標題: 我4歲當年已經CD左… [打印本頁]

作者: gmomo    時間: 2023-1-15 00:27     標題: 我4歲當年已經CD左…

話說4歲個時,我見到套有踩腳褲/踩踭運動褲既運動套裝好靚,想要。
2 m# u4 Q. n5 O阿媽同我講女裝黎架。
8 J6 }! J% ~( I# s' D但我真係覺得有踩踭係靚好多!係都話要個套…
. ^& S& `: C  @$ g: A6 _. G由於運動其實都好中性化,就買左比我。# _, C' w2 s# G% a$ `& x! O$ G
% }) I% e* g, Z5 d1 m2 A9 l& M
當時成日著,連生日pary都係著住佢…$ V+ l; ]/ j9 j5 E
原來細個d同學仔已經見過我女裝…
; ]6 ?, z, w2 j
: P8 X+ ^5 M, C6 L怪唔之得後來大個覺得當年著個套衫d相怪怪地…想返起先記得成件事,原來係女裝黎…
, f! g: f$ O% N' ?+ t+ I/ U! U6 G. N& e( W4 ?: `- ]
條褲大約係咁既樣…; `4 M8 p. b8 i( K/ a" I
呢條LV黎…應該都係出返當年個look…好貴呢LV成萬蚊一條褲# [5 _' ]8 S" T& ]* x

作者: heidiqueen    時間: 2023-1-15 21:49

作者: fukukita    時間: 2023-1-16 07:10

早早種下因子
作者: kinkyb    時間: 2023-1-16 13:30

引用:
原帖由 gmomo 於 2023-1-15 00:27 發表   / J. T: {: p8 q
話說4歲個時,我見到套有踩腳褲/踩踭運動褲既運動套裝好靚,想要。( Y' e" v2 r+ a' l6 j
阿媽同我講女裝黎架。- x3 W* D) T1 h
但我真係覺得有踩踭係靚好多!係都話要個套…9 S" F4 j- ^9 I! r
由於運動其實都好中性化,就買左比我。
1 I. z( W- p0 _# T  c3 |
; f. y' u  ]5 G( O3 J1 y當時成日著,連生日 ...
- \/ X4 N5 S1 L+ H  V6 s

0 g' Q9 \/ X7 S, Q踩踭運動褲都有著過,不過唔係好貼身
! W- {) F9 E3 P2 m* j/ N: \1 p2 {& ]6 |  N) J" E
作者: misslady    時間: 2023-1-17 09:01

你有記憶, 這個經歷 ?
作者: skirt    時間: 2023-1-17 10:18

咁啱
作者: AnnieM    時間: 2023-7-1 02:37

其實踩踭運動褲有很多種類, 跑步、跳舞、技巧操, 男女裝都有, 所以踩踭運動褲唔一定係女裝, 分別在於cutting!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0