標題: 想問下咁多男仔 [打印本頁]

作者: gordonchan1    時間: 2009-10-29 19:19     標題: 想問下咁多男仔

作者: sinson    時間: 2009-10-29 19:44

我第一個bra係女人街買既,順便亦買左對pad同一件肚兜~~因為有套巫女服所以加埋肚兜特別正~~係綁D繩煩D姐
作者: shinobu    時間: 2009-10-30 02:07

內衣店/網上. f: u; p1 D& b9 O: n, O( r
有著過出街, 前面有2個山峯
作者: 1677    時間: 2009-11-1 03:52

去Yahoo拍賣啦,好多唔同款揀!
2 W  ^! D1 C9 l' d郵寄面交都得
作者: kenny_apple2007    時間: 2009-11-4 21:36

go to shop to buy law...
作者: amaki    時間: 2009-11-4 22:21

永安, sogo
作者: mscheng    時間: 2009-11-7 09:57

冇勇氣在普通店舖買,我幫襯成人用品店。
作者: joanna    時間: 2009-11-17 05:19

just get it on-line, and open a P.O Box at the Post Office so you can pick-up anytime thats fits
作者: raymondy66    時間: 2009-11-18 11:18

我係綱上買,我每天都著女裝內褲出街。
作者: sis23    時間: 2009-11-24 23:36

我在WACOAL , 先施 , 永安和SATAMI都買過
作者: Yoshihk    時間: 2009-11-25 20:38

In Wacoal Shop
作者: 偽娘    時間: 2009-12-4 14:54

第一次 成人SHOP2 i1 d8 _9 ?/ y# b+ @1 `
第二次街上 ~
作者: sonic07    時間: 2009-12-9 16:58

第一次係大陸買,第二次係網上
作者: basic12    時間: 2009-12-20 23:21

網上買$ d3 t8 }( Z1 Z1 p. f9 O$ u
冇試過著出街
作者: tinshukman    時間: 2009-12-30 05:09

我都係多數o係女人街買。
  L" N( E& W6 v$ a# q3 r+ Y- m) _亦著過好多次出街,仲專登o係D女仔面前「挺胸」行近,有幾次仲嚇親佢地,但係自己就好興奮!
作者: silkypanties    時間: 2009-12-31 18:04

我都係每日著女裝底底架喎
作者: samou    時間: 2010-1-1 19:27

乜有女仔入來依區問o野咁奇?
" z: B1 |0 r* Q& Y3 M% u( `
- X8 x6 F$ K8 R, c/ A好想知依個論壇有幾多女士呢?
作者: KC123    時間: 2010-1-1 19:33

小弟唔戴的
作者: 小文員d-cup    時間: 2010-1-1 22:31

引用:
原帖由 KC123 於 2010-1-1 19:33 發表   ! @; B& m% Q+ ?$ X& D& ]: e. J
小弟唔戴的
8 u, \; H0 K4 f! o

* v- n  g1 |8 s! O7 I小弟也是, 而且從沒有買過, 以前看中那款, 就叫女友買
作者: chowmanl    時間: 2010-1-11 18:22

我都係網上買多....唔敢出街買....
作者: willy    時間: 2010-2-5 22:04

我自己都係得兩個, 兩個都係係街買., D! T( l# F8 x8 L
同埋自己都有兩個肚兜. 不過肚兜都係著旗袍個陣先會著.
1 q0 H. L' k' z2 t+ o係香港街就唔會著出街; 以前係外國就試過著埋出街.
作者: bbyuki    時間: 2010-2-22 04:15

引用:
原帖由 samou 於 2010-1-1 19:27 發表   
! l2 |% K* k2 a" T2 T( r乜有女仔入來依區問o野咁奇?3 Y: b% P) E- [" @1 _" D% ^$ P& H

3 R  Z- o7 m, k1 A5 c/ g好想知依個論壇有幾多女士呢?
* S$ R+ E$ Q" y- |' W  H& A
俾我舉手先 \^^/
作者: CECI    時間: 2010-2-26 03:40

中環利源東街買!
* l) J6 y! i7 s* \) c2 `CD時咪著出街囉!
! k+ E" a% X; c- `0 A2 r
作者: waba101    時間: 2010-2-26 09:23

冇買過!~~~~~~~~~~
作者: 心儀    時間: 2010-2-26 10:02

網上~. Z- V! V  f3 e4 x$ l
我唔會著出街,因為我唔會cd出街,而且我唔會男女裝混穿
作者: _樹_    時間: 2010-3-2 03:20

網上買,都幾方便,而且多款式。
+ ?. t' A- p, c2 v: s: {如果無完全變裝著出街•••5 d& X' B8 N2 r
我總係覺得人地會留意到,即使我通常會著外套,都係突得幾明顯。
9 P7 ^# I" z! G8 c2 b& C/ k7 H而且我都幾瘦,人地肯定知道唔係胸肌/肥肉。
作者: nagi0088    時間: 2010-3-7 14:50

全部網上買
4 n  k3 u+ C; Q( P3 e; s2 z+ c冬天時先敢著出街
作者: D27    時間: 2010-4-9 23:53

以前就羅湖商業城,宜家就香港,間鋪都買到熟哂
作者: iamonheel    時間: 2010-4-10 00:07

薄身, 無pad , 得一浸 lace 款, 可著係底衫下面, 外面著 jacket, 鬼知
作者: daffy.leung    時間: 2010-4-10 01:25

引用:
原帖由 小文員d-cup 於 2010-1-1 22:31 發表   
- B0 l0 V1 A+ p; u" @$ V; C3 n9 b5 c2 T5 L
2 s4 h* z* w& Y! Z
小弟也是, 而且從沒有買過, 以前看中那款, 就叫女友買
( H  e3 m$ u2 {; R5 [4 K4 d4 G  p7 }! E0 v; {( N! @
哦? 你GF 知道你係CD?
作者: ibm.jp    時間: 2010-8-5 12:00

內衣店,專門店都有買過
0 `  p5 H& S2 {" v. k% q無乜問題,只要你正正當當咁行埋去,唔好鬼鬼鼠鼠咁入去,人家會覺得你想玩佢
作者: Nikkibabe    時間: 2010-8-20 00:07

triumph outlet or Mark & Spencer.
作者: applybb    時間: 2011-7-12 11:56

網上買多....有著出街
作者: CaBiii    時間: 2011-7-14 02:14

網上買
作者: pcken    時間: 2011-7-28 13:59

Brought from web and retail so before, I did wear when I study university
作者: bencheung    時間: 2011-7-31 09:08

department store, wacol shop
作者: kdkid    時間: 2011-7-31 20:32

係細舖買bra, 夏天出街唔會戴, 怕露bra帶,
' l. l1 ]6 c% q& C冬天就會因有jacket遮, 女內褲,絲襪,衛生巾
4 m2 y( ^7 w3 n9 a4 F' e則每天都會用
作者: applebaby    時間: 2011-8-12 02:08     標題: 回復 10# sis23 的帖子

我都係。其實大公司,反而一手交錢,一手買貨,最好。
作者: applebaby    時間: 2011-8-12 02:14     標題: 回復 10# sis23 的帖子

我都係。其實大公司,反而一手交錢,一手買貨,最好。

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0