標題: 你地CD行街做咩多 [打印本頁]

作者: cythina    時間: 2022-10-6 17:52     標題: 你地CD行街做咩多

我通常都係去試下胸圍同女裝
6 B7 W7 `! P4 o8 A8 N有時會專登叫個sale幫手拉下女裝連身裙背的脊條拉鍊
作者: joey221    時間: 2022-10-6 21:48

引用:
原帖由 cythina 於 2022-10-6 17:52 發表   ! `5 ?! a4 B3 V* v
我通常都係去試下胸圍同女裝) F: I3 q7 y7 j& ?4 a' b6 s% `
有時會專登叫個sale幫手拉下女裝連身裙背的脊條拉鍊
; r7 l4 F- B8 F7 Z* y5 o

. C& X, l, ^- [5 }- z會去行一行,看吓衣裙
作者: okmijn    時間: 2022-10-6 22:21

會去食飯,去超級市場買東西,入時裝店看衣服,照鏡,坐公共交通工具,會比較鍾意站立,例如穿上白色牛仔短裙配上肉色絲襪和波鞋,站在巴士下層或地鐵車廂,讓人喜歡看便看吧。
作者: heidiqueen    時間: 2022-10-6 23:46

行一行街$ K; h$ ~% f$ a7 j3 s' Y7 s- P: `/ s

作者: cdnora    時間: 2022-10-7 01:07

我唔夠膽⋯⋯
作者: SweetDreamer    時間: 2022-10-7 09:46

作者: JoJo1217    時間: 2022-10-8 06:56

引用:
原帖由 okmijn 於 2022-10-6 22:21 發表   
* J* T, ~3 ~; ~0 i  ]( {# h會去食飯,去超級市場買東西,入時裝店看衣服,照鏡,坐公共交通工具,會比較鍾意站立,例如穿上白色牛仔短裙配上肉色絲襪和波鞋,站在巴士下層或地鐵車廂,讓人喜歡看便看吧。
  W1 }& T. X4 z  a8 C: E% o* D  x4 O: p3 u7 n) e
哈哈我反而調轉
$ p3 B) M1 V7 u  a) W' \0 A" |: p% `+ E$ T1 `, @
著牛仔短裙我會選擇坐" `5 W$ s! c( A2 e3 q
會自然地露多D美腿3 i$ m1 j9 l. h! a, ~

1 W' u  e' n, q! }著百摺短裙就企同行路- r! S7 Q# g# B$ d
坐低會失去吸引力
作者: 梓欣    時間: 2022-10-8 10:37

都係行下街,睇下衫!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0