標題: 在內地cd偽街 [打印本頁]

作者: sukicdhk    時間: 2023-11-25 15:39     標題: 在內地cd偽街

響香港偽街,好驚會撞到熟人,所以我想試下在內地偽街,去人唔多地方,而內地公園又特別大和黑,吾會比人見到影響人,吾知有冇人同我有相同諗法呢? 應該唔會犯法卦?
作者: gmomo    時間: 2023-11-26 00:12

我去到遠遠日本都可以係撞到熟人,+ w( a3 ?7 {# d/ b: L9 N$ T
所以撞唔撞到,完全睇彩數運氣。
+ i3 p6 ~6 f. R3 h4 C! Q只要係睇唔出係平時既自己,就算撞到都發現唔到。
作者: sukicdhk    時間: 2023-11-26 00:48

感覺在當地完全吾識人,覺得壓力無咁大都係好處
作者: suedemi    時間: 2023-11-26 01:30

在深圳試過幾次,過關後到茶樓飲茶,然後行商場,東門買平衫
作者: joey221    時間: 2023-11-26 07:08     標題: 回復 1# sukicdhk 的帖子

對呀,內地公園很多晚上冇燈光的
作者: aliansex    時間: 2023-11-27 23:50

在內地有車就方便好多,可以夜晚去偏僻D公園,安全好多
作者: sukicdhk    時間: 2023-11-28 02:10

可以租架車
作者: vivienne    時間: 2023-11-30 01:34

內地都有好多靚靚CD偽娘行街影相,點會犯法
作者: cicilam    時間: 2023-12-7 11:27

我係深圳完全唔怕CD,加上內地去廣東溫泉幾次都無視,所以無有怕
作者: 姜姜外送茶59608    時間: 2023-12-9 18:30     標題: 有和氣質大奶女神一起泡過溫泉嗎

超多美女黑絲大奶圖片新手奇教程等你來品鑒喲
9 Y" B* H3 |- x8 d* X  [真的讚呀7 l& v6 F  v& M; R. F' W
   海量黑絲美腿每天更新喲8 c% k; N9 e% |! s& E7 \
   優質妹妹超級正點 服務超讚  配合度超高  有圖有真相喲! X) s( ]/ C, O& O5 Y. q
有性趣的哥哥可以聯絡我束負:59608  TG:@yh598 超多新手教學片等你一起品鑒喲
作者: 73A    時間: 2023-12-13 03:36

佛山試得多 低胸+胸罩內褲+吊襪+裙

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0