標題: 有冇人連絲襪好唔好聞都有選擇架? [打印本頁]

作者: mieo31meo    時間: 2023-8-12 14:48     標題: 有冇人連絲襪好唔好聞都有選擇架?

有冇人連絲襪好唔好聞都有選擇架?" y5 Y# d2 S2 T5 ]
" S8 \/ v  t3 P( F( l% j

* m7 H7 h  `5 B  q; f好的絲襪味道似皮膚,唔好既絲襪有陣塑膠味,款式功能幾靚都假(唔計穿過原味 )
作者: gila    時間: 2023-8-12 19:31

其實除左原味,仲有海鹽味,鹽醋味,辛辣味,奶酸味等等可以揀。
作者: ueue3388    時間: 2023-8-12 20:11

其實我是不太在乎絲襪味道欸,,畢竟是消耗品,,常常破了就丟了,6 c; p. I- Y2 P, Y( G. h( U
而且買來我都會用洗衣機~柔洗~過才會穿,。以防有塵蟎或是染料脫色,,造成過敏,( k, {4 c- x7 t+ M1 b8 v

! o3 v& _# x+ s* m/ z" C但是穿上之前我到是會抹一些身體乳液,,除了更滋潤皮膚外,,也會有淡淡的香味,1 C- G/ \5 z# q9 i" N
要穿給男友看的時候,,就會另外搽含有~女性荷爾蒙~成份的香水,,0 R0 f7 P; e8 i/ f+ [/ z* S
這樣絲襪配香水,,可以讓他獸性大發,,愛愛完絲襪都破破爛爛了,哈哈  ]) j9 S- ~# K; \8 b  h6 ]7 U4 ?+ r
' r1 d4 [: `$ R/ H9 ^
10丹的薄絲,,甚至不用撕,男友可以用他的jj直接頂破插入.....
作者: heidiqueen    時間: 2023-8-12 23:58

我是不太在乎絲襪的味道........./ A* A  p" f  V0 @/ D

作者: mieo31meo    時間: 2023-8-13 00:21

我鍾意似皮膚味既絲襪
作者: mieo31meo    時間: 2023-8-13 00:22

某啲外國牌子,自誇幾多功能既,甚至醫療級壓力絲襪味道就越難聞
作者: mieo31meo    時間: 2023-9-1 16:21

引用:
原帖由 gila 於 2023-8-12 19:31 發表   $ L! J. |9 o- `& d6 s8 }
其實除左原味,仲有海鹽味,鹽醋味,辛辣味,奶酸味等等可以揀。
3 r5 h4 n7 }( U8 n" }. O
重有,好既泳衣味道都似皮膚,都好好聞架
5 B: w: h2 |2 H1 x  y, p, A% e( k0 f7 i- U- O
作者: slaveaoi    時間: 2023-9-2 19:58

重口味的都幾上頭

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0