標題: 請問有無人研究過有關豐胸膏? [打印本頁]

作者: cecichan    時間: 2022-12-16 22:02     標題: 請問有無人研究過有關豐胸膏?

我本身預期的效果是想胸部好自然咁多少少肉. 不會給人的感覺是食過藥或做過手術咁.
. ]6 w$ y4 A  |
9 B/ X1 z9 @1 B, O  n% P我見淘寶幾十蚊有交易就買了來試. 也因為諗住平效果唔會好大. 對健康唔會有負面影響.
+ h# W1 X, a0 A8 P3 i$ [我的諗法是外用, 最多只會皮膚敏感. 會好小心唔會搽太多.
6 n9 j: K' @2 i5 h* P
& j3 A9 M5 m- b" Z1 z) @- b我買的是這款. 諗住男款可用. 又問過是沒有激素. 所以覺得比較安全.
5 _! i/ M# O0 t  D! s0 phttps://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.22.18c743e3piEh3t&id=694512427021&ns=1&abbucket=4#detail
$ ^' u5 b0 T) w! z8 b
0 X: o) p2 z7 F. _+ J/ F2 `2 B本身搽完后同d評論一
作者: Nanase    時間: 2022-12-17 00:38

外用野一樣會吸收入體內
* n7 D3 O6 C1 Z有用開 , 驗血驗得出用後體內雌激數數值有上升
9 ~* @+ i9 D7 e. p我用既係植物性的激素0 \* {0 U* k; A1 @
: p0 f* H: G; ]4 J- X) ?2 {! E
2粒蛋蛋係好聰明的 , 會平衡返你自身個水平% }& g# _; S. l1 z" f
你"食/搽"幾多 , 佢都會抗衡你 , 所以唔會有明顯效果的
, W* Y% [; Z# a
* D, I$ Z: u/ B1 ]! ?9 `( D2 j' xBtw 我用到有效果後就停用左 , 胸型都能保持
作者: cecichan    時間: 2022-12-17 00:58

請問有無研究開邊度驗較經濟, 係咪幾百元ok? 我有興趣想知我其係雌激素算多定少.: d0 q' Y% ]0 ~) {) D" l) ?

7 M( \8 ^: m) R( _! d' G+ A* j
引用:
原帖由 Nanase 於 2022-12-17 00:38 發表   , Z! Z& b1 k/ I3 }5 T- f* a( L: ], C9 n
外用野一樣會吸收入體內. q3 e0 L6 N7 S2 U3 E* W2 r
有用開 , 驗血驗得出用後體內雌激數數值有上升
+ |7 C; l7 q# x8 h; j9 H我用既係植物性的激素
$ d: J) d& W- b% x' j
: N% [( o% n" o- Y6 E' n* Y2粒蛋蛋係好聰明的 , 會平衡返你自身個水平
, M; Y, L9 G1 a/ ]" f你"食/搽"幾多 , 佢都會抗衡你 , 所以唔會有明顯效果的5 T7 c- w  J; y; y) `3 H; ?* l4 M  S

9 y; ~. g+ `5 e) LBtw 我用到 ...

作者: cecichan    時間: 2022-12-17 01:01

另外, 我在懷疑灼熱感不會因為胸部組識同d藥發生作用. 因為我昨天有右手去搽個胸.
2 ~: o3 \% a1 P7 A$ I; D宜家右手都有灼熱感.而且手的灼熱感大過胸.
作者: Nanase    時間: 2022-12-17 01:25

引用:
原帖由 cecichan 於 2022-12-17 00:58 發表   
4 T: M5 G: ~! y, Y1 H! z# V請問有無研究開邊度驗較經濟, 係咪幾百元ok? 我有興趣想知我其係雌激素算多定少./ o5 H2 B9 s* K
' Z8 I4 K( t& L, D0 Y1 B
2 R* A1 ^7 x" d# Y8 \+ a
% Z) G$ N% E6 R2 |; _
TGR網站有相關科目既醫生資訊 , 可以參考下
& w/ i- v, `% q4 P* n驗血三幾百蚊我估唔得
作者: Nanase    時間: 2022-12-17 01:27

引用:
原帖由 cecichan 於 2022-12-17 01:01 發表   ' J! r& F# k( \( A$ j' h3 Z6 s0 u
另外, 我在懷疑灼熱感不會因為胸部組識同d藥發生作用. 因為我昨天有右手去搽個胸.
! T) k# _$ k3 J7 Z& G' W" x- w+ H宜家右手都有灼熱感.而且手的灼熱感大過胸.
# O' z# u2 e/ u: C9 h2 `# `
% ?! j5 X$ M* \6 k& z
有腫脹痛既感覺 , 但無灼熱感6 v; L3 D: j9 B5 `; {' z
但人人體質唔同
作者: xiemei    時間: 2022-12-17 12:25

想用就用,如果你要行到想有胸呢步,就唔好諗太多。如果效果好,D人就唔會去做隆胸手術。

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0