標題: 淘寶網上的0D絲襪 [打印本頁]

作者: lcw23hk    時間: 2024-4-24 16:34     標題: 淘寶網上的0D絲襪

依家淘寶有好平(10蚊人仔)都唔駛,就可以買到一對0D的絲襪(應該唔會係0D, 但真係好薄),唔知大家有冇買過和試過?
作者: maymay88    時間: 2024-4-24 17:01

穿一次就玩完 ,有D浪費!
作者: 陳真    時間: 2024-4-24 18:09

買來同女女 玩 "撕" 襪 不會肉痛...- _: e4 P0 t* J: `1 _

" q8 E$ a; c6 v不過,現在興隔無縫絲襪直接插入.
作者: 1677    時間: 2024-4-25 00:21

引用:
原帖由 陳真 於 2024-4-24 18:09 發表   5 T* ~0 |* {! ^% u  D7 m2 ~! v
買來同女女 玩 "撕" 襪 不會肉痛...
% C. @5 ^+ n5 D! A6 V# `( f/ w' \6 w0 T' D* N
不過,現在興隔無縫絲襪直接插入.
- ~- u8 d! \; u2 u( K$ [1 F( m" w7 {
& j/ q+ W# p+ {7 V/ ^7 N% b
直接插入?會唔會痛?% t- G5 i9 ~0 o! |

; J& U7 d2 K1 T$ ]5 r- i; m如果對絲襪咁好彈性,不如兩個人一齊著
作者: lcw23hk    時間: 2024-4-25 11:04

點樣無縫絲襪法?
作者: 陳真    時間: 2024-4-25 11:04

引用:
原帖由 1677 於 2024-4-25 00:21 發表   
- p% G9 G' Y" N5 z5 D
# Y1 b3 L3 x) Y5 c: E+ L6 v  M  D& g& `5 ~6 W: q
直接插入?會唔會痛?% y, m7 F1 ~1 M

4 m* z2 F. H5 S/ B; M' X如果對絲襪咁好彈性,不如兩個人一齊著
; p8 M1 D/ m# b6 t$ W5 t; |, ~5 u: e* b7 Y% W' r1 c, k
外國 A片 有咁玩,仲要唔整穿絲襪,隔著絲襪內射埋
作者: 陳真    時間: 2024-4-25 11:09

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-4-25 11:04 發表   ; Z8 R8 N# g  f( _" o
點樣無縫絲襪法?
, I! v5 y) @/ ]: N
3 z) C7 Z: K2 vSeamless....
; R) {. h2 m9 E% ~) S4 p5 {3 \7 s5 g2 ?* i. Z1 H/ _
著這種絲襪,隔著不弄穿直接插入
作者: wky    時間: 2024-4-25 11:56

引用:
原帖由 陳真 於 2024-4-24 18:09 發表   
) _4 L% {% \  ^' i# e- ^7 S0 H2 b買來同女女 玩 "撕" 襪 不會肉痛...# c* m9 i+ s3 t! G& {. f9 ?

3 X: K# V% |( W2 [& K( i不過,現在興隔無縫絲襪直接插入.
2 l* D# F" _' I+ K% Y# [# y你著、對方著、定係一齊著住無縫絲襪做愛?
作者: 陳真    時間: 2024-4-25 12:04

引用:
原帖由 wky 於 2024-4-25 11:56 發表   
" ~  s/ u! t$ H5 ^5 H/ V* e! w" z" _0 G; y* {* ^% \' u
你著、對方著、定係一齊著住無縫絲襪做愛?
6 R9 J7 d# N5 i4 S& x( g
- F9 R9 X! B" V. G# H
我睇美國 AV 咋....
作者: lcw23hk    時間: 2024-4-25 16:03     標題: 回復 7# 陳真 的帖子

無縫係咪在褲浪位都唔會咁易爛的?
作者: 陳真    時間: 2024-4-25 16:45     標題: 回復 10# lcw23hk 的帖子

出得無縫 (除非是情趣版) 褲浪位都唔會咁易爛0 _% y* _& i, |0 l

7 d( P, k" b" i1 V' r% c我爛既都係鉤絲多...而且好多是所謂的 任意剪 質地,最多穿個洞..$ h, D3 w5 y7 |: ?5 z. o: a% K* X" t

8 k- r9 r& i+ ^$ W% Z一對都著到個幾兩個月架..
作者: lcw23hk    時間: 2024-4-25 16:56     標題: 回復 11# 陳真 的帖子

哦,無縫絲襪係咪以油亮為主,會唔會有d啞光?或者冇咁般光款的?
作者: 陳真    時間: 2024-4-25 17:29     標題: 回復 12# lcw23hk 的帖子

