標題: [其他] (限時分享完結)限時…難分真與假… [打印本頁]

作者: gmomo    時間: 2023-4-28 00:00     標題: (限時分享完結)限時…難分真與假…

最近先發現我follow開,覺得好完美既女生…原來係假既…視像加工…咩App可以修到咁完美架?* b6 `% A2 J, f3 c
好想知…影片都可以改喎…Deep Fake?! C5 k6 B# F. D+ Z
之後揾到"可能"係本人既相,但個account又話有加工既…
- L  E# E( P/ ~( H0 O0 C  ~咁究竟真人係咩樣架?媽,我好亂…- z/ X: W- D" }: A0 O
(但講真,加工改出黎既樣又真係好鬼完美…_; S" w1 R& Z7 A- W" q
我的假女神…
3 E4 o( g/ x6 x8 j7 @1 ~(限時分享完結)" P2 `2 _3 q0 @0 E" N8 Z! D! R, P

7 D& \, |% |+ k0 F6 c真?本人?雖然都係好靚女。
. `9 @* t4 t3 Y: q0 R: x2 L! k8 }5 J(限時分享完結)( }7 q% U. U& Q. U

3 g8 k1 `( t( d8 e( h呢個100%假啦…
4 s( x7 w: \- b+ }! o3 p(限時分享完結)
/ k6 `+ n; v! C5 @5 [  t4 Y. |
' U) g9 F, K. T5 u; t; S& A9 C[ 本帖最後由 gmomo 於 2023-4-30 01:34 編輯 ]
作者: joey221    時間: 2023-4-28 06:52     標題: 回復 1# gmomo 的帖子

好自然美、太吸引了
作者: mieo31meo    時間: 2023-4-28 10:43

AI 技術咁犀利,聊天機器人同自動生成圖像應該好快會結合,不久將來你會睇到一個實時會郁同講嘢的超像真美女
作者: 黑絲高跟熟女    時間: 2023-4-28 11:14

我估今時今日電腦科技,無咩係不可能了; \8 Y2 \$ r- v2 N5 l/ l6 N7 v- U) d
0 _9 ^- ]" d3 s7 R
我用faceapp加美圖秀秀,都可以將自己由麻甩佬變做靚女
作者: heidiqueen    時間: 2023-4-29 00:37

太吸引!! 太吸引!!& d* I3 Q+ {* V
今時今日的電腦科技,無咩係不可能!!
/ E# e; b& D! J& }( S
作者: AnnieM    時間: 2023-4-29 03:20

你駛乜咁煩惱,反正個個樣都咁靚,睇見開心左就算啦,又唔係要你同佢做人世!
作者: AnnieM    時間: 2023-6-30 12:05

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0