標題: 一早醒來,醒醒晨先.... [打印本頁]

作者: kingphone    時間: 2023-12-3 11:19     標題: 一早醒來,醒醒晨先....

大家知不知道,這套是什麼裙呢?6 x0 Z! u" ?' e  w6 ]
醒好後吃個早餐
作者: mimiwong    時間: 2023-12-4 12:07

引用:
原帖由 kingphone 於 2023-12-3 11:19 發表   ) z* _# M* f6 O# |& T9 d
大家知不知道,這套是什麼裙呢?. ]& Q4 T# V7 ^* v& t5 l  l) w
醒好後吃個早餐
6 E3 b# g% Y  a4 ?( e
你同校裙食早餐? 校裙食咗蛋白質?
作者: kingphone    時間: 2023-12-4 12:46

引用:
原帖由 mimiwong 於 2023-12-4 12:07 發表     ~! S- x3 h2 F0 V  ^2 P
+ [: o% K. w  N: ^7 t
你同校裙食早餐? 校裙食咗蛋白質?
+ G" H, G( o. s0 W3 T- X6 ?8 @
哈哈 包住這塊是另一條校裙碎出來的
作者: eddiecd    時間: 2023-12-4 13:23

遲D可以餵那條裙吃早餐, 如果唔係條裙會諗點解要讓塊破白布吃而自己無份。
作者: kingphone    時間: 2023-12-4 15:42

引用:
原帖由 eddiecd 於 2023-12-4 13:23 發表   
; Z. x8 m( A2 T2 W: ?6 L遲D可以餵那條裙吃早餐, 如果唔係條裙會諗點解要讓塊破白布吃而自己無份。
/ ^, n7 Y* ^' B/ a2 n- z呢條校裙著多一排就會輪到佢有得食 食完後就會八馬分屍
作者: heidiqueen    時間: 2023-12-4 23:14

吃蛋白質早餐......
7 S) q/ A& j0 V3 y) `
作者: kingphone    時間: 2023-12-5 12:45

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2023-12-4 23:14 發表   
+ f# b+ U8 l: m( h/ I吃蛋白質早餐......
2 _- ^1 Y  d+ R# s$ m
7 v/ j' d/ V& Z* {$ A
當條裙唔要時,就會餵佢食

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0