標題: 澄清謠言 [打印本頁]

作者: sally_cd    時間: 2023-5-13 20:32     標題: 澄清謠言

銅鑼灣ladyboy club,屬於Sally Lee獨資,絕無與其他人合作者(尖xx),我已離開(尖xx)兩個月有餘,唔會返(尖xx)如需搵我請TG聯絡secretlover4you,此帳係我私人帳號,我已離開(尖xx)我無同佢地合作,請勿再相信(尖xx)散布既不實謠言。
作者: kinkikeith    時間: 2023-5-14 09:04

不實謠言是什麽?
作者: sally_cd    時間: 2023-5-25 15:43     標題: 不實謠言

引用:
原帖由 kinkikeith 於 2023-5-14 09:04 發表   
# E: V3 }" W  c) J: G不實謠言是什麽?
1 e! m, Z, c' A" N: ~我無同尖沙咀某個ladyboy雞頭 ada wong合作,佢成日周圍同人講我同佢係銅鑼灣開分店,而尖沙咀係佢獨資無我份,我地合作既係銅鑼灣,我想澄清既係銅鑼灣屬我個人店舖,與厚面皮ada wong無關,佢一蚊都無出過
. ^+ v4 z0 ^3 F; A; _) Z想知銅鑼灣Ladyboy Club詳細資料可google搜尋Ladyboy Club
作者: user9527    時間: 2023-6-2 00:56

引用:
原帖由 sally_cd 於 2023-5-25 15:43 發表   % _% p' b3 C" s$ h0 X

( i% h. m) {9 X, z# ^3 X! o. [* n# s我無同尖沙咀某個ladyboy雞頭 ada wong合作,佢成日周圍同人講我同佢係銅鑼灣開分店,而尖沙咀係佢獨資無我份,我地合作既係銅鑼灣,我想澄清既係銅鑼灣屬我個人店舖,與厚面皮ada wong無關,佢一蚊都無出過
5 |- R6 l3 p* t9 k- Y  |0 ^想知 ...
  c* e% U3 s% m* M5 P' [

7 Z' o* V& `! J5 e/ s) L2 {! n呢d重要野,俾小小錢登報紙聲明就得8 S- N# G  \9 p; {3 B
要留意指定報紙:星島或standard

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0