標題: CD後的妳性格變成點? [打印本頁]

作者: fung2006    時間: 2022-8-17 21:19     標題: CD後的妳性格變成點?

未CD的話,會只係一個正常男人,可以有D粗魯
. i# T; y: D& o3 e, M' _: Z# {但CD後,會無咁粗魯,貪靚,會成日對住塊鏡(酒店先可以CD...),擺下POSE,玩下飾物,
1 T$ L/ f0 c6 p% h. `然後有各種幻想.......... . V' H$ f3 x* }/ ?+ g8 E

+ V: a- |( v9 q- s7 C9 y% `不過淘寶時其實都會變成女性的內心...
4 o; b  [$ C0 t. e) q好似另一個自己存在咁' X+ k2 L8 n$ J6 M0 _; i

' r  v9 }- G+ P" Q# q# \[ 本帖最後由 fung2006 於 2022-8-17 21:21 編輯 ]
作者: joey221    時間: 2022-8-17 21:53

引用:
原帖由 fung2006 於 2022-8-17 21:19 發表   : M8 C: [3 L0 H) T$ I9 X& d2 f/ Y
未CD的話,會只係一個正常男人,可以有D粗魯
* w$ k/ d( x4 m但CD後,會無咁粗魯,貪靚,會成日對住塊鏡(酒店先可以CD...),擺下POSE,玩下飾物,
1 Q6 e3 C) A2 @2 \/ }然後有各種幻想..........
( t2 f! ]/ Q& L3 z0 t7 c
, I5 V9 ~% b( j不過淘寶時其實都會變成女性的內心...
7 E$ \" n) S9 @. Z5 u2 e好似另一個 ...
5 ^5 Z  w- H$ x+ ^' v換上女裝之後
4 F# L6 j. [( @! Z; i( H1 x會夾理雙腿坐
0 @2 q7 z1 _" s1 R+ G! Y當正自己是女生
作者: miniraven    時間: 2022-8-18 02:07

CD後開始注重自己身材去減肥,會定期剃毛1 k5 P) Y* c) h/ P+ s+ U3 h
同時都花了一筆錢去買女裝服和租酒店去女裝哦
作者: denisews1018    時間: 2022-8-18 02:26

有「女心」, 人家便會覺得你似女仔,不用扮的、一切都是自然流露出來、好自然的..~
作者: pigpigpigpig    時間: 2022-8-18 02:55

鍾意翹埋對腳坐,同埋CD後因jj向後放,鍾意去小便
作者: SweetDreamer    時間: 2022-8-18 08:27

細個果陣, 屋企人經已話我好姿整...............
作者: okmijn    時間: 2022-8-18 10:13

企的時候會雙腿夾緊了,有時穿裙子會交叉腳企,無聊時會用手指撥頭髮。
" D9 V* a8 ]" P* V) e1 {6 c明知自己短裙和穿了透明絲襪,入餐廳會故意找些近落地廚窗位,讓途人看自己對腳,什至有意無意之間用手在
作者: 黑絲高跟熟女    時間: 2022-8-18 12:43

都好複雜.' L* A, L' J# u% w1 ?( J
3 E  t, \- i7 |, L4 n
for 我啦, CD 係尋找另一個自己, 可能係透過CD, 來得到, 甚至是玩弄日常渴求, 但得不到的嫵媚女性吧. 所以CD之時, 感受到自己好像一人分飾兩角, 一是渴望玩弄穿著絲襪美腿高跟熟女的男人, 另一個是穿上了這些, 以此來勾引男人的性感淫蕩熟女.
: f' J0 D8 z  l6 T# D7 x2 e. X0 j9 K0 X+ A3 D5 N% |
做返"正常人" 之時, 心思思又想CD, 比之前會更多地注意自己的體態, 皮膚, 指甲等. 我個樣點扮都唔會靚, 所以面呀, 頭髮果D唔使諗.  
) o: K, g; \( I0 j4 j- Q- S* K
5 r( |6 e  R% W; P6 u( V- z) m兩個角色都有衝突, 做正常人之時, 會想自己是一個大隻肌肉男, 皮膚黑點也沒問題, 但太肌肉, 太黑, 著女裝衫又不好看./ L2 n4 \4 ]! S/ P" m* [' E
6 E2 z) f% |5 d$ p
作者: 好奇者    時間: 2022-8-19 03:53

我CD後會變得怕羞、說說細聲,同時內心想被「欺負」.* t8 {" z) p; b) \
如果我CD後,
8 R7 c1 F  S9 p) Z8 M# _被人說一些淫語侮辱,如果內容涉及身體會更興奮7 U8 O! l6 v" l2 i  v
例如:你這個XX女人,臭雞,姣X5 }7 m: [1 t8 R; n: z7 t0 J
你的妹妹(下體)好賤
  H  ]) {& a/ ?5 k/ ]$ ^/ |或者CD後要我說淫語,我的內褲會好濕...
3 o" C) i+ y( a2 v1 N* V; H% c' [例如:我個X好舒服
, b9 z5 p  z2 E3 z' F7 ?, `我係淫女人..
作者: Asuka    時間: 2022-8-19 07:26

