標題: 如何說服另一半自己愛穿絲襪 [打印本頁]

作者: Neverwinter    時間: 2023-6-5 21:49     標題: 如何說服另一半自己愛穿絲襪

想問大家是如何說服自己女友/老婆自己愛穿絲襪這件事
! Q) c8 i/ i7 I7 g2 [$ R我目前想法是好好鍛鍊自己身材,讓自己更男人,如此另一半「可能」較能接受我有女人的一面( p2 |0 D" ]6 m' }8 O% k3 f
雖然我仍不認為老婆會因此接受我穿絲襪就是
0 _3 j: U% F# ?0 `' r& c- z但若身型普通又愛穿絲襪,我老婆必然會發瘋
作者: heidiqueen    時間: 2023-6-5 23:18

光明正大分享就是最好!!: L/ I! R1 X2 ^; Q) a7 k
一個美好的開始!!
1 \1 F+ d% @: m7 }2 L5 _加油!! 加油!!
作者: 1677    時間: 2023-6-8 15:48

最簡單方法:由冬天雙腳保暖開始
作者: Neverwinter    時間: 2023-6-8 22:28

引用:
原帖由 1677 於 2023-6-8 15:48 發表   
4 w0 s' ]. _+ B/ K( G& e5 K最簡單方法:由冬天雙腳保暖開始
- \1 U0 q1 x, u+ c
2 }' D) i& y+ m3 ]+ R9 E
你是從冬天穿厚的黑褲襪慢慢到任何天氣穿薄絲襪嗎?
! b, c7 [8 D/ w+ ^9 E也許我有機會說服老婆冬天穿黑色的厚褲襪,例如告訴她說NBA也有人這樣穿,不過要穿很女性化的薄絲襪應該蠻難的哈
作者: Longgraxxx    時間: 2023-6-8 22:44

先試試她能否接受, 慢慢來
作者: Longgraxxx    時間: 2023-6-8 22:47

其實接受的機會也很大, 慢慢一步步來,可以買衫果時一齊傾下
作者: misslady    時間: 2023-6-9 09:51

第一部。
% ^2 W- V& x4 l$ m5 W/ l
# g" d6 S0 Y6 o! j& Y0 W9 u6 x& Nmaybe著女底底, 比較易。
作者: Longgraxxx    時間: 2023-6-10 15:02     標題: 回復 7# misslady 的帖子

exactly , 我都係咁開始, 習慣咗分分鐘會自動買下底褲仔同bra 俾你。當然你都要同時滿足到佢需要
作者: misslady    時間: 2023-6-10 16:22

引用:
原帖由 Longgraxxx 於 2023-6-10 15:02 發表   % C! k) _& l9 I/ l+ D
exactly , 我都係咁開始, 習慣咗分分鐘會自動買下底褲仔同bra 俾你。當然你都要同時滿足到佢需要
1 l* R: R$ o9 |* b8 [

* ?6 ]) \- K# Y7 o佢需要 --- 外在, 及 内在
作者: machinegun    時間: 2023-6-18 17:14

以前同個ex講過想CD同佢做,佢竟然話完全接受無問題,佢話會同我一齊化妝同網購買絲襪高踭鞋內衣等!佢仲想買支假九配合後入我!佢話佢都有少少插人的慾望,可惜大家未實行到就因第二啲事分開咗
! S# F% I4 P- f4 o0 T0 @, n$ S8 o2 Y  s3 \
作者: 173    時間: 2023-6-18 17:40

其實著絲襪都係增加情趣,另一半應該唔會反對。平時可探下口風,如果唔抗拒就一齊揀買兩對同另一半一齊著。。。。( O: E1 f% Q$ u2 _
1 |% v* a* d0 d8 T$ o

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0