標題: 淘寶網 - 著咗好似冇著的絲襪 [打印本頁]

作者: lcw23hk    時間: 2024-4-16 17:43     標題: 淘寶網 - 著咗好似冇著的絲襪

之前在淘寶網見到有個男人係全男裝,著咗絲襪都唔覺得有著咁。
作者: bestek2    時間: 2024-4-16 18:00

感謝樓主熱心又無私的分享~~
作者: joey221    時間: 2024-4-16 20:44     標題: 回復 1# lcw23hk 的帖子

好的介紹,謝謝你
作者: heidiqueen    時間: 2024-4-16 22:19

不錯!! 不錯!!( d/ X2 r. A9 ~5 q( h

作者: 1677    時間: 2024-4-17 02:40

除左薄之外,最緊要唔反光,咁就唔覺有著絲襪
作者: JoJo1217    時間: 2024-4-17 13:00

居然在陽光下都無反光
作者: suedemi    時間: 2024-4-17 15:59

著咗等如冇著,咁有咩用
作者: lcw23hk    時間: 2024-4-17 16:33     標題: 回復 5# 1677 的帖子

呢款絲襪係8den, 陽光下有好輕微的絲光,但呢輯相除咗係超薄絲襪之外,色澤比自身膚色深一d,才會襯托出咁隱形的效果。
作者: lcw23hk    時間: 2024-4-17 16:41     標題: 回復 7# suedemi 的帖子

每人的喜好都唔同,有人鍾意厚絲,有人鍾意薄絲姐,但我就覺得著咗以為自己冇著咁,仍感受到絲襪的包裹感覺,是好舒服和好神奇的。
作者: JT1030    時間: 2024-4-17 17:23

謝謝你介紹
作者: pantyhosemancc    時間: 2024-4-22 11:08

未試過8 den, 吾知舒吾舒服呢?
作者: lcw23hk    時間: 2024-4-24 15:33     標題: 回復 11# pantyhosemancc 的帖子

個人認為同著一般絲襪的感覺差唔多,希望即使鍾意絲襪的男仔唔變裝都好,都會好似個男人咁,加返對絲襪,可以同本來男裝的衣著更合襯。
作者: 陳真    時間: 2024-4-24 18:14

我現在喜歡油亮絲同圓點款式 ; v# D% u- P' c8 T# e- G7 ~
0 a' \, y( r% F: z
不多穿黑絲了,因為穿肉絲同一些有顏色但薄 (20D以下)的絲襪,穿出來,別人只會當你穿了船襪,或沒有著襪出街。
作者: lcw23hk    時間: 2024-4-25 18:23     標題: 回復 13# 陳真 的帖子

長褲加亮絲,有俾路人發現嗎?
作者: 陳真    時間: 2024-4-25 18:26     標題: 回復 14# lcw23hk 的帖子

應該沒有.../ x! x6 u5 H, t& B7 _- s; \

1 D6 v$ N" A% F( }* h有時我會著其他顏色絲襪及圓點絲襪
作者: 陳真    時間: 2024-4-26 12:10

這是我平常返工既穿薯之一...那次穿的是 CdR Vidrio 15D
作者: 陳真    時間: 2024-4-26 12:16

我今日咁著 今日是 涞觅「明前龙井」绿茶色 一買要買三對的) J9 G. P( _5 u- b' m" F. o
# \" ^4 h  }- }1 ]7 d0 F6 O/ C
太薄,基本上著一日玩完...
作者: lcw23hk    時間: 2024-4-26 15:32     標題: 回復 16# 陳真 的帖子

呢個顏色好青黃色,即使著咗長褲都會比較易俾人見到🤔
. I8 F: ^  m, v/ M( F6 {
) E8 m3 y0 h% O; F6 H5 x- X曾幾個時,我都似你咁著,但就卷起牛仔褲做9分褲,都會露d絲襪出嚟。
作者: lcw23hk    時間: 2024-4-26 15:33     標題: 回復 17# 陳真 的帖子

一日就玩完?!爛在邊度?
作者: 陳真    時間: 2024-4-26 16:01     標題: 回復 19# lcw23hk 的帖子

涞觅「明前龙井」呢隻檔位好易爆 7 M, Z0 h+ s/ t% W9 i% ]8 d

$ A: C5 T7 N6 k$ d1 F前兩日著西褲出事,今日返工便服,著牛仔褲。暫時仲 feel 到未爛
作者: 陳真    時間: 2024-4-30 09:29

