標題: 放假洗絲襪 [打印本頁]

作者: paxxx    時間: 2024-3-2 19:48     標題: 放假洗絲襪

積埋積埋一大堆一次過洗
作者: ngyl1394    時間: 2024-3-2 20:06

wow! 真是好大堆的絲襪呀!- Q8 h. D" C* D) ?
我估有二三對絲襪呀!
作者: paxxx    時間: 2024-3-2 21:01     標題: 回復 2# ngyl1394 的帖子

二十幾對,洗左好耐
作者: thong    時間: 2024-3-2 22:24

壯觀。。。
作者: heidiqueen    時間: 2024-3-2 23:42

不錯!! 不錯!!
) u$ s" B: ^' g) P7 ~* ^- F很吸引!! 很壯觀!!& [$ P9 C( E( X" v

作者: 1677    時間: 2024-3-3 02:57

儲埋咁多一次過,洗之前應該香味濃郁!
作者: joey221    時間: 2024-3-3 07:05     標題: 回復 1# paxxx 的帖子

好多丝4 ^/ |+ E) Z$ u/ j7 H0 C
你用手洗嗎?
作者: paxxx    時間: 2024-3-3 11:53     標題: 回復 7# joey221 的帖子

手洗,機洗怕爛
作者: paxxx    時間: 2024-3-3 12:03     標題: 回復 6# 1677 的帖子

確實係氣味芬芳
作者: muyan8823    時間: 2024-3-3 12:20

好靓的丝袜哦
作者: misslady    時間: 2024-3-4 09:46

辛苦了
作者: vm0510    時間: 2024-3-4 19:28

這絲襪也太多了吧
作者: paxxx    時間: 2024-3-5 01:02     標題: 回復 12# vm0510 的帖子

才20對,不多啊
作者: pantyhosemancc    時間: 2024-3-6 08:52

儲左幾耐?有無原因儲埋先洗?8 N# ?4 f9 W  B! u7 E2 M
幾特別的畫面,好多絲襪,好正。
作者: paxxx    時間: 2024-3-6 21:36     標題: 回復 14# pantyhosemancc 的帖子

一個月左右,因為執野放埋一齊分唔返邊啲乾淨邊啲要洗,索性一次過洗晒
作者: CX836    時間: 2024-3-8 12:04

一次過洗咁多絲襪,感到另一種樂趣
作者: pantyhosemancc    時間: 2024-3-11 01:53     標題: 回復 15# paxxx 的帖子

點解會一次過開咁多對絲襪嘅?我會幾對幾對咁著,爛左先開新的。
$ W0 U$ M' P" W% z會吾會男裝時著在長褲內?6 C6 u0 Y3 D% |7 ~  j" j8 @$ n/ j
謝謝分享!
作者: joey221    時間: 2024-3-11 03:02

引用:
原帖由 paxxx 於 2024-3-3 11:53 發表   
/ N: t" C( o" w0 U# C4 h  w手洗,機洗怕爛
; q! N! A( U4 H8 \5 Y4 ~# o" F

6 c/ R( ^6 m2 k2 L7 j有分泌物
$ l+ n0 L, K6 u- s% ~; {好味呀⋯⋯
作者: wolfhell0204    時間: 2024-3-11 12:04

引用:
原帖由 paxxx 於 2024-3-2 19:48 發表   " K' i9 X! u9 |" Z5 d0 v0 K5 S
積埋積埋一大堆一次過洗
& ?, Y3 L# e0 N4 N  G/ a0 E$ Q8 M3 W/ v5 l$ {* z' {1 ?5 h2 r
本人絲襪很少量(約3-4對左右)而且我不會積埋一大堆,我會梅花間竹咁洗,( \, ]2 T5 A6 R: t

% D; h% V/ J0 d7 O: \' [即係:今日著A絲襪,聽日就著B絲襪,去到後日就拎A絲襪黎洗,如此類推,
  v) `% w0 o; ^; g  p% s8 B3 K
" {* n6 {8 a5 }# n; A/ v/ x3 \$ e同時不斷咁樣循環著,不過如果要積堆一大堆既話我會好苦惱,有D唔想洗
7 a5 F  @9 S  a4 W
  C$ A% x/ J$ |- r$ m7 z8 U
引用:
原帖由 1677 於 2024-3-3 02:57 發表   * q& O& d( q. i, v7 @
儲埋咁多一次過,洗之前應該香味濃郁!
* u, E1 m; v% a: y
/ q/ L( H+ @; }8 U5 v
的確冇錯,不過睇下你自己點諗,好既方面諗就會覺得香味濃郁才是日日夜夜穿著既精華,(就類似戰績咁)
5 N5 Q. e! T# |: g2 H1 C
) D* b$ i# Y- ?+ X, y如果諗得邪惡D這種香味濃郁某些人會好鐘意" ^2 |/ ~6 Y' V
5 S$ J& G& r% u5 U4 Q# Q+ w
作者: paxxx    時間: 2024-3-12 02:49     標題: 回復 17# pantyhosemancc 的帖子

有唔同既型號,質感亦都唔一樣,每次買新款都會試上身既感覺。% E" h3 N% p7 y) Y
1 \/ E& U7 _8 a4 O# ^( f
秋天冬天都會長褲入面著出街,夏天就唔會,太熱同成日落雨
作者: paxxx    時間: 2024-3-12 02:51     標題: 回復 19# wolfhell0204 的帖子

平時唔會儲埋咁多先洗?H,一般著完即晚就洗
作者: lcw23hk    時間: 2024-4-24 15:40     標題: 回復 20# paxxx 的帖子

夏天會短褲加絲襪?$ M6 h9 u, J" a; T% b& p" W
- L! V' M8 s/ p# x' u
係咪可以在12雞店買個洗衫袋,洗得乾淨又唔怕會洗爛,仲可以脫埋水添。

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0