標題: 穿住校服裙男潛入學校偷拍女生 [打印本頁]

作者: kingphone    時間: 2023-10-21 20:21     標題: 穿住校服裙男潛入學校偷拍女生

真的會連累衹喜愛穿著校服裙的男士
2 e: g/ X1 D! k) F7 A6 q! z穿就穿啦!做乜要入學校入面偷拍個呀
! S, O4 F3 \' Q  ]; N1 e2 U2 O正PK,累全家
& j# r; H( |/ J/ a$ x; S1 l) d  k) z  E8 P- q
作者: heidiqueen    時間: 2023-10-21 21:54

已經捉到  x* {# Z/ [! x- Y: P; S5 \

作者: khman01    時間: 2023-10-24 09:32

自己愛女生校服,但從來都不會行出街影響外面的世界
' U% U9 ]' t4 m" a  X想睇女仔,堂堂正正交個女友,或買個公仔回家自己慢慢玩啦,或自己扮靚D,自己J自己就算了好嗎~~!
作者: mimiwong    時間: 2023-10-24 16:41

引用:
原帖由 kingphone 於 2023-10-21 20:21 發表     L7 P; @  H' L6 ^, \; X: |
真的會連累衹喜愛穿著校服裙的男士
2 n" A9 @9 R) t4 O! L穿就穿啦!做乜要入學校入面偷拍個呀
# s& X6 G9 Z* z8 m5 B正PK,累全家
7 d1 W8 O% i1 j1 a3 L* R
佢已經唔係第一次被捕、應該都係控制唔到自己、不過累到街坊就真係唔底可憐
作者: kingphone    時間: 2023-10-31 21:17

引用:
原帖由 mimiwong 於 2023-10-24 16:41 發表   
4 \8 f- m$ L" ^6 s5 N' X+ j% ^- V2 f* U
佢已經唔係第一次被捕、應該都係控制唔到自己、不過累到街坊就真係唔底可憐
# [; W+ e5 n" i! q; \自己匿埋玩咪好囉!真係累街坊
作者: anywind    時間: 2023-12-2 18:03

講真呢個圈子好多自己玩校服又唔犯法既人
' p1 S8 e* \: P! o5 j) ~* R. k呢D真係害群之馬 不過唔係愛好者唔識分
5 q2 S- M! D/ M; w$ r其實好地地玩咪好 之前有個又入去學校度俾人拉遊蕩
2 h1 {/ H# b; [8 |. N, J大埔某校果個仲公然想入女廁...

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0