標題: 有冇人覺得jj一晚勃起數次又漲又縮,好煩,恨不得冇左佢架? [打印本頁]

作者: mieo31meo    時間: 2023-7-7 16:27     標題: 有冇人覺得jj一晚勃起數次又漲又縮,好煩,恨不得冇左佢架?

直講,# X& l( {+ w9 }+ o: B! `

3 F7 w$ P, {" s有冇人覺得jj一晚勃起數次又漲又縮,好煩,恨不得冇左佢架?
作者: christina01    時間: 2023-7-7 16:53

定力不足,不過CD著女底時感覺不到...
作者: joey221    時間: 2023-7-7 21:30

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-7-7 16:27 發表   
4 E& h1 i$ T+ X* n直講,& N. b: R6 |( t8 ?" Y6 z9 I
- `5 a4 `  O6 s  ]" m( e
有冇人覺得jj一晚勃起數次又漲又縮,好煩,恨不得冇左佢架?
* A" ?" r: m9 A. _2 C, Y* j- `2 o9 _* U" Q( O$ u6 x% Y; C
我已經很少勃起了,可能長期穿妝內衭,把下面包得太緊
作者: 173    時間: 2023-7-7 21:44

著迷你tback  j j會扯旗突出,過一陣習慣就無事。係有小小麻煩,但有j j可以被人含/玩/插下對手都不錯。
作者: heidiqueen    時間: 2023-7-7 22:30

著絲襪會扯旗,過一陣習就無事% B* K. r) a( d0 j8 u% Q7 ]8 b( r

作者: 1677    時間: 2023-7-8 02:45

睡前先射,就沒有問題: G0 J: M, }3 s( X

c+ P" [2 i, W/ w( g% A" G. ^/ A我自己長期著女裝內褲,高腰款勃起都唔會出
作者: loveplug    時間: 2023-7-8 12:20

出出汁就得, 一定沒這問題
作者: mieo31meo    時間: 2023-7-11 02:05

我諗我係咪表達得唔清楚,我既重點係下半句「 恨不得冇左佢架?」,有冇人都係咁諗呀?
6 c: w: X/ i5 n# V- F! z) R7 J9 O2 _/ r% r3 y8 Q
作者: 173    時間: 2023-7-11 12:14     標題: 回復 8# mieo31meo 的帖子

不會!有支野會多好多花式玩,我諗對手都鍾意玩/含。你話對嗎?
作者: hitogirl    時間: 2023-7-13 17:15

我都係 好噁心個感覺
作者: jiao77    時間: 2023-7-13 19:07     標題: 回復 1# mieo31meo 的帖子

可以去找醫生,請他開抗雄給你
作者: mieo31meo    時間: 2023-7-13 20:04

引用:
原帖由 173 於 2023-7-11 12:14 發表   9 q4 s8 o2 b; ^5 {) w& K7 a
不會!有支野會多好多花式玩,我諗對手都鍾意玩/含。你話對嗎?
. {. D+ m  l' g
你講下勒,支野有乜野咁好玩吖?
作者: shirleung87    時間: 2023-7-14 13:15

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-7-11 02:05 發表   2 D' V0 ^( b4 j" `6 v5 o9 r
我諗我係咪表達得唔清楚,我既重點係下半句「 恨不得冇左佢架?」,有冇人都係咁諗呀?
; N$ D) q$ n9 u) u" G
- N& B3 B6 k! v, X! M  C
係會煩,但應該唔會想完全無左掛?
: ^% [3 H  d3 w! ]" D8 W因為變成女之後個器官就係陰蒂,5 |. L% ^3 t3 {1 A9 l
只可以隔住底褲好温柔咁用手指打圈刺激,
3 i7 ~$ U+ D9 h% a0 c唔同男性可以較粗暴對待JJ
作者: Charlotte_Tse    時間: 2023-7-16 23:58     標題: 回復 1# mieo31meo 的帖子

