標題: 唔知CD們... [打印本頁]

作者: shinobu    時間: 2009-10-15 20:36     標題: 唔知CD們...

會唔會食埋雌激素黎令自已變得更女生呢?
作者: 愛.o    時間: 2009-10-15 20:53

遲D我想買, 但係唔知邊到有得賣-______-
作者: S!U恩*cherry]]    時間: 2009-10-15 21:52

諗過不過對身體唔好呢=]
作者: 笨詩詩    時間: 2009-10-15 22:47

下...照咁講~~不如變埋性la~  X3 U; ~! ]- z$ I8 P9 U) _
照你咁講辛苦ga~
作者: cdtv    時間: 2009-10-15 23:20

絕對唔會
作者: mmlee    時間: 2009-10-15 23:43

曾經有呢個衝動
: w- o2 A, J8 b7 [但代價實在太大了  o6 g5 D- U0 p% L
特別係你將來後悔果陣
' h9 r( p" L8 R, Z9 u想挽也挽不回....
作者: sinson    時間: 2009-10-15 23:49

應該就唔會-.-因為人地變性後都係咁食-.-但外表都重留有男性既面孔
1 h' O) r1 H1 A0 @4 r1 U( J9 m4 h我覺得除非有意變性,唔係都唔好搞到自己唔男唔女咁=.=
作者: grilboy    時間: 2009-10-16 12:17

避孕藥未係雌激素囉= =7 e& E  e6 ~: ^, [- t/ e; B( e6 m

! N3 W7 w* @0 Y  W: _, o* B好多後遺症架
作者: roytsui_2020    時間: 2009-10-16 12:27

一定唔會 lo~~~
- Y% A3 B" u+ M- r到時後悔就大件事
" m, W$ r! @6 E! L* g. c8 Y# k  w. P. A! R
除非你有心想變女
作者: alexander    時間: 2009-10-16 19:20

對依樣沒興趣...我認為cd同變性唔可以混為一談
作者: 校服收藏者    時間: 2009-10-23 19:55

引用:
原帖由 alexander 於 2009-10-16 19:20 發表   5 F2 |' \. F  b/ P% p
對依樣沒興趣...我認為cd同變性唔可以混為一談
5 k" [+ j  ?& [' v1 M2 k: T" u
X24 H* z& b7 O0 P1 P& h
始終都係唔同既野: O6 ?: G' S$ l! R5 U, w6 ]
一個係CD既男性
8 o; g& d. M; Y: P一個已經係變左既完全女性
作者: yaami    時間: 2009-10-31 18:43

我認為TV的比例會高些.
作者: pl002883177    時間: 2009-10-31 19:15

不知道 希望会
作者: thecoolsea    時間: 2009-12-17 21:03

唔會啦~
7 D% q' {1 f% s6 L6 ?9 w0 u2 F都唔知呢D野有冇副作用6 [, ]/ i5 D- W: t
一陣食完之後又有D乜又有D乜7 b0 ~  x" n! u, ]1 g
咁就麻煩啦~
作者: JG5446    時間: 2009-12-17 22:01

考慮緊
2 |/ `5 R. m) N# W1 X" \) t但係怕副作用影響到家人
作者: tyhnjki    時間: 2009-12-18 18:52

引用:
原帖由 JG5446 於 2009-12-17 22:01 發表
# x* K" W- a" R7 u7 [) `1 l考慮緊
2 R  D" H" r/ N7 m但係怕副作用影響到家人
+ B: j" |5 ]' R. ?6 g
& `6 p4 Y7 C4 v- l3 T+ ^e d o野會折壽就係- -
3 q* o$ T! |% h* W8 \  w5 g仲有食左之後起機會有小小問題...
8 h& g' V! `. Y# q食左應該無得返轉頭就係...5 a; T* j1 v! ~& e8 C: G
之後唔食無左ge o野應該都好難有返...
作者: bbkululu    時間: 2010-1-1 19:32

唔好亂試!!
作者: karen0129lai    時間: 2010-1-1 22:35

唔好亂試~ 一定後悔~
作者: cloverNancy    時間: 2010-1-2 15:38

我會...反正DD也沒用了
/ \3 n# Z8 ~) X7 y8 D8 H& ?為了變美我都願意嘗試XD+ d9 Q7 @4 U) z. z
反正生命有多長誰知道
7 L" V. t6 ^% E! i3 F把握自己的當下才是真的.....
作者: kylie_bigfan    時間: 2010-1-8 12:01

i wanna try try too
作者: kalvin614    時間: 2010-1-8 12:40

我有實例..., I# V$ D) E4 o7 d/ I0 c2 R
之前我家姐18歲果時因為想避孕,7 J  ]' w: J) M7 g+ U
所以服用左雌激素一個月,
1 B1 @/ y/ b  ^7 e* ?$ E/ j點知一個月之後佢話有d頭痛,
* m) o% s; `# M" O1 I' g1 {之後去左睇醫生.....0 M3 }' y' c9 ]: x
個醫生話我家姐因為服用避孕藥,所以出現知覺問題: T7 y& Y- Z7 `8 A; v7 \6 `
姐係...視聽覺都受到激素干擾影響
" s/ W7 w# }+ U同埋出現心口痛同有壓迫感....有中風風險~~
作者: humenfemme    時間: 2010-1-8 14:28

我都考慮緊 ) x+ l1 L: v5 S; o4 u/ }
雖然我全無CD都會俾人叫小姐: c- I) q  p: P  G/ t+ r& n
但我想望落後生d, 唔會好似d師奶咁
# n) Z9 {  L, a! T所以我可能會試植物雌激素
作者: balance_hih    時間: 2010-1-9 19:51

藥都係唔好亂試!!!
作者: 李慧儀    時間: 2010-1-25 04:34     標題: 回復 1# shinobu 的帖子

各位cd姊妹們....吃亂吃雌澳素....雖然可以改變男人的身體...令到胸部脹大....不過吃完後....大家的jj...就會以後起不來....嚴重的話...就會生不出小孩....所以....如果認為真的要成為真正女生的話...那就要找醫生根據你們的身體情況再去吃....別亂吃....
作者: sophia    時間: 2010-2-17 20:46

吃药好伤身咖,绝对不支持各位cd姐妹去尝试
作者: adminstor    時間: 2010-2-17 23:48     標題: 不會耶

不會耶~:mad:
作者: xxxg010    時間: 2010-2-18 01:32

no way la too much side effect
作者: CECI    時間: 2010-2-18 04:03

唔會啦! 我喜歡cd的感覺,但與生俱來便是男性,我唔想失去男性的特點呢!可能我比較貪心吧!
作者: 李慧儀    時間: 2010-2-18 16:27     標題: 回復 1# shinobu 的帖子

雌激素....服了....那就當然更像女生啦....不過各位cd記住......首先你們要認為你們要變性才去嘗試服用雌激素....不然....不然.....雌激素會令男性的乳房漲大.....不過對你的小jj就超級危險....由於雌激素服了後....有女生所有的感受及有乳房....不過會令到你的小jj以後沒有生殖能力....就簡單就陽痿.....所以大家cd們一定要好好考慮後才服用.....不然....攪到不男不女....只為了一對乳房而把你的傳宗接代的責任而放棄呀.....真的大家三思而後行呀.......

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0