標題: 钟意CD因为靓,唔系想做女人? [打印本頁]

作者: sasalady    時間: 2022-11-2 14:24     標題: 钟意CD因为靓,唔系想做女人?

有は姊妹钟意女性衣服内衣,喜欢CD,但系唔系想变做女人做女人,而系觉得男人都可以著女性衣服,就系因为靓呢?
作者: Eliza    時間: 2022-11-2 17:03

我就是覺得女裝比男裝好看,鍾意妝扮下,但就偏偏不想做女人.
作者: 陳玲玲    時間: 2022-11-2 22:24

大致上係咁
作者: joey221    時間: 2022-11-3 00:17     標題: 回復 1# sasalady 的帖子

我真的喜歡女生衣裙質料柔軟感6 V/ C& W0 k+ F* ?( G2 {1 P1 x  e
穿上十分舒服,我亦長期穿上女生內䃿,把自己jj
( w' E1 Y5 q+ W1 J) F) |壓縮,但長期久了,會影響身體,所以我經常有漏㳮; K) W$ u0 r( }1 j5 D
我亦享受自己的後面被入,近年常常有便意

作者: SweetDreamer    時間: 2022-11-3 08:16

係呀.......
作者: 黑絲高跟熟女    時間: 2022-11-3 12:33

我留意到有兩種CD,一種係唔鍾意做男人,鍾意做女人# a3 E7 X" z$ G9 L

L* T5 J& f. J5 C( L$ I, [另一種,我呢種,係覺得女人衫,女人鞋,女人絲襪,胸圍,好靚,鍾意自己著上身。2 F3 n" D* |$ _' D: Q
; d& E- o7 h& \5 _
For我,通常著上身果D女衣物,都係見到人著得好靚好性感,好想淩辱下果D衣物。
作者: kimchu    時間: 2022-11-3 13:20

引用:
原帖由 sasalady 於 2022-11-2 14:24 發表   - Q) P; O3 E3 ~1 y5 c
有は姊妹钟意女性衣服内衣,喜欢CD,但系唔系想变做女人做女人,而系觉得男人都可以著女性衣服,就系因为靓呢?
, a6 b" I' z$ r7 ~5 p  \; V( d& h) v" |/ w

- O. L4 }% h2 z  ~+ }& i: xYes ,我正是
作者: fing8008    時間: 2022-11-3 13:39

覺得女裝款式多又靚想著下,對做女人冇興趣
作者: 1677    時間: 2022-11-4 02:13

衣物,本身沒有性別。
, I: P9 v* b+ q+ W) R3 x! s* l) i0 @1 T: U$ A! a
我只係想著舒服o既衣物,只不過多數著得舒服o既都係女裝。
作者: ivykwan777    時間: 2022-11-8 16:45

女裝又真係又靚又舒服。唔明點解男仔唔著得
作者: siying    時間: 2022-11-9 16:12

我觉得
作者: misslady    時間: 2022-11-10 12:10

其中一個理由。
作者: sasalady    時間: 2022-11-10 14:17     標題: 回復 2# Eliza 的帖子

我都係啊~~
作者: sasalady    時間: 2022-11-10 14:19

壓得JJ多多漏尿0即0羊?
2 I& m2 n8 V, k+ w6 w2 u8 M  a, Q/ V5 I% X5 n( s
引用:
原帖由 joey221 於 2022-11-3 00:17 發表   8 m/ |9 `0 N/ Q7 L
我真的喜歡女生衣裙質料柔軟感  P2 S0 Q9 N! h7 [2 A( m
穿上十分舒服,我亦長期穿上女生內䃿,把自己jj5 \9 ?( n. X) f
壓縮,但長期久了,會影響身體,所以我經常有漏㳮$ i. F% `: U* m" K
我亦享受自己的後面被入,近年常常有便意