我最初接觸的無縫絲襪,是 Wolford 的 Fatal 15,啞光的.
/ D+ D9 f: u! |4 v0 @0 M' ZCdR 都有隻啞光的
作者: lcw23hk    時間: 2024-4-25 17:56     標題: 回復 13# 陳真 的帖子

CDR MISS 20成百幾蚊一對,都好貴,師兄介紹的3款牌子的絲襪都有無縫絲襪,都係40-60人仔一對,平好多,有冇試過?
作者: 陳真    時間: 2024-4-25 18:07     標題: 回復 14# lcw23hk 的帖子

當然有...
; b3 e; `7 M6 \5 [/ @9 r& f# V  @( \; `% k
不過我著開都係油亮款無縫# \: L/ b: }( i
  o$ t# z) p6 I+ C( o; S1 \
以我喜歡
; ^$ ?" ~$ L% i' m# o1 a5 u1. 涞觅 Limerence M
  Y0 l$ }* y% h7 d4 c2.ANSUN 安幸
6 D1 a& _2 R: q$ U- C3 l3.綾 天生絲滑
作者: 陳玲玲    時間: 2024-4-25 22:21

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-4-24 16:34 發表   
2 I, [  d1 N. I: i依家淘寶有好平(10蚊人仔)都唔駛,就可以買到一對0D的絲襪(應該唔會係0D, 但真係好薄),唔知大家有冇買過和試過?
. f- {$ l* _$ R5 _7 x) y) G2 N% b我最平買到¥14.4,3雙裝0d絲襪
; G1 L  e$ M) ^% i4 g0 Y放網袋入洗衣機,洗完已經有輕微勾絲。
% a$ d  L4 U! w5 E: g+ g) |4 T, d) r$ M因為係均碼,我腳掌大,又太高,一穿已經"走紗"
作者: heidiqueen    時間: 2024-4-25 23:53

不錯!! 不錯!!/ J5 `6 E# S9 q' B$ T

作者: lcw23hk    時間: 2024-4-26 09:42     標題: 回復 15# 陳真 的帖子

之前我試過綾絲襪(應該係無縫),當時發覺掉檔,又好似好厚咁,所以著咗一次就掉咗了。
. y1 |  g  X$ ]* J9 {
& @+ O  g) r. ?) s. D* t見師兄介紹,遲d會再試返。
作者: lcw23hk    時間: 2024-4-26 09:49     標題: 回復 16# 陳玲玲 的帖子

我見有d做到批發價,幾蚊人仔有交易,有d聲稱係做外銷,但呢批係貨尾/有輕微的勾絲,所以才咁平。
& O% m0 \9 P# E9 h; {
# }  x! o4 I* w5 L十幾蚊3對真係著一兩次真係都冇乜要求,但都估唔到用網袋洗一次就勾絲。。質地上係咪真係超薄、著咗都唔多覺的?/ u" z5 }3 g: k

9 Z  F0 _# N% h+ e' k4 x9 e8 B' M其實有冇大碼的?
作者: 陳玲玲    時間: 2024-4-27 01:46

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-4-26 09:49 發表   
3 |1 F( \# I2 f6 J- @9 a+ A  N我見有d做到批發價,幾蚊人仔有交易,有d聲稱係做外銷,但呢批係貨尾/有輕微的勾絲,所以才咁平。5 q2 j$ `, x- d+ u

1 i! ?. l, g. P+ I十幾蚊3對真係著一兩次真係都冇乜要求,但都估唔到用網袋洗一次就勾絲。。質地上係咪真係超薄、著咗都唔多 ...
/ p. I! D7 F" x/ t( l
只係比較薄,而且係反光,加上我腳長又粗,都清楚見到絲襪的紋理。
; j! x" [" T- r- P% V2 P' w以前買的日本牌子,無標明0d,但係差唔多薄,真係無咁易爛,當然價錢貴很多
作者: wky    時間: 2024-4-27 14:33

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-4-24 16:34 發表   
- k$ c3 c9 q& f7 W8 i  K7 A依家淘寶有好平(10蚊人仔)都唔駛,就可以買到一對0D的絲襪(應該唔會係0D, 但真係好薄),唔知大家有冇買過和試過?
* z/ K0 ~/ }) C# J& [1 X" GDenier定義是每9000米的纖維重(g/9000m)。若9000米的纖維重70克,即係70D。5 r% U& M; U$ D9 Q* A8 U0 N; u. q3 _" }

& d$ t% b  H& @9 r" g有冇可能一對絲襪係0重量?大陸嘢都好信
作者: silly1234    時間: 2024-4-27 18:52

歐美品牌基本純色款個原價係定得好準確,平同貴都係有原因,平有平玩,貴有貴玩,但唔存在抵玩呢回事,國內品牌就好似唔蝕本都要賣咁靠堆料又定到個款好似平過人咁,實際體驗通常會有D冇法預料O既古怪問題,又或者透過虛標參數去營做高性價比O既錯覺,始終都係一分錢一分貨,要真係執平貨就只有去OUTLET執特賣野,等節目限時打折.
作者: lcw23hk    時間: 2024-4-30 13:45     標題: 回復 20# 陳玲玲 的帖子

