標題: 安睡褲 [打印本頁]

作者: YttY    時間: 2023-11-7 21:15     標題: 安睡褲

早排個肚唔係好舒服,成日屙水 之後拎安睡當底褲著 一嚟出街未去到洗手間可以屙落去先所以而家我就算個肚冇唔舒服,我都會拎安睡褲嚟
作者: 1677    時間: 2023-11-8 02:13

之後被系統食字。。。 , R7 K) C6 x$ n8 t
7 I) m2 v2 `* m7 L, z8 O4 G0 ?) x
(打廣東話會出唔到)
作者: yan-1995    時間: 2023-11-8 02:49

引用:
原帖由 YttY 於 2023-11-7 21:15 發表   , K' d( \( {, p0 X
早排個肚唔係好舒服,成日屙水 之後
; a0 Y! I2 i' v9 o
% ~/ N5 K- p$ r% J; {
腸胃炎痾水,M巾褲真係好好用,好安全,又唔洗就住放屁,平時肚痛420M巾就方便,早兩日肚痛墊定出街,返屋企就開始醞釀,等緊lift時已經忍唔住,咇咗小小出來,返到屋企即刻去解決,見到一大pat喺巾巾中間,好彩墊咗,否則手洗底底真係好痛苦
作者: YttY    時間: 2023-11-10 11:15     標題: 回復 3# yan-1995 的帖子

你肚痛既時候唔係屙落去安睡褲咩?
$ G5 u& v6 |. o3 O6 j+ S0 {你會喺安睡褲到再貼420 M巾
8 s) M0 j( A# H/ @' w/ L- L
7 C8 M6 r; ?! M. d3 S2 X. q  \[ 本帖最後由 YttY 於 2023-11-10 11:16 編輯 ]
作者: yan-1995    時間: 2023-11-10 16:22

引用:
原帖由 YttY 於 2023-11-10 11:15 發表   
, _! w9 A5 O5 t, n你肚痛既時候唔係屙落去安睡褲咩?  X6 Y9 Q3 H5 D" |
你會喺安睡褲到再貼420 M巾
5 A7 p1 B( C# Y$ j: @
- Y4 m( Z* P; S1 z/ ]不是呀,好像女生M到作防護,不是痾落M巾褲上,420M巾會貼上底底,M巾褲太厚外出唔方便,M巾褲只會在家穿,外出就YaP M巾,冇咁易現形同更換方便  c0 U* _! _6 v. t0 n- u
7 h" j6 K) F0 u( t% J& Q
作者: YttY    時間: 2023-11-10 16:36     標題: 回復 5# yan-1995 的帖子

我唔理現唔現我而家係屋企同出街都係安睡褲 M巾反而少左用
作者: yan-1995    時間: 2023-11-11 03:22

引用:
原帖由 YttY 於 2023-11-10 16:36 發表     h& u; t  D; {1 c% K. ~0 ]8 z) \
我唔理現唔現我而家係屋企同出街都係安睡褲 M巾反而少左用
8 C' `% D1 b) S! R

# L9 y+ v, Q0 Y1 `8 t" U2 a日日都穿,很貴,就算淘寶都要三蚊條
作者: yan-1995    時間: 2023-11-11 03:26

引用:
原帖由 YttY 於 2023-11-10 11:15 發表   
3 V6 y* K5 |3 q# f1 i  h你肚痛既時候唔係屙落去安睡褲咩?
4 X- Y  b; h1 B  f5 T你會喺安睡褲到再貼420 M巾
; O/ }2 I$ T: X9 A/ d+ [0 h3 M1 y7 M- Y$ l4 A

6 I7 D- a6 R+ L7 {+ _, x你痾落M巾褲,很難清潔同好臭,你喺街上廁所點善後?
* ?2 ]$ @. A; ~. x" N上次我瀬咗一pat仔都好臭,解決完要即刻沖水
作者: maria-ng    時間: 2023-11-11 05:26

為甚麼不索性用成人尿片褲(內褲型尿片)
3 [  c2 }  m! F3 `; v成督屎澦落條片度都冇問題...............
作者: YttY    時間: 2023-11-11 09:51     標題: 回復 7# yan-1995 的帖子

趁佢做特價
作者: YttY    時間: 2023-11-11 09:52     標題: 回復 8# yan-1995 的帖子

盡量去殘廁度換新既
作者: yan-1995    時間: 2023-11-11 15:09

引用:
原帖由 YttY 於 2023-11-11 09:52 發表   
+ n4 T0 T- M* \  ?) A; [! w盡量去殘廁度換新既
: V) B7 ?0 K0 i' r. j/ v' h
你清潔應該好煩,髀罅會藏好多,上次我趕屋企忍唔住瀬咗小小都抹搞好耐先再沖水
作者: yan-1995    時間: 2023-11-14 19:43

引用:
原帖由 YttY 於 2023-11-11 09:51 發表   ; U8 X* T$ ~4 B) l  o
趁佢做特價
+ Y4 V$ `" e, G6 ^- g& {
你用開咩牌子?M巾褲我淘寶買開ABC,護舒寶、樂而雅平就買,而M巾就每日撳金幣的零錢就買開樂而雅,護舒寶,自由點,高潔絲,邊隻平就買邊隻,360,382,410,430cm走唔甩,好可惜大陸唔流行網面,我鍾意嗰種網面黐立立感覺
作者: YttY    時間: 2023-11-15 08:07     標題: 回復 13# yan-1995 的帖子

我用開高潔絲
作者: YttY    時間: 2023-11-15 08:08     標題: 回復 12# yan-1995 的帖子

我暫時未試過屙落去

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0