標題: 男人買胸圍 [打印本頁]

作者: rowan    時間: 2022-9-15 08:47     標題: 男人買胸圍

想問問男人哥以去邊到買胸圍唔會俾人用歧視眼光望住 而家有得試
作者: SweetDreamer    時間: 2022-9-16 10:49

那裡都有歧視別人的人, 只是你有沒有與這類人, 在同一時空出現啫..........
作者: uniformx    時間: 2022-9-16 14:30

網購
8 D3 l" C. v9 T- b  ^. }量度清楚尺寸和固定品牌相若尺碼下很小貨到不合的機會
作者: 校服收藏者    時間: 2022-9-16 15:34

你只要正正常常咁去買得啦9 k+ T* w7 f( w* L3 h# [6 k
店員問就話女朋友/老婆生日買黎做生日禮物送俾佢
/ D. G6 [  Y0 k" _7 f. p當然買之前一定要知自己買咩SIZE
作者: Longgraxxx    時間: 2022-9-28 17:36

唔會有問題哪, Sales 有單開就得
6 Y; g2 X2 N. w) i4 W, `; q  V* o我開頭都會怕怕醜醜, 但Sales 見你買咁大Size都估到你自己帶0 z  ]$ J" \6 T" J8 i/ f. a
問我Cup Size 仲話無乜所謂, 仲好落力幫我搵6 |* M; V! Z1 D  D# ~5 z
最後做埋會員
/ L1 R6 y8 l4 J好滿足
作者: coolworldbubble    時間: 2022-9-28 17:49

上網買, 少尷尬
作者: katie00    時間: 2022-9-28 19:33

Way too creepy unless you are in your 20s
作者: cythina    時間: 2022-10-20 14:02

CD去試就試得多,試完唔買
作者: Yukafu    時間: 2023-4-13 19:43

我會去同一間舖頭買胸圍底褲,男裝去,不過內裡戴上胸圍,下著女底絲襪M巾,店員都已見慣,仲經常介紹好野俾我
作者: peter19470484    時間: 2023-5-28 00:01

你去邊間買
作者: Wing117    時間: 2023-7-28 19:30     標題: 回復 9# Yukafu 的帖子

咁好,你去開邊度買? 介紹介紹
作者: Yukafu    時間: 2023-7-28 21:40

呢度可以講舖頭名嗎?
作者: YttY    時間: 2023-8-1 22:56     標題: 回復 9# Yukafu 的帖子

係邊 開名唔該
作者: Yukafu    時間: 2023-8-31 16:27

我買開果間係將軍澳寶琳站新都城一期一樓近中银。個姐姐通常星期二、三放假。
作者: Charlotte_Tse    時間: 2023-10-18 01:39     標題: 回復 5# Longgraxxx 的帖子

咁厲害,做埋會員添?
作者: joey221    時間: 2023-10-18 06:46     標題: 回復 1# rowan 的帖子

我在內地,大型超市有胸圍賣的$ u, t1 y8 [- c, }* M$ Y
很方便

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0