作者: sasalady    時間: 2022-11-10 14:21

咪係囉~~
! C* L) B, s, `8 K5 S7 f( c2 Z9 R$ `$ e  O
引用:
原帖由 ivykwan777 於 2022-11-8 16:45 發表   0 A) I: f5 @, V( K- s
女裝又真係又靚又舒服。唔明點解男仔唔著得

作者: minamirei    時間: 2022-11-27 14:50

喜歡就穿。其實真係同性別無關
作者: 美玉    時間: 2023-5-21 04:08     標題: 美麗

從小很喜歡女性內衣內褲,因為覺得漂亮,穿起胸圍幻想自己也擁有女性的身形
作者: joey221    時間: 2023-5-21 06:21

引用:
原帖由 sasalady 於 2022-11-10 14:19 發表   # R8 S" v( U* e% d. e1 o# }1 I5 @# j
壓得JJ多多漏尿0即0羊?
1 O+ R/ y; J5 S( i9 m+ f0 M+ y/ H% M/ l# H! n
' ~7 A+ h  j! @

9 }- P  U6 A& g, l# P可能长期把jj 压平- }4 T( y+ B+ Z3 D. R3 z
会产生漏尿,及小便冇力

作者: Yukafu    時間: 2023-5-24 15:57     標題: 回復 1# sasalady 的帖子

我都係鐘意著女性衣服,但唔鐘意做女人。
作者: F1J    時間: 2023-6-1 15:18

鐘意做一個有棍的女人, 覺得女體+棍呢個組合好完美
( b& Y; e8 d1 b! y" s8 o完全變成女性就冇意思
作者: machinegun    時間: 2023-6-18 18:03

女裝好靚,絲襪包裹著的感覺很舒服,著高踭鞋行路雖然辛苦,但又加添多份自信和美感,所以CD時會有種興奮和莫名的高潮。但要做變性手術做女人又好似暫時無呢啲衝動和渴求,但也有希望過以後有一日如果覺得人生已過了幾十年,如果人生下半場可以用另一個身份喺無人識我地方每日女裝過新生活其實都很不錯# |2 l8 D! E& b" G" l' e, ^5 L1 N

) w: |5 A7 K: E" Y$ ]+ L[ 本帖最後由 machinegun 於 2023-6-18 18:23 編輯 ]
作者: JoJo1217    時間: 2023-7-14 11:16

引用:
原帖由 joey221 於 2023-5-21 06:21 發表     l- `( {. ~4 W- o8 ?) x

+ w8 i. T9 C! e3 A! Z5 i) E9 C
% ^' ~  u! F9 _7 i# `可能长期把jj 压平! Z4 w9 W0 c9 C0 D: @
会产生漏尿,及小便冇力
3 m  {% N: K+ ]' n- m5 D
其實妳可能係尿道發炎8 ^3 q* S( ^+ z' W- J  M
睇e生問下吧
作者: dawangbaba    時間: 2023-7-17 21:00

女裝又真係又靚又舒服。
作者: joey221    時間: 2023-7-25 07:00

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-7-14 11:16 發表   
4 q6 x- q& U6 \/ O3 h) t6 F' j' T3 |9 V: v1 [- I% G$ R  f
其實妳可能係尿道發炎) v/ I; {, M$ \" ~2 h. l1 U6 a
睇e生問下吧
* L1 C7 b/ {) }( a# R! p& v; X# k

v# H0 s8 \8 x, j常常弄湿內祅⋯⋯
5 }7 W' j3 g- y0 K7 T3 g看了不見尿道炎⋯⋯
作者: jiao77    時間: 2023-7-25 08:53     標題: 回復 6# 黑絲高跟熟女 的帖子

性別的組合很多元化
作者: 依戀    時間: 2023-8-29 18:01

女生的服飾感覺比較精緻( ]2 p/ r# M6 w8 _8 O: T* G' F$ J
質料也比較好
/ a  L! z8 A5 C* \) X2 Z4 W2 h搭配上選擇性也多

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0