標題: 你地覺得想扮女仔/CD係先天定後天? [打印本頁]

作者: PFG2014    時間: 2022-9-26 14:26     標題: 你地覺得想扮女仔/CD係先天定後天?

你地覺得想扮女仔/CD係先天定後天?
: f- y* U. i" K4 R
# Y" S  `( Y+ S9 h0 K  Y我好細個,最初個時係對絲襪有興趣先…
$ D2 S( e$ Q' ]6 M/ X真係好細,細到~ 3/4歲個時…# Y# n7 J' L# _0 H# `4 O8 S

6 G: A* G0 g/ y& B' P- u校服,短裙呢d最初係無感覺。
( j2 n( g, S) T  X查實,而家都無,都係對腳+絲襪/女性身形有興趣多d。5 I- x% m. j3 T
所以呢邊又覺得係先天。
, W% _6 G7 w# I' ?+ [' l0 [" b5 h* ^. ^
後天,就係電視上見到男人著女裝,而開左呢個鎖。
; ]6 W# B& {. ]: a( X1 d8 ?8 M; C
+ `5 O8 D% ^, {3 e6 M[ 本帖最後由 PFG2014 於 2022-9-26 14:29 編輯 ]
作者: heidiqueen    時間: 2022-9-26 22:39

我也是,都係對對腳+絲襪有興趣多d
, C# F, |' @1 [
作者: Charlotte_Tse    時間: 2022-9-26 23:01     標題: 回復 1# PFG2014 的帖子

我就係先天囉!好細個的時候,已經想剪走自己條J呢!, C# `9 Z2 ]( [7 Y
但又好怕痛…
作者: shuinu    時間: 2022-9-27 02:18

我覺得2 B2 e1 e% W, z
2 c8 P- [* }( n: g$ G: ?9 L
每個人的 思維 、性格、而至性別的性徵 應該有不少先天的因素,' C9 |6 ^0 U: ^0 @* {8 M
, H; B& g" z$ M1 S
戀物, 而至性慾的強弱, 則是有許多後天的 生活中的影響、刺激...
# ?) A7 v: X1 P" ~$ x* ?9 ~2 B$ e& N5 b" ?# m  K" K
所以 CD的行為 而至 TS的趨向, 是個複雜的先天、後天的综合结果...
作者: joey221    時間: 2022-9-27 08:44

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2022-9-26 23:01 發表   & T: _/ K5 D4 b; C& S" A
我就係先天囉!好細個的時候,已經想剪走自己條J呢!) B1 F' w  [4 i/ r
但又好怕痛…
* w, b7 i. e' E1 j; |8 g/ _# l! c! G

0 b9 c3 U$ H; F, }8 h我喜歡男人jj ,不喜歡我自己的
作者: joey221    時間: 2022-9-27 08:45

引用:
原帖由 PFG2014 於 2022-9-26 14:26 發表   + l1 L8 X2 y( z
你地覺得想扮女仔/CD係先天定後天?
5 A3 \% ^! P" I2 v
. V, h" n- z. j. ~* k我好細個,最初個時係對絲襪有興趣先…
  C$ }& Q5 X- m3 Q, K: |1 e真係好細,細到~ 3/4歲個時…
8 R7 v; _# T% I& q2 q' m
# U1 T7 a. K9 Y9 Z# ~" [校服,短裙呢d最初係無感覺。, a4 b# D2 v3 T, |, C
查實,而家都無,都係對腳+絲襪/女性身形有興趣多d。
3 A% w6 V# e* w7 g% V所以呢邊又覺得 ...
+ q. F: V, W( _3 ^/ m! X& S
" d& x9 s6 |! Z  V+ N" c+ ]* ^- |
我很少年紀,已經想做女生
作者: kidnappedyvonne    時間: 2022-9-27 19:22

我覺得自己係後天造成,記得讀小學時同其他同學去玩,有個女同學唔知點解著件一字膊衫出席,我就俾佢件衫吸引咗,到大個都念念不忘,大個後就想著呢件衫,就此開始CD
作者: katie00    時間: 2022-9-27 19:52

A lots of people who crossdress are straight male, cd is more of a fetish.
作者: judy712    時間: 2022-11-5 08:12     標題: 回復 3# Charlotte_Tse 的帖子

和妳一樣。覺得很核突。無奈有很多事情要考慮。

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0