標題: 短款蓬蓬紗姊妹裙 [打印本頁]

作者: shirleung87    時間: 2022-9-3 03:12     標題: 短款蓬蓬紗姊妹裙

仲係男既時候影既… 以前唔識襯鞋,搵左對絨面灰色尖頭高跟1 q/ [) L( d( L. Q* l8 F
' a- M& @: ^* B% N) H; _% e
條裙係桃心領,抹胸款; z- j% S& o. \0 m# |$ E3 u
個胸杯大過我個胸好多…6 [0 S6 k8 e' l$ M5 O5 _9 R; V
入面有魚骨撑起個胸型
/ z9 c: K  o8 {; x7 b
1 i; V$ P- B) @$ d" {( f腰帶係我最鍾意既部分,光面腥紅色,其實條腰帶唔啱我條粗腰,我後面駁長少少
" y: X9 M/ B! w2 T; q& E6 |$ b/ X( x. `1 [/ C0 V
裙擺勁蓬,有三層紗加滾邊,入面有内襯底裙不過材料麻麻。因為條裙太蓬,勁唔貼服,所以我一定著透明絲襪再内加黑色走光褲。有一次我仲著白色走光褲,有D少女純feel…3 S% `  W* J( J$ a' G# a

1 w5 _' v& U# R3 y$ V5 L7 x我影呢條裙係因為我以前女朋友著過同款去影寫真(細碼),我都想著所以我就買雙加大,不過我有戴手花,佢無手花 + j- X. I; p' k! }' m4 k
' ^/ P) ^9 f$ O1 S+ o
希望唔好J我
7 x- m  m# M' i( N* u6 X
% [/ R% w3 A% T4 l1 Z[ 本帖最後由 shirleung87 於 2022-9-3 06:32 編輯 ]
作者: applebaby    時間: 2022-9-3 07:05

你著得好好睇呀
作者: joey221    時間: 2022-9-3 07:53     標題: 回復 1# shirleung87 的帖子

也是配合不錯了!
+ M# w& E' D9 H! I% j) l+ l+ f5 B身材亦好。有長腿
作者: windflower    時間: 2022-9-3 08:12

looks so good
作者: ngyl1394    時間: 2022-9-3 09:34

wow! 真是不錯這條裙真是很美呀!
作者: SweetDreamer    時間: 2022-9-3 09:57

好掂呀............
作者: 963    時間: 2022-9-3 10:50

身材很不錯
作者: cyw    時間: 2022-9-3 12:00

作者: athl27    時間: 2022-9-3 14:18

真係唔錯喎
作者: 淫蕩妹賴669436    時間: 2022-9-3 14:39     標題: 很好看吶 很可愛吶吶

不錯不錯 感謝分享7 r' T4 d9 w' }* b$ d9 y
& p9 _  ]0 a+ F6 j; `
作者: p12345    時間: 2022-9-3 16:11

真係好靚喎
作者: shirleung87    時間: 2022-9-3 16:40

引用:
原帖由 淫蕩妹賴669436 於 2022-9-3 14:39 發表   3 q, i' V* J$ ]1 w2 N
不錯不錯 感謝分享
/ R* }. r! z3 {+ U( z5 e) T$ k$ z7 C/ u1 O3 W7 i( D. p9 K
多謝大家讚賞
9 t' d' U. M! y# e7 t+ U4 F尤其你話好可愛,我真係有少少濕左
3 t+ k& t1 x& E% C3 f0 c' h2 a9 h9 t- a( K; b% K$ P9 Q+ X) b
以前參加人地婚禮,最留意就係班姊妹,因為都著得好性感,好靚,好可愛
- h" ~/ Y2 `5 I/ M1 t到自己著先發現原來一D都唔容易,都好多細節要顧8 T% h- ]- D8 O9 i$ b
8 U* A, ]7 z- r( N
自己比較高,當D花童走過果陣,會特别怕走光,下意識會去禁下條裙
! q5 x8 ]7 K& V' H- ?同埋個胸位置成個貝壳咁大,做姊妹有時幫人地手都要彎低身,上面離罩下面蓬蓬裙擺走光,上下都兼顧唔到, U  f2 Z, ~% u9 |( i* X& r
2 S0 f& F4 u2 Y
所以而家多左姊妹著長款姊妹裙,方便D但睇落無咁可愛
作者: xxxhh    時間: 2022-9-3 16:49

我也喜歡看短裙款的姐妹裙,加上肉絲高跟鞋真的很漂亮,很想穿上身!
作者: shirleung87    時間: 2022-9-3 16:58

引用:
原帖由 xxxhh 於 2022-9-3 16:49 發表   & D* T+ W6 t8 c/ F
我也喜歡看短裙款的姐妹裙,加上肉絲高跟鞋真的很漂亮,很想穿上身!
8 \+ [2 M/ t$ X* k. A+ v9 R) Y& T0 B1 k( n* A
除左做野方便,我估都係因為香港D女仔腳粗或者唔好睇
. H0 K7 m: Z- V% D# @甚至想著平底鞋波鞋,所以更加多女仔著果種及地既長款姊妹裙!& y7 ?; S1 j( }' d6 ~
% _2 F" _, b. L
我都著過,勁大件,勁重,即使無好多層,但雪紡料都有D墜同重量
! N/ p3 f0 k9 o! U" j9 v後來先明白點解呢D裙多數有單肩,掛頸或者吊帶,
2 S, [& W+ x' a% t# J因為真係會滑落!
作者: lavina0127    時間: 2022-9-3 19:16

Very Nice!
作者: heidiqueen    時間: 2022-9-3 21:56

正!! 正!!$ B0 t0 D8 r& b
著得好性感,好靚!!
/ k. t3 l, ]/ h- Z* u- G" U
作者: Charlotte_Tse    時間: 2022-9-5 00:26     標題: 回復 1# shirleung87 的帖子

嘩!妹妹好窈窕哦!件好合身呢!
作者: pigpigpigpig    時間: 2022-9-7 17:36

好睇
作者: kidnappedyvonne    時間: 2022-9-12 00:03

整體上相當唔錯!你個身形好fit,著得好好睇!下身著返對透明絲襪再加一對白色鞋就最好啦!
作者: hellohi    時間: 2022-9-12 07:13

條裙好靚,著得好好睇
作者: xxxhh    時間: 2022-9-12 15:51

引用:
原帖由 shirleung87 於 2022-9-3 16:58 發表   % r# a6 ?0 B1 V9 S- o

$ y! Z" i1 u, b. L/ R% O0 [0 D$ P1 B' H, p* _# g7 [* @
除左做野方便,我估都係因為香港D女仔腳粗或者唔好睇/ I+ O% O+ t! L: q7 V  J' j
甚至想著平底鞋波鞋,所以更加多女仔著果種及地既長款姊妹裙!9 c1 H8 F4 ~4 o, e, I! e
/ t; h1 Y1 C. J) ?% D) s# C
我都著過,勁大件,勁重,即使無好多層,但雪紡料都有D墜同重量- ^* a' _+ S& ?3 w" m2 N0 ~0 K  a# Z
後來先明白點解呢D裙多數 ...
! O$ ]' O. k# Y9 b* Z) {- [3 j: x2 [7 ]6 {# x
短裙應該無咁重,長裙就重好多!
  d/ a6 h$ \1 Y* {" ]短裙除左怕走光,又要著住對高跟鞋,可能咁樣唔方便。* H; Q+ k; L/ T/ r" ?9 L
長裙遮住左可以著波鞋,又唔駛著絲襪。
$ w2 {& n; ?, O" Y) e! Z: p無左短裙仔,只能上睇相回味。

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0