標題: 全身體脫毛 [打印本頁]

作者: aoi.cd    時間: 2022-7-16 17:18     標題: 全身體脫毛

有安全的一了百了脫毛法?不想常常用veet
作者: yoda0806    時間: 2022-7-16 17:47

想平就買彩光脫毛機自己做,三個星期做一次,年半到可以完成* L4 ~( j( Y# e. D( Z( p
我都用緊,有明顯效果,進行中" ]9 a* D3 z+ n: }
不過要好有恆心
9 C5 r5 [; E' L, S  D不過想脫埋背後位就要搵人幫到妳啦!
作者: Yoshihk    時間: 2022-7-16 18:48

對,我自已只係脫左雙腳,跟住佢個schedule做,而家己經兩年無再理了,當然時間效果因人而異
作者: aoi.cd    時間: 2022-7-16 20:15

引用:
原帖由 yoda0806 於 2022-7-16 17:47 發表   
& T/ _8 Q: R& b' V/ ~/ R想平就買彩光脫毛機自己做,三個星期做一次,年半到可以完成
& t# K2 \1 R" A, q! U. a我都用緊,有明顯效果,進行中
! S' }( p* \$ u3 h5 [: k( M不過要好有恆心
- q- b4 U7 X) }$ B& B- W( G! I6 P: X8 v不過想脫埋背後位就要搵人幫到妳啦!
$ n, r9 K4 P, @3 l2 n5 @7 }- f; N/ S1 i

$ k: P5 G) y) P. p/ z+ l9 x, n  n* t家用彩光脫毛機我都試試
作者: aoi.cd    時間: 2022-7-16 20:18

引用:
原帖由 Yoshihk 於 2022-7-16 18:48 發表   
. q9 ^( `6 L6 g8 h對,我自已只係脫左雙腳,跟住佢個schedule做,而家己經兩年無再理了,當然時間效果因人而異
- T1 i* T" r: F2 o# D; Y) a8 r; Q* G3 B5 b) _
私處的毛毛都可以彩光脫毛機?
作者: Yoshihk    時間: 2022-7-16 20:32

肌膚太幼既地方佢都唔見議做,其實比堅尼位我都要較低一度先得,但d毛又較粗,所以效果就爭d,但雙腿就好滿意
作者: aoi.cd    時間: 2022-7-16 21:06

引用:
原帖由 Yoshihk 於 2022-7-16 20:32 發表   
: _( ]. u0 M% P. R. u- ?4 j. y肌膚太幼既地方佢都唔見議做,其實比堅尼位我都要較低一度先得,但d毛又較粗,所以效果就爭d,但雙腿就好滿意
& W$ W% W+ X% h
! ^8 I  Y7 t# C* t3 O# N私處現在還是毛毛,就是想全脫
作者: Nanase    時間: 2022-7-16 22:26

引用:
原帖由 aoi.cd 於 2022-7-16 21:06 發表   5 a: @8 R3 L5 {6 k* j& E: A
, e5 k: H0 s, l' S
私處現在還是毛毛,就是想全脫
% }% A- f" S4 T& e
0 ?$ E- H( m# J+ s3 q/ Y- F
我用緊Philpis果支
) v; v. a+ Q4 ?5 d除左近眼既地方...其實都打得' [' i2 m0 F) E; d# {2 p
不過毛越粗既地方...打落去就越有感覺& b6 ~/ ^: X( w# d0 \! [
打完會有機會再生...但會幼D , 再打就得
作者: Charlotte_Tse    時間: 2022-7-16 22:50     標題: 回復 8# Nanase 的帖子

妹妹講到好似好好用咁喎!
$ h$ {- J( j; X但我天生體毛不算多,隔一段頗長時間才需要用脫毛膏呢!
作者: aoi.cd    時間: 2022-7-16 23:30     標題: 回復 9# Charlotte_Tse 的帖子

我剛毛,要很常常就要脫
作者: aoi.cd    時間: 2022-7-16 23:31     標題: 回復 8# Nanase 的帖子

搞一部試下玩先 thanks
作者: SweetDreamer    時間: 2022-7-17 11:04

多謝分享..........
作者: Charlotte_Tse    時間: 2022-7-17 15:53     標題: 回復 10# aoi.cd 的帖子

咁在短期內,唯有勤力啲脫毛囉!5 Z9 W. d3 X1 P- w9 U
我可能天生男性賀爾蒙較正常水平低,天生J細小、不多毛呢!
作者: aoi.cd    時間: 2022-7-17 16:11

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2022-7-17 15:53 發表   
( A# Y3 I0 U% |* f$ q咁在短期內,唯有勤力啲脫毛囉!
7 I0 Q( J) `! S3 d+ z% C. K% [我可能天生男性賀爾蒙較正常水平低,天生J細小、不多毛呢!
9 S& \+ f6 W  M( x! p
( Z6 F. n/ l8 s8 s2 e/ z7 t1 JJ 我也是小,但毛多
作者: denisews1018    時間: 2022-12-2 00:20

去了唇周圍的毛、除了體毛, ,      _ __身體便由然有了一份精緻感   ((..心想:可以出街了 ............................      )); f. l/ s+ t4 \
- q1 g1 k- g7 l

2 m! i; g4 X1 I' W/ M7 B
3 e' h* P! x! D( ?# S  u
0 C* F" f9 [' X/ N7 b
; X- ?: o0 l- r- K! {" e1 A$ b7 V0 p1 d

2 \7 @* V' k, F' k! y* U8 ^% A" \' Z  t4 m5 U, U( ~- B8 Q" l
9 r- N8 u) f5 Q1 U2 f4 s

+ W2 ^& v& @2 K# Z  o" Z& d4 N3 \3 Q* I* b) ]6 b: G0 T9 ]
- P( H$ C% F: O6 e7 W% N

; {+ ?/ I$ u9 J: S: o3 d; M0 p3 Y( r; B1 k
.
作者: judy712    時間: 2022-12-2 08:48

儲到錢,可以出去做,見IG廣告話 做全身 大約$7200,好似是女士價,男士不知多少錢,話永久保養,唔知得唔得,但相信效果因人而異,又或者氹你上去,再劏你
作者: cecichan    時間: 2022-12-10 00:06

可和我聊下. 我算是全身做了激光脫毛.
9 X! I6 a6 m1 B. p+ k但因為部位, 我在不同的美容院做. 腿毛效果仲係唔夠好.
作者: 依戀    時間: 2023-8-30 17:37

彩光脫毛機) Y4 y& _# b7 \4 {* u- _
可以來試試了

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0