標題: 婦科檢查? [打印本頁]

作者: yanyanyan2005    時間: 2023-2-24 01:50     標題: 婦科檢查?

各位CD姐妹們大家好,小妹啱啱加入呢個大家庭,多多指教。 我自己一直隱藏地做CD,私藏校服,泳衣,熱褲,文胸等... 間中會戴m巾行街,但講到最興奮係用鴨嘴,模仿自己去做婦科檢查,凍冰冰既金屬窺陰器插入既時候,雖然痛但個種刺激同被入侵既感覺特別舒服,有無姐妹妹都有做過或者幻想被人做婦科檢查既慾望?
作者: lysha    時間: 2023-2-24 11:49     標題: 感谢分享,谢谢

作者: ueue3388    時間: 2023-2-24 14:31

真的走入婦科檢查是條不歸路,但是很幸福
作者: heidiqueen    時間: 2023-2-24 21:50

作者: RevoluteHK    時間: 2023-2-25 20:53

如何做婦科檢查
作者: joey221    時間: 2023-2-26 08:29

引用:
原帖由 yanyanyan2005 於 2023-2-24 01:50 發表   
  E* [1 [6 p+ n% `7 `* f各位CD姐妹們大家好,小妹啱啱加入呢個大家庭,多多指教。 我自己一直隱藏地做CD,私藏校服,泳衣,熱褲,文胸等... 間中會戴m巾行街,但講到最興奮係用鴨嘴,模仿自己去做婦科檢查,凍冰冰既金屬窺陰器插 ...
0 P! i: a, t7 c9 ~9 Z$ @: c' k3 k" d) ^' a& D' b7 d
把凍冰冰既金屬窺陰器插入自己肉洞
, w" t1 t2 l) C末曾玩過, E$ s& @0 S* n8 j6 Q9 ?
可能會很痛的
* t: E# X  |) R7 S! M$ x以免弄傷⋯⋯
作者: 夏天    時間: 2023-2-26 22:05

引用:
原帖由 RevoluteHK 於 2023-2-25 20:53 發表   : ?: @6 i1 s" W: |- Z* D
如何做婦科檢查
# ~' N0 G6 u0 k1 _' [8 T  l( }6 L* R# r# }. o
買一個鴨嘴回來 然後躺椅子上劈腿
作者: lysha    時間: 2023-2-27 10:28     標題: 感谢分享,谢谢

作者: K34k    時間: 2023-3-8 12:13

多謝你的分享。
作者: lysha    時間: 2023-3-8 15:10     標題: 感谢分享,谢谢

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0