f" [( ~
作者: applebaby    時間: 2022-5-6 07:44

成個月女裝,好羨慕呀!
7 F* x1 ]( M  G1 b昨年天氣凍的日子算多,偽街咗幾次,好舒服,好開心,搞到依家成日都心思思。
作者: bestek2    時間: 2022-5-6 12:32

好特別的想法~~
作者: winniegobby    時間: 2022-5-8 17:09

諗法都幾特別丫
作者: Puifu    時間: 2022-5-9 11:01

Thx for sharing
作者: kwong0444    時間: 2022-5-18 00:53

很好的分享體驗沒有人說得那麼清楚心態
作者: kinkikeith    時間: 2022-5-19 15:07

我又嚟呃post啦
. x3 [0 T' A3 T- D* n$ d1 L
3 l! j, C6 x1 {( Z) z$ g4 Y不錯!!不錯!!- U' Y0 u* \; f0 _& D
! a1 y4 k: t) Z5 d" F( p6 ~8 r8 v

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0