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-4-26 15:32 發表   
9 J. D/ Q( U% Q6 c' F呢個顏色好青黃色,即使著咗長褲都會比較易俾人見到🤔6 ^. @% d* @- R  \1 c- V; [2 `5 ]7 G) ^$ u
% m9 q. B2 x& {
曾幾個時,我都似你咁著,但就卷起牛仔褲做9分褲,都會露d絲襪出嚟。
2 `% I" l9 s( {6 Y
4 B) a; x9 I% O0 [$ u) ~& E今日係 CdR Eterno Super Lucido 10 (Dore 色), l2 P$ Y1 r0 x. w& M/ k
0 x7 Z6 t& J: x1 X+ P7 E& M8 A# _
作者: lcw23hk    時間: 2024-4-30 14:00

呢款絲襪會唔會實淨好多?
作者: 陳真    時間: 2024-4-30 14:08

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-4-30 14:00 發表   ( S( C9 m. u: S1 w- m, \
呢款絲襪會唔會實淨好多?
- M6 J$ t. a, V  j7 U+ ^7 R
0 y: f3 s# b% t7 [( [9 e買啱 size,非常耐穿
作者: pantyhosemancc    時間: 2024-5-1 12:48     標題: 回復 12# lcw23hk 的帖子

不過我的腳多疤痕,也不會短褲配薄絲
作者: lcw23hk    時間: 2024-5-6 15:58     標題: 回復 16# 陳真 的帖子

呢款我都有著過,陰天時好隱形,一有太陽油亮感就出晒嚟啦。我果時係買金膚色,你果款係咩色?
. _; U% f6 z- S/ R' [4 }7 m
3 R. A+ ~2 M4 z. k4 S呢款係開檔款,唔著底褲條J會好浪下浪下咁。
作者: lcw23hk    時間: 2024-5-6 16:02

引用:
原帖由 陳真 於 2024-4-26 12:10 發表   * t  f2 v8 L6 A/ ?' a8 H
這是我平常返工既穿薯之一...那次穿的是 CdR Vidrio 15D
5 q/ V- v2 ]. E* A) [

9 w7 D  g2 g2 b9 E我當時著的CDR VIDRIO 15D
作者: lcw23hk    時間: 2024-5-6 16:03     標題: 回復 24# pantyhosemancc 的帖子

其實即係多疤痕,絲襪都可以令佢冇咁顯眼的。
作者: 陳真    時間: 2024-5-6 16:07

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-5-6 15:58 發表   , v+ Y& \, f6 m- U3 f; x
呢款我都有著過,陰天時好隱形,一有太陽油亮感就出晒嚟啦。我果時係買金膚色,你果款係咩色?
. n/ h/ g& u$ b# c* d1 }- ^0 u- f1 S/ Z
呢款係開檔款,唔著底褲條J會好浪下浪下咁。
  ?1 l2 J! S) ?& W5 {( Q# X% s
  g$ Y0 A, F. b2 t- B( M) a
冇開檔的....除非想玩絲襪套在上身全包,我唔會著開檔的。
& ^8 L) Q) y2 @1 [' y6 r1 V) p7 g" G  R8 J
玩連身襪都選擇不開檔的。/ O' f  L' K) S& W# s  j% U
試過著出街,要忍尿..
作者: wky    時間: 2024-5-6 16:33

引用:
原帖由 陳真 於 2024-5-6 16:07 發表   + l* A4 H4 T7 Q, {8 r% f3 ]
+ ~% d6 R/ K! J" G6 {4 W
# U* l8 X, S( [" j: z4 w  |
冇開檔的....除非想玩絲襪套在上身全包,我唔會著開檔的。
* x! u" N& Q1 s; r# w& Z5 e" y; g
3 u& r# {+ f, z# f) E0 i) v" C玩連身襪都選擇不開檔的。) k- h: }2 \' R  u% K& r
試過著出街,要忍尿..
5 |" ?- g8 ~# m! m6 j' f; H
開檔絲襪唯一優點,就係可以著住做愛,我呢幾年都係經常著住開檔絲襪同老婆做愛
作者: wky    時間: 2024-5-6 17:11

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-5-6 16:02 發表   " q" T( R% D: R3 _) i: K
. m1 g% W. U+ W% L$ `

1 k7 T& y$ h4 E( p. L! ^+ y9 w2 K我當時著的CDR VIDRIO 15D
) Y' n. s1 B" u. J4 d0 b我都有Vidrio 15,不過係crotchless款,呢對真係幾閃,我只係試過一次著住襯短褲出街,其餘係著住同老婆做愛
作者: a300    時間: 2024-5-7 02:55     標題: 這是我的日常絲襪穿著

引用:
原帖由 陳真 於 2024-4-26 12:10 發表   
! |9 m9 A$ @% z這是我平常返工既穿薯之一...那次穿的是 CdR Vidrio 15D
( l" N" B5 f6 `% A& w9 P! {
我平時穿wolford satin touch 20比較多

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0