我JJ極少扯旗,但我都覺得條J好多餘!
作者: gomer    時間: 2023-7-23 21:07

這樣的貞操帶當需要時才使用就行
4 L3 W$ X2 c% J, f+ m8 L
, @2 k5 m4 E; Y9 H9 B" h
作者: joey221    時間: 2023-7-25 06:57

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2023-7-16 23:58 發表   ( R3 C2 X8 n; A3 B5 {& F
我JJ極少扯旗,但我都覺得條J好多餘!
9 c5 ]: E' ~* z2 Z6 p" X% `+ w
1 k. r# e, ~+ B+ T8 N/ Y
我也是少硬起了
作者: mieo31meo    時間: 2023-7-25 18:11

引用:
原帖由 gomer 於 2023-7-23 21:07 發表   9 v* c! s) ^# x) c4 C
這樣的貞操帶當需要時才使用就行
# N* d/ v" Z5 k/ N  G" b. R  ?/ k9 y: S
https://cf.shopee.tw/file/9b1470a7e712c7af13386a5a7928d841
9 v- u% b" K" T, @& [& E* n
好恐怖咁,佢個蓋中間條刺係咪用來拮入尿道?一定痛死啦!
作者: gomer    時間: 2023-7-25 18:38

淘寶上很多款的. 只是數小時的使用, 很安心的.! |" ~# N: i. o8 ]3 c  W
, e3 ]4 w. D/ w4 m5 e. M, C
7 A" b) f8 b/ J2 a% |* h  X

% C$ ]! M5 t! s. m8 A[ 本帖最後由 gomer 於 2023-7-25 18:39 編輯 ]
作者: mieo31meo    時間: 2023-7-25 19:04     標題: 回復 18# gomer 的帖子

戴左貞操帶,jj唔聽話照樣充血點算?/ r2 t& |) ^5 j6 E8 _) A6 G
比佢籠住想硬又箍住唔比硬會唔會好痛架?
作者: gomer    時間: 2023-7-25 19:12

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-7-25 19:04 發表   " @! l7 i1 y) g! i
戴左貞操帶,jj唔聽話照樣充血點算?
/ |  s+ n" Y; x! i4 u7 T比佢籠住想硬又箍住唔比硬會唔會好痛架?
  b# \! z" x( |" t/ W) U- I, u
/ _/ d8 I1 K" w1 m

. s% T" B2 m) r& M/ w  ]# X會, 就是要你整體放鬆. 怎樣也好過不知在何時, 自然凸出來, 多一重保障.
作者: mieo31meo    時間: 2023-7-25 22:48

如果唔見左鎖匙要去急症室揾消防員鋸開佢好尷尬吖!
作者: gomer    時間: 2023-7-25 23:28

都是數小時. 可以不用鎖. 用膠紙固定算了; 害怕的, 配多2-3條鎖匙預留. 安心就好. 如塑膠款, 更可剪斷的. 結果不自然地凸出來就行了.
作者: mieo31meo    時間: 2023-7-25 23:52

多謝建議
2 i, M/ c; a; H" Y+ R# j! @- v
- V7 P+ L* J* J1 o" L6 X9 d) g有幾多人都係咁覺得jj咁問題好煩架?
# M2 _5 W* R4 Q/ c/ ?或者戴貞操帶經驗可以分享下架?
作者: beautylegcd    時間: 2023-7-27 13:56     標題: 一定不想要

我好想沒有JJ
作者: HKReindeer    時間: 2023-8-2 22:13

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-7-7 16:27 發表   
+ o% d: d) n: I; `% Z直講,
7 a7 G! E8 o0 r1 A, P& g+ f1 ^7 K* x6 u8 ~7 k( J
有冇人覺得jj一晚勃起數次又漲又縮,好煩,恨不得冇左佢架?
4 N8 m. a% ], }% H. ^* h; J2 T* |
. s$ U4 a7 z9 X) X; z: S0 ~  q% A如果勃起數次又漲又縮的話,我估你應該定力唔夠、亂諗野、不斷刺激或磨擦,
, ^) c1 w4 @1 k" [% N! v" x7 e7 y
, Y9 m9 a( b( c4 {7 |' V6 F' q當初著絲襪高跟鞋都係咁,絲襪個褲頭拉到條腰咁上下位置,條J就硬到唔可以軟落黎* h' v! ]. b0 e5 s; v+ ^