星期日試咗一款淘寶0D的絲襪,賣¥22,著之前都真的覺得好薄,感覺有d似CDR MALAGA 5,但重量應該係Malaga 5輕d,應該。。著上之後都幾透,但唔夠隱形,買對深膚色,但出淺膚色的感覺,仲有d泛白(唔知係咪陰天影響,所以會咁白,打算之後有陽光時會再試試。)相信係個用料的關係,始終都係一分錢,一分貨,歐洲就冇咁泛白。
$ c( a. H) d0 r/ \# e* Z: `
: s. G2 ]# [$ d# d$ r% k著咗大半日,都冇掉檔和嚴重勾絲(輕微的勾絲總會有),亦冇見到路人係咁留意我對你腳,呢對絲襪就應該有Malaga 5的6、7成質素到,而咁薄的絲襪就真係預只著幾次。
作者: lcw23hk    時間: 2024-4-30 13:48

冇剃腳毛,希望各位包含。
作者: lcw23hk    時間: 2024-4-30 13:51     標題: 回復 21# wky 的帖子

長知識了,雖然我知den數越低越薄,但唔知點計出嚟的。
% d6 O$ j5 ~- X- {" H% _2 G" r. s
5 Z1 B) ^- D$ F' M8 m我都唔信係0d, 5d已經好極張了。
作者: 陳真    時間: 2024-4-30 13:52     標題: 回復 24# lcw23hk 的帖子

GOOD....
" v- T( v9 j0 e. ^9 Q) I  I! X8 b
' D! P) s1 q. N1 N+ Z* B' _試下唔薯綿襪,會舒服好多
作者: lcw23hk    時間: 2024-4-30 13:53     標題: 回復 22# silly1234 的帖子

Outlet的會好平嗎?
作者: wky    時間: 2024-5-2 00:15

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-4-30 13:48 發表   
  F) ~& d' K$ s+ E' h  ]冇剃腳毛,希望各位包含。
% L+ N; a* ]" @# P' D/ Z) W- J
剃咗腳毛反而會冇咁覺你著咗絲襪,我夏天一定會剃咗腿毛先著絲襪出街,不過我本身腿毛唔多,但剃咗覺得女人啲
作者: 陳玲玲    時間: 2024-5-2 00:43

引用:
原帖由 lcw23hk 於 2024-4-30 13:48 發表   7 V( w0 S- X2 x  g$ p" V& u! @
冇剃腳毛,希望各位包含。
# l  I+ O. c4 P" E# L3 T" b7 y
作者: wky    時間: 2024-5-6 17:01

引用:
原帖由 陳真 於 2024-4-30 13:52 發表   
9 s* @; o: J9 ?/ N( k6 e, }" M* S% DGOOD....
- D3 t  v. K/ A( @9 b2 [( A: q" L4 g2 Q+ V+ n4 \# ]! F
試下唔薯綿襪,會舒服好多
/ `: M$ V" t5 w+ z1 R我著絲襪加短褲出街,一定會著多對短襪喺出面,費事畀對波鞋内襱同自己脚趾甲之間互相摩擦,勾爛對絲襪脚趾位置 1 h' B6 D" U) _, e
, v! x0 z! O. A
我其實買咗露脚趾絲襪,不過未著過,我打算遲啲著對露趾絲襪外面唔著短襪,睇下感覺如何
作者: lcw23hk    時間: 2024-5-7 11:03     標題: 回復 28# wky 的帖子

日後有機會都會剃下腳毛的,始終有腳毛都唔好睇。  q# b# n: m9 N

9 Z* c0 ]4 }/ J不過呢款絲襪咁薄,即係冇剃腳毛都唔太明顯有著肉絲,有時我覺得就係見到有腳毛才唔會覺得有著絲,之前我睇醫生果時都係咁,醫生唔掂我隻腳,都唔知我著咗絲襪。不過,如果剃咗就真係神不知鬼不覺。。
作者: lcw23hk    時間: 2024-5-7 11:10     標題: 回復 26# 陳真 的帖子

之前都試過,對腳在對鞋入面覺得好滑,冇咁舒服。& `- K1 c9 j8 y7 E! e" F
, Y/ V4 a+ X3 X9 U6 [! t$ `. Y
不過我著絲都係鍾意隱形為主,加對短襪會冇咁易發現。
作者: lcw23hk    時間: 2024-5-7 11:14     標題: 回復 30# wky 的帖子

會唔會好似d踩腳襪咁,腳掌有舊野頂住的?之前我試過d踩腳襪就係冇咁舒服。

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0