標題: 請大家給個意見,關於玩校服裙 [打印本頁]

作者: kingphone    時間: 2023-6-19 19:54     標題: 請大家給個意見,關於玩校服裙

這款校服裙,家中存貨起碼有5條0 r- ^1 j' I% {4 v% q+ n: k& H
雖然是我喜愛的款式,之不過.... 0 v) V+ {& I1 t- b' F6 r
都著了大約幾個月來睡覺,開始要換了
3 ]% H6 e) y$ e8 E# i( \今晚想玩佢虐待佢 玩殘佢
: g- k5 \- h1 `& j4 }大家有什麼給個玩法,睇睇點樣虐待佢
7 ]# j% ?! E! D4 f我就想幫它做開胸手術
作者: user9527    時間: 2023-6-19 23:09

送俾大家免浪費
作者: ueue3388    時間: 2023-6-20 01:36

穿出門找外遇機會,然後自然而然發生,最後校服在完事後也被人撕破這樣可以麼?
: W; s3 \; Q) P5 j
作者: kingphone    時間: 2023-6-20 09:26

引用:
原帖由 user9527 於 2023-6-19 23:09 發表   $ \4 q" d$ R) X3 e$ I% v; S! {7 p
送俾大家免浪費
6 f, |5 o1 w' m+ u' ^' d9 E1 g
送出去,我今晚無得玩
作者: kingphone    時間: 2023-6-20 09:27

引用:
原帖由 ueue3388 於 2023-6-20 01:36 發表   
7 ~, S2 u) ^: n6 T+ h! X+ H穿出門找外遇機會,然後自然而然發生,最後校服在完事後也被人撕破這樣可以麼?
+ d0 b. J4 L+ P6 L, I
! D6 p) G/ J7 T3 j: k7 h0 j0 f
夜深了,夜鬼就有
作者: hahaha12345    時間: 2023-6-21 02:01

著住佢黎玩濕身!
作者: kingphone    時間: 2023-6-21 19:18

引用:
原帖由 hahaha12345 於 2023-6-21 02:01 發表   
3 w$ ^& a) F% v/ _' l8 K# z; K著住佢黎玩濕身!
6 e6 s" }- ^/ g+ w
以前都玩過,濕了除返落來就好難
作者: mimiwong    時間: 2023-6-25 10:29

引用:
原帖由 kingphone 於 2023-6-19 19:54 發表     R9 s3 K7 j# @2 j6 f
這款校服裙,家中存貨起碼有5條
1 y* `# j8 y( d' b0 Q8 ~雖然是我喜愛的款式,之不過.... 5 |5 {0 a# g( g6 [
都著了大約幾個月來睡覺,開始要換了
+ v0 S- m1 ?. C: f今晚想玩佢虐待佢 玩殘佢
5 `0 |& y' M/ s$ f- g) b大家有什麼給個玩法,睇睇點樣虐待佢:titter ...
- \1 e7 t3 K5 i" Q7 r1 E
我上網見過有啲外國片、用各種方法將衣服整污糟、可能果汁、氣水或其他液體、又放在地上踩同撕爛等、最後在上面射精
作者: kingphone    時間: 2023-6-25 16:18

引用:
原帖由 mimiwong 於 2023-6-25 10:29 發表   
2 [% r9 G" Q  |+ L2 W+ x8 i- R/ S7 s1 A
我上網見過有啲外國片、用各種方法將衣服整污糟、可能果汁、氣水或其他液體、又放在地上踩同撕爛等、最後在上面射精
6 N8 y' L1 R0 }% A9 f$ q- L) u好想看看這段片
作者: mimiwong    時間: 2023-6-27 20:19

引用:
原帖由 kingphone 於 2023-6-25 16:18 發表   8 E, G0 T! j+ a" k* C

& k7 G; g3 f, ^, t好想看看這段片
* _2 n, k/ A' ]我響約十年前睇過、不過已經搵唔番、而家好似啲限制多咗or冇乜人睇消失咗、或者你自己拍咪仲過癮、我記得之前睇嗰啲係晚裝裙嘅片、你就拍校服裙啦2 p, S) j( {7 c# {0 N; }8 D  F

& u8 a* g; X- t; }; Q9 `, f  a5 T[ 本帖最後由 mimiwong 於 2023-6-27 20:22 編輯 ]
作者: kingphone    時間: 2023-6-27 20:41

[quote]原帖由 mimiwong 於 2023-6-27 20:19 發表     n: A" e& _7 A" M3 y2 k0 r( L0 m
4 q2 e* m5 T, u
我響約十年前睇過、不過已經搵唔番、而家好似啲限制多咗or冇乜人睇消失咗、或者你自己拍咪仲過癮、我記得之前睇嗰啲係晚裝裙
作者: heidiqueen    時間: 2023-7-1 23:54

送俾大家免浪費
+ Y4 L+ B  Q" x# ]1 x
作者: aaaaa29    時間: 2024-4-15 23:31     標題: 邊度仲有得買校服

如題 想知邊度仲有得買 維多X嗰D會唔會check學生證 葵廣嗰間執咗未
作者: kingphone    時間: 2024-4-17 12:56

引用:
原帖由 aaaaa29 於 2024-4-15 23:31 發表   
: V# [  C  r- b1 k& K. T5 I如題 想知邊度仲有得買 維多X嗰D會唔會check學生證 葵廣嗰間執咗未
$ ^( J* ]3 M! V- s# s
不用,葵廣三樓這間還在的。
作者: aaaaa29    時間: 2024-4-17 19:36

我去咗幾次都搵唔到佢 想知佢係喺三樓邊一邊thxx 有冇相
作者: aaaaa29    時間: 2024-4-17 19:44

同埋想問下你大概記唔記得葵廣嗰間有邊一間買 # c! ~* y9 P) I3 n
eg 李惠利/李兆基/李賢堯/東華/保良/蕭明呢D1 F+ ~4 y, U, G- \
我like校服中間有條類似tie?H嘢嗰啲🤣有冇推薦
作者: kingphone    時間: 2024-4-19 21:07

引用:
原帖由 aaaaa29 於 2024-4-17 19:36 發表   
5 o5 O$ p4 c8 g5 a8 s我去咗幾次都搵唔到佢 想知佢係喺三樓邊一邊thxx 有冇相
5 a. Q5 [# N, ]5 N葵芳站這邊的商場門口,門口右邊咪有幾部升降機,間校服店就是在三樓這個位置,在三樓升降機的右邊行入去,走廊左邊第一間。
作者: aaaaa29    時間: 2024-4-19 21:51

thxxxxx bro

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0