2 v9 t- Z* D  M8 V( [/ Z就算唔理條J,當著好了絲襪高跟鞋之後,走幾步路就已經控制唔到,個D精已經射光光,) y7 @. V: T) C1 [: l/ f

: {) N% w- U9 s) B同埋有人話著住絲襪高跟鞋勃起次數係好強烈,當初我都唔知,我都係聽人地講,) p( @2 r- [% \- S; p. g3 u
, }) ]- b$ C1 z1 M0 j# n
後來我找到個辦法,就係每次著住絲襪高跟鞋之前,都要將D精射光光,
& k. b# ]7 o# Q" Z6 w; m$ a1 K# ^: h' ~& o3 M$ R' j
咁條J就會軟落黎,再著住絲襪高跟鞋就唔會凸起得咁明顯,依個方法我覺得係初初唔習慣、唔適應先係既姐,
& \; N" [3 o4 L5 c3 i; I5 G' F% v* A$ v
不過著多幾次絲襪高跟鞋、絲襪高跟鞋著耐D,少D刺激或磨擦,勃起次數應該會又所減少
+ P$ X- i# I8 {; i6 [; X$ U5 \- g* h. \/ J5 R; @. {
當然啦!我真係好想冇左條J,原因只有一個:「我太鐘意著絲襪高跟鞋」
作者: mieo31meo    時間: 2023-8-3 00:37

總之唔鍾意身上有一個自己控制唔到既器官,好煩呀!
作者: jessica820    時間: 2023-8-8 19:10

我又唔怕 wor...... I mean 成日起機.....1 E* r8 V* J1 g
) \( j8 m( H) c
p.s. 我玩攝影,個 model 喺我面前全裸,我都係心如止水
作者: england4ever    時間: 2023-8-8 20:22

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2023-8-2 22:13 發表   
. W3 V$ `( u7 j$ B
9 R. ~5 l$ u+ t# O& x) A
. h  i( z1 H4 \3 \如果勃起數次又漲又縮的話,我估你應該定力唔夠、亂諗野、不斷刺激或磨擦,
! Y" D, j* d& h8 ?9 U5 k1 j0 |
' c  u% w6 D% H# a當初著絲襪高跟鞋都係咁,絲襪個褲頭拉到條腰咁上下位置,條J就硬到唔可以軟落黎: [: c" b! I4 m8 G6 F$ G, N% a+ z

; o: O! u- }9 a/ V就算唔理條J,當著好了絲襪高跟鞋之後,走幾步 ...
8 C% p5 L3 _+ ?: i
但係當你射曬之後先至著絲襪,舒服程度唔會大減咩?我就係lor,當我射曬d精先著絲襪,我覺得個舒服程度大打折扣,甚至令到我冇興趣著。
: L' Y+ q/ s% W% a9 R
/ g. S  y% t# f3 h好似我而家咁,(冇著底)著住對超滑薄絲,出面再著條滑滑絲質底,再摸住自己滑滑既絲襪腿,扯到勁硬,滑滑既絲襪包住扯旗既jj,呢個感覺真係好舒服
作者: gila    時間: 2023-8-20 21:22

試下食抗雄藥,再加埋搽麻藥。一段時間後,點玩都無感覺,好過癮。但後果自負。
作者: mieo31meo    時間: 2023-8-20 23:52

麻藥?咩黎架?有呢種藥噶咩?
作者: mieo31meo    時間: 2023-8-20 23:55

引用:
原帖由 jiao77 於 2023-7-13 19:07 發表   
% B' _& W2 m' o1 h; u9 C可以去找醫生,請他開抗雄給你
- U5 p" _+ ^, g" {5 n6 |6 g- u! _6 b
1 H5 S! C& v, y3 H1 R; e! S! [' m