心理生理無乜唔同,只系著左D女人衫,但會注意儀態少少,同留意化妝有無做得更好。
作者: lavina0127    時間: 2022-8-20 18:55

討厭自己的腳毛,非常享受坐著小便
作者: kidnappedyvonne    時間: 2022-8-21 00:13

唔知點解之前個回覆食咗字,而家再覆過/ Q. ^$ q; ^* k8 e' m; s2 {
由於我CD鍾意著校服、晚裝同旗袍,所以我CD後會做個乖乖女,但同時間心入面會有個「男」角色出現,然後就會「搞」、「輕薄」我呢個「女」角色
作者: 黑絲高跟熟女    時間: 2022-8-21 01:05

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2022-8-21 00:13 發表   
, V' M/ H  ?5 S/ o3 i1 V7 @唔知點解之前個回覆食咗字,而家再覆過
; s: R9 @7 l: H; C由於我CD鍾意著校服、晚裝同旗袍,所以我CD後會做個乖乖女,但同時間心入面會有個「男」角色出現,然後就會「搞」、「輕薄」我呢個「女」角色
5 p, _' ?6 E2 i- \

, {7 {/ D$ p6 r; y7 [/ X5 E我都係咁,CD後男果部分出黎凌辱果個黑絲熟女秘書
作者: tsekw    時間: 2022-8-21 01:37

行為上會不自覺地女性化咗
作者: joey221    時間: 2022-8-22 09:21

引用:
原帖由 tsekw 於 2022-8-21 01:37 發表   7 E( Q! x4 O. U
行為上會不自覺地女性化咗
0 i) N( Q0 z" ^1 B8 p$ G: O- j, c! N/ Q; A1 L& Z; u
很自然地嬌姣
作者: fukukita    時間: 2022-8-28 12:11

外觀形響性格
作者: Marie0749    時間: 2022-11-15 13:56

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2022-8-21 00:13 發表   4 r8 |1 ?: T6 k  Z' G  Q* S
唔知點解之前個回覆食咗字,而家再覆過, G; m. A5 `! j  L
由於我CD鍾意著校服、晚裝同旗袍,所以我CD後會做個乖乖女,但同時間心入面會有個「男」角色出現,然後就會「搞」、「輕薄」我呢個「女」角色
, b% q* G5 a) `$ g- X- S/ T3 A
. {& s5 U$ X5 `7 s+ x; e) {
引用:
原帖由 黑絲高跟熟女 於 2022-8-21 01:05 發表   ; o9 f( I& Y" I4 n
9 L$ b$ d- Z! }
0 d& r  s: k9 T0 N5 S
我都係咁,CD後男果部分出黎凌辱果個黑絲熟女秘書
- u* K' ~  p& m9 \; i* ^( z& U5 Y, b; s) M7 Z
; R' ~6 v# k- v; ^! c

: {: n" f" l/ j
1 q/ D- e2 U6 _  o2 W8 n6 H" L7 f2 A+ l0 S! @* I% l! U
, s. `( l; p, }0 ~: r
Yeah!  平時系街唔敢輕薄性感女仔,宜家可以肆無忌憚周身亂摸o窩
作者: x_louboutin_x    時間: 2022-11-24 11:43

I will seat for pee and keep shaving. Maybe start foot/legs caring in the future.
作者: ReeseBB    時間: 2022-11-24 22:28

小鳥依人,嬌小女孩咁
作者: 916    時間: 2022-11-26 11:09

坐資,企係度果陣會不自住咁內八
作者: kidnappedyvonne    時間: 2022-11-26 16:28

引用:
原帖由 Marie0749 於 2022-11-15 13:56 發表     Q1 \* B  v$ |$ a9 ^) Y
4 a% a7 r0 E7 m% |* B
7 j/ n2 d1 j9 ~( `( d

. ]3 s7 D$ Q" K1 \
' b* _- Q- b$ u" a5 X8 P# ]# _% r0 @% G9 w
' U8 p$ ~7 ]# d" Q& X, R3 d: {
9 Z4 C0 S6 v+ g) P! U. d3 f

8 ^" t- {& j! @: y
; V9 S6 Q' x7 u; kYeah!  平時系街唔敢輕薄性感女仔,宜家可以肆無忌憚周身亂摸o窩
8 F- ~, I# W9 C; D6 G( V- y4 l

- u$ \9 n" L7 j5 }冇錯!我CD後成日都「輕薄」自己呢個「女仔」!尤其是摸自己個胸同著左絲襪對腳!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0