標題: 女朋友吾接受可以點? [打印本頁]

作者: cd1018    時間: 2009-10-7 06:37     標題: 女朋友吾接受可以點?

又點先可以令佢接受?
作者: applechoi    時間: 2009-10-7 07:42

勉強叫佢接受對雙方都無好處
0 v7 l- C% ^  D* F$ k, p$ d; _暪住佢, 由得佢咩都唔知可能仲好
作者: cd1018    時間: 2009-10-7 14:33

但佢係己經知道我鐘意cd,,,
作者: 007sam    時間: 2009-10-7 17:54

佢反應係點?
作者: cd1018    時間: 2009-10-7 21:19

話吾鐘意我cd
作者: joey221    時間: 2009-10-7 22:02

妳好,
0 u  B- u3 `; D' D妳的女朋友不接受CD, 都是人知常情
) ~, E5 w% e. M她當然希望男朋友是個堂堂男子
7 \9 S/ u0 i' p3 t* D算吧......祝妳們二人幸福
作者: 楊乃武    時間: 2009-10-8 01:02

魚與熊掌,不可兼得
作者: grilboy    時間: 2009-10-8 02:07

冇咩可以點,只可以揀分手
作者: applechoi    時間: 2009-10-8 02:18

引用:
原帖由 cd1018 於 7/10/2009 14:33 發表   
6 Z1 v6 f5 ]9 m) x但佢係己經知道我鐘意cd,,,
  H9 w2 G6 Z. d表面上應承佢'戒'
7 h7 X) I# R9 |4 y% r實際上...唔理,除非佢揾到你D野: O3 n# K" ]: d9 ]8 e. E

8 [6 J! ^" g( G/ n$ N隨遇而安la, 有D人有拖拍就會放棄CD,CD同你女朋友邊樣重要D好睇你對佢有幾認真
作者: grilboy    時間: 2009-10-8 23:32

咁未即係呃人,我覺得咁樣好pk
作者: applechoi    時間: 2009-10-9 04:41

引用:
原帖由 grilboy 於 8/10/2009 23:32 發表   
" K: @/ |( Y6 l/ ?: S* V" p咁未即係呃人,我覺得咁樣好pk
1 K+ p5 P  d0 b, W% B! s. ^" h( d
呃係唔好, 不過唔接受就咩都無得講,而且呢個方法假設左樓主想keep住自己女友(不過呢...如果佢唔志在我諗佢都唔會問la)
5 ?; m% P. j& ^9 E5 C1 O7 H同埋我唔想教人分手, 始終拆散鴛鴦唔係好事
6 |0 z. e3 `9 s+ `2 r- X  f1 u
呃只係一個頂住先ge方法,長遠真係睇雙方, 好彩ge個女仔開明接受,唔好彩就樓主會俾人飛仲要唱到全世界話你(樓主)變態(香港人最叻以訛傳訛...)" d1 o) `5 |9 ~- {
有時愛唔可以用最好ge方法去表達, 可能為左個女仔幸福同佢分手對佢好似好好,不過難保個女仔ge下一個仲衰
& J8 Y9 A( p$ N; h1 |" ^8 x8 E: b- }0 K( B( G
樓主,如果你真係認真,就全程投入la,你同佢親密D就唔會CD ga la(呢D case大有人在),你想同佢長長久久就戒下先la
作者: joey221    時間: 2018-10-27 10:11

引用:
原帖由 cd1018 於 2009-10-7 06:37 發表   
# J5 T, V6 x( z; C3 ?( M. O又點先可以令佢接受?
. W" E* h" |8 W

9 Y6 L: R* d$ G' A! N* j/ A% B# E一般不接受,女人喜歡 men 一點男人
作者: Marie0749    時間: 2018-10-27 21:29

你有$$既話
  h) ~, T+ D( V# ~# W8 `( g$ e) Y再變態啲佢都會接受
+ x( ^( M6 b$ G: d: W; B6 v/ a/ K' ~8 R7 g% b1 z) u
作者: manfai_chan727    時間: 2018-10-28 02:46     標題: 回復 3# cd1018 的帖子

知道咁咪由得佢囉
: n' z3 f* u; ~/ V$ n$ I唔好係佢面前CD咪得
作者: ddaddi    時間: 2018-10-29 18:14

唔好比佢知

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0