0 c6 [) I2 R6 Y' z9 T( C 條j好痛苦牙
作者: atr182    時間: 2023-8-21 00:55

一晚要兩三次射精,唔會彈起
作者: niaoshi31    時間: 2023-9-6 00:00     標題: 回復 12# mieo31meo 的帖子

被玩屁眼的时候,有一根流淫水的鸡巴是格外淫骚
作者: HKReindeer    時間: 2023-9-19 12:50

引用:
原帖由 england4ever 於 2023-8-8 20:22 發表   
0 t8 E2 h; |  X, {, f+ ^; i* V# n0 _
但係當你射曬之後先至著絲襪,舒服程度唔會大減咩?我就係lor,當我射曬d精先著絲襪,我覺得個舒服程度大打折扣,甚至令到我冇興趣著。6 J6 T- ?" b% c' X: j8 g2 ^
/ \8 u, f1 i: P$ p9 N6 {* `$ i% O/ P
好似我而家咁,(冇著底)著住對超滑薄絲,出面再著條滑滑絲質底,再 ...
1 p) F, Q' z! w, z" e& O/ O

: Z, i+ ~" Q# O' P6 I) G有時候有些事情,你想下面條野冇咁太凸出,定係射精射得舒服,你自己去取捨啦
作者: mieo31meo    時間: 2023-9-19 23:16

邊有人身上有個器官會變大變小架,3 `3 \+ T4 ~, u  h* j" i) e) ?
好唔自然呀
作者: ansonw20010512    時間: 2023-9-25 17:27

细侗呆陣都好想無左JJ做女仔,睇呆度好恐佈.# z8 M6 E) P  {: U
JJ成日硬系好煩,我都系著條紧身運動褲襟住讵,著短裙好驚弹起现形,由其事有仔系附近迈真系控制吾倒.7 a, T- }$ E8 @
我都林過用貞操带蒂但好似好痛
作者: 變裝家務奴    時間: 2023-10-8 10:25

其實都係用貞操帶解決問題
" M) q) C8 |3 o3 d  x1 j7 R5 N關於唔見鎖匙問題: 可以用密碼鎖, 又或者再簡單D就咁用環形扣扣住
5 H8 h. [& W4 A$ m1 F* T8 O: u' }關於痛問題: 高跟鞋著得耐都會痛, 都係愛靚唔愛命心態
作者: HKReindeer    時間: 2023-10-29 10:11

引用:
原帖由 變裝家務奴 於 2023-10-8 10:25 發表   6 k& r- b4 S9 O. _& ]' A# N2 v
其實都係用貞操帶解決問題
9 V8 M) N, O& G3 B5 b" q: t5 x關於唔見鎖匙問題: 可以用密碼鎖, 又或者再簡單D就咁用環形扣扣住
1 L* M, z! S6 l: ]關於痛問題: 高跟鞋著得耐都會痛, 都係愛靚唔愛命心態
+ T+ v  I+ z8 c$ m6 E: {
2 t7 H9 G% q$ Z2 H% O! Z
話就話貞操帶可以解決問題,但使用不當貞操帶的話,後果真係有苦自己知(例如:刮損、衛生...等等)
$ w3 Q0 f& q3 a! a! o# P& o
, y  ]' @/ Q5 ^尤其刮損方面如果處理得唔好,小小傷口可能都會搞到發炎或流濃,如果手手腳腳發炎或流濃都可以即時消毒
; h( _2 ]+ h+ u$ B
( R7 \, r& y1 O3 d萬一JJ發炎或流濃就真係.....有苦自己知(尤其屙尿、沖涼)* |  y* B  u+ g8 H
9 Q9 l+ V0 L9 R; I. M% W
唔好覺得JJ發炎或流濃係冇可能既事,凡是傷口處理得唔好身體任何一部份都可以出現發炎或流濃* ^9 H. H1 z! H
6 {6 Y' \. p0 F/ ~4 K& G* f4 s+ A
所以比起痛,我寧願著得耐高跟鞋既痛,都好過使用不當貞操帶既痛
作者: mieo31meo    時間: 2023-11-8 12:11

