標題: 見習版主Janet死咗去邊? [打印本頁]

作者: kinkikeith    時間: 2022-10-23 09:15     標題: 見習版主Janet死咗去邊?

) T$ b( j* N# o平時咁得閒走去扣分,話人呃post
- ]! \0 r- E5 x% X% j/ X呢d就當睇唔到??1 H3 `# Y# I- q" L; {

R( w. I8 m* B4 q: v[ 本帖最後由 kinkikeith 於 2023-4-29 07:15 編輯 ]
作者: allkca    時間: 2022-10-23 21:22

呀賤叻表示我唔知我睇唔到唔關我事
, L0 t) f9 G& m# F. ^我只會理啲6,7年前既po,然後扣人分,滿足自己現實係社會垃圾只可以係網上發洩既不平衡心理
作者: kinkikeith    時間: 2022-10-24 15:33

引用:
原帖由 allkca 於 2022-10-23 21:22 發表   ) J" |" w3 Z5 s" L( w0 v2 Z
呀賤叻表示我唔知我睇唔到唔關我事0 r; e) ^0 }6 ~) @
我只會理啲6,7年前既po,然後扣人分,滿足自己現實係社會垃圾只可以係網上發洩既不平衡心理
9 o7 o0 H2 [" S/ K
6 C6 j- ?* u: W# t& S你咁講,小心方丈小氣,又扣9你分
作者: AlexiaTang    時間: 2023-4-28 19:17

引用:
原帖由 kinkikeith 於 2022-10-23 09:15 發表   
: N9 d8 B* n' H- J" N* Q
. k0 z/ E8 U1 P( B8 F平時咁得閒走去扣分,話人呃post+ I2 X$ T# z0 l# G
呢d就當睇唔到??
! a7 b' @  l% K" f
2 T- W/ V! U2 }# |
你檢討下自己先la
  F& T( j9 y) S2 D, ie度系俾人交流cd野, 5系俾你響度廣約砲ga傻仔

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0