引用:
原帖由 beautylegcd 於 2023-7-27 13:56 發表   
: m5 a$ M/ I( e; Z$ N5 R$ U我好想沒有JJ
: @! ]: R. G! v/ Q4 j
( D0 h1 I  Z5 P0 }" Q1 a* Q& |' u
引用:
原帖由 hitogirl 於 2023-7-13 17:15 發表   
! d* y' E% ]  R5 ]我都係 好噁心個感覺
+ o- [6 r) m/ C* i5 L# s) f2 [3 I
5 w) A1 T  G' B7 x

4 J3 T+ ]9 k" }0 o; T, v老實講,好想上便有對胸,下便有個窿吖(可以由前面插入)
作者: cococan98    時間: 2023-11-17 10:16

年輕真好,快60的我有心臟病,想半夜立正都難
作者: mieo31meo    時間: 2023-11-24 11:31

聽女講過前面插入好舒服
作者: christina01    時間: 2023-11-24 18:48

素股咪可以??
作者: mieo31meo    時間: 2023-11-24 19:49

咩係素股?
作者: christina01    時間: 2023-11-24 23:25     標題: 回復 43# mieo31meo 的帖子

找人試
作者: mieo31meo    時間: 2023-11-25 09:26

未敢啊~
作者: christina01    時間: 2023-11-25 13:16     標題: 回復 45# mieo31meo 的帖子

叫雞?😂
作者: mieo31meo    時間: 2023-11-25 15:17

唔敢又唔想呀
0 S, c8 n, B- u+ H  |$ e" dcd叫雞咪變番男人?我係想cd  想冇左jj佢呀
作者: mieo31meo    時間: 2023-11-26 17:26

引用:
原帖由 cococan98 於 2023-11-17 10:16 發表   5 i! T$ S9 v* w6 C- y6 c0 S
年輕真好,快60的我有心臟病,想半夜立正都難
6 O2 k9 z  {* a4 X8 o3 h
我係惱恨自己果度,唔係想佢企起身呀!
作者: christina01    時間: 2023-11-26 18:24     標題: 回復 49# mieo31meo 的帖子

唔想佢企起身,一字記之曰心
作者: mieo31meo    時間: 2023-11-26 18:36

成日有撣野谷喺裡便咁
作者: christina01    時間: 2023-11-27 14:20

心態,我不會容易起立??
作者: mieo31meo    時間: 2023-12-7 16:11

引用:
原帖由 christina01 於 2023-11-26 18:24 發表   ( ?' }- \: u) ]- J5 O' t. c1 C
唔想佢企起身,一字記之曰心
; }2 z& m6 i* z; g0 z8 \係,但或者正確啲講我其實係唔想要男性性慾,想將佢全面轉晒做女性式性慾咁,而唔係完全唔要性慾吖~
作者: mieo31meo    時間: 2023-12-7 16:14

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-11-8 12:11 發表     o( a: f$ S, z

8 |( q) Y- B% O老實講,好想上便有對胸,下便有個窿吖(可以由前面插入)
8 N; H0 p# }9 _: `' f, N' [
. q! d+ L: V: |; g. ^; F
引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-11-24 11:31 發表   
/ _& G4 x/ f4 [6 D5 K5 s 聽女講過前面插入好舒服
- Q1 T1 W" U! h& S* t; {, o
: w* K# ?2 W, O. D  w2 B% x' @
好想做女咁正面躺下前面被插入
作者: 姜姜外送茶59608    時間: 2023-12-9 18:24     標題: 超多美女黑絲大奶等你來制服喲

超多美女黑絲大奶圖片新手奇教程等你來品鑒喲* R" v4 i1 D" J4 \  o5 [
真的讚呀7 L7 s' w8 z/ T) S/ |! b9 z/ }6 }" T
   海量黑絲美腿每天更新喲
- C  B4 V) F( @" b: n7 J   優質妹妹超級正點 服務超讚  配合度超高  有圖有真相喲
6 b3 L# Z5 w* \- n. E+ I有性趣的哥哥可以聯絡我束負:59608  TG:@yh598 超多新手教學片等你一起品鑒喲
作者: cococan98    時間: 2023-12-18 18:52

如果你像我有心臟糖尿病,天天想半夜立正,難度高
作者: mieo31meo    時間: 2023-12-18 22:39     標題: 回復 55# cococan98 的帖子

係咪話你可以食啲咩補品或「偉哥」整番掂架?
作者: whiteballetslim    時間: 2023-12-26 15:45

反而好鐘意一邊比人入一邊比人玩條J玩到射,D精流到條成條絲襪都係
! c2 g9 g2 P* H" o+ v2 o9 i
( E5 N$ x: t1 M) K  F) ?2 e7 [[ 本帖最後由 whiteballetslim 於 2023-12-26 16:17 編輯 ]
作者: mieo31meo    時間: 2023-12-28 09:56

引用:
原帖由 whiteballetslim 於 2023-12-26 15:45 發表   $ T3 v' k* _( Z4 Z
反而好鐘意一邊比人入一邊比人玩條J玩到射,D精流到條成條絲襪都係
. |) Q; M. _, L, S* q5 M
1 @5 {9 r2 y) ~5 x我反而好想做女咁正面躺下前面被入
作者: mieo31meo    時間: 2023-12-28 23:58

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-12-7 16:14 發表   
& z9 V7 a+ [* S0 C  u4 r$ u. v$ F9 g# Y7 Z; }0 ~
1 J; X( b# u5 M: _" B& b/ B6 J* Y5 M
好想做女咁正面躺下前面被插入
4 k, {. N  R: ~/ P& t真係好多幻想
- p( i/ y' u$ d% ^0 ]( Z/ R幻想住正面被壓住一下下進入
0 d. I6 S- Z' _同時陰蒂被撞下撞下
2 }3 R9 b0 Y7 Z天旋地轉中被衝出宇宙果種心神激盪
5 R$ d6 `6 G% i5 ]* b) o+ b不由自主高潮又高潮* _+ ]) I; X0 [* a4 i8 ~' u  V7 H1 p- b
簡直妙不可言呀
作者: mieo31meo    時間: 2024-1-8 00:31

另外,陰蒂被舔也是難得一試的女性體驗啦
作者: mieo31meo    時間: 2024-1-8 00:43

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-12-28 23:58 發表   
; r1 p  ]. j+ g) v* G8 M/ y+ h
* ]( `7 _& U  ~: N! k真係好多幻想
5 [0 f. s- Q8 g% V1 i8 ]7 D) B/ ?幻想住正面被壓住一下下進入
$ ]0 U1 J3 n& H) J* [6 u* ?: [同時陰蒂被撞下撞下
( e* x, K( I) X0 w/ `; c9 v( }; c% C天旋地轉中被衝出宇宙果種心神激盪) S) o. D$ C5 k
不由自主高潮又高潮# p1 ^, f* Y, \: F# V' _+ g, r
簡直妙不可言呀
6 ]/ q' N  {- a" T. w
陰蒂(嘩吖!)被舔也是難得一試的女性體驗啦
作者: Marie0749    時間: 2024-1-12 18:08

切左都可cd,唔要jj好嘥噃
作者: mieo31meo    時間: 2024-1-13 11:15

因為jj與cd    "女性的設定"  不符呀!
作者: lat    時間: 2024-1-13 21:35

切左你就未必想再 CD 了
作者: mieo31meo    時間: 2024-5-20 09:42

老實講,的確幾唔鍾意(如果唔出野)晨勃消退果種「逆逆」地感覺,大家都有冇啲咁情況